Dodaj firmu

Enterijer Lavrnja adaptacija stana i krecenje stana

Renoviranje i adaptacija stanova u Beogradu. Sve usluge iz domena adaptacije na jednom mestu
Pročitaj više

Petra Živkovića 15
Grocka, Beograd

Krečenje stana Artex Gips

Kompletni gipsarski radovi za sve vrste poslovnih i stambenih objekata na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Šejkina 25
Zvezdara, Beograd

Vukan Enterijer molersko - gipsarski radovi

Molersko-gipsarski radovi enterijer Vukan dostupni su u celom Beogradu. Profesionalan pristup i kompletni molersko-gipsarski radovi za sve vrste objekata.
Pročitaj više

Bulevar JNA 127, Jajinci
Voždovac, Beograd

Ćopić Mont - gipsarski i molerski radovi

Kompanija Ćopić Mont sa puno iskustva i ljubavi prema svom poslu izvodi kvalitetne gipsarske i molerske radove na celoj teritoriji Beograda i šire okoline.
Pročitaj više


Beograd

Gipsar Miki Molerski radovi

Gipsar Miki bavi se molerskim radovima na teritoriji Beograda. Na raspolaganju su vam kompletni molerski radovi; krečenje, farbanje, gletovanje, fasade.
Pročitaj više

Josifa Marinkovića 5
Savski venac, Beograd

Krecenje stana Beokolor enterijer

Pružamo sve vrste gipsarskih, molerskih i farbarskih radova. Ovim poslom bavimo se više od 13 godina i radimo ga pažljivo, profesionalno i odgovorno.
Pročitaj više

Žike Mesarovića 3
Zemun, Beograd

Krecenje stana EN-EX enterijer & eksterijer

Uživajte u stambenom ili poslovnom prostoru iz snova, izaberite EN-EX enterijer & eksterijer. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u poslu možemo da Vam ponudimo kompletne molersko-gipsarsko-farbarske radove, uz Vaš ili naš materijal, i po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Ratka Mitrovića
Čukarica, Beograd

Haus Majstor Plus

Bilo da želite da kompletno renovirate dom ili su Vam potrebne hitne vodoinstalaterske i električarske usluge, Haus Majstor Plus stoji na raspolaganju za sve intervencije, uz garantovan kvalitet i pristupačne cene. Za sve komšije iz Mirijeva, tu smo već istog dana.
Pročitaj više

Vitezova Karadjordjeve Zvezde 70b
Zvezdara, Beograd

Krecenje stana 22. jun

Molerska radnja 22. jun iz Beograda izvodi sve vrste molerskih radova kao što su dekorativni molerski radovi, moleraj zidova, spuštenih plafona, krečenje, gletovanje
Pročitaj više

Vespučijeva 31
Novi Beograd, Beograd

Krecenje stana Gips Plus

Firma “Gips Plus” nalazi se na Novom Beogradu, nudi sve usluge koje se tiču kompletne adaptacije stanova, poslovnih objekata, lokala
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 113
Novi Beograd, Beograd

Okreči Me adaptacija stanova i krecenje stana

Krečenje i sve vrste molerskih radova za stanove i poslovne objekte na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Krečenje stana ili – sa malo para do novog stana! Ovo je veoma istinita šala, jer renoviranje vašeg životnog prostora može vam doneti osećaj da ste u nekom drugom, lepšem domu. A to je i dalje vaš „dom, slatki dom“. Angažujte profesionalne molere i priuštite sebi nov enterijer.

Molerski radovi

Molerski radovi spadaju u završne radove u građevinarstvu. Neka istraživanja pokazuju, da kada ljudi prvi put uđu u neki prostor, prvo primete boje a tek onda različite oblike. Pored estetike, koja je jako važna svima nama, boje utiču i na našu psihu. Tople, nežne, umirujuće boje, svakako će uticati da se osećamo opušteno i prijatno u svom domu, ili poslovnom prostoru. Belo okrečeni zidovi svakako pružaju neprijatan osećaj hladnoće i sterilnosti. 

Pored ovih sofisticiranih potreba čoveka, postoje i one sasvim praktične, kao što je značaj redovnog renoviranja zbog urednosti prostora u kome živimo, odnosno uklanjanje raznih nečistoća nastalih u svakodnevnom životu – dečije „slikarske umetnosti“, otisci prstiju svih ukućana, kuhinjske nezgode...

Krečenje stana – kako se radi?

Naravno, sve je potrebno pažljivo isplanirati i pripremiti se. Verujte da je to pola obavljenog posla. Pre početka krečenja stana, izabrani moler će najpre zaštititi vaš nameštaj, zaštititi pod najlonima; kompletno zaštititi prozore i vrata, lajsne na podovima krep trakama... Potom sledi grubo čišćenje zida od prašine da bi se nanela podloga. Podloga je izuzetno bitna da bi boja lepo prianjala na zidove vašeg stana. 

Boje za krečenje stana

Spomenućemo najpre poludisperziju. Ovo je veoma ekonomična varijanta, jer za malo para možete dobiti osvežen životni prostor. Drugačiji naziv joj je EKO boja za krečenje. Disperzija je vodoperiva boja. Sama reč disperzija znači – fina raspodela. Vezivna sredstva se ne tope u vodi i nakon što voda ispari formiraju površinu sličnu plastičnoj masi. Otporne su na vlažno brisanje i zgodne su za održavanje. Spomenimo i akrilne boje. One se primenjuju kada želimo da postignemo efekat punih tonova i visokog sjaja.

Računanje cene krečenja

Mnoge ljude zanima ova stavka iz ekonomskih razloga, da odnos cena spram kvaliteta bude sasvim zadovoljavajući. Profesionalni moleri najčešće ne naplaćuju izlazak na teren i procenu cene rada i cene materijala. Možete birati boje od preko 1000 nijansi. Majstori će obezbediti kompletan materijal, boju za krečenje, najlone, krep trake za zaštitu prozora, vrata i poda. Vi možete i sami nabaviti materijal, ali razlika u ceni nije velika, dok sa druge strane, mnogo ćete više vremena i truda uštedeti ako i taj deo posla za vas odrade profesionalci. 

Krečenje stana – iskustva

Za krečenje dnevne sobe, preporučuju se tople i nežne boje, kao što su boja kajsije, maslinasta, bež, toplo žuta, narandžasta...

Kod krečenja dečije sobe, boje bi trebalo da budu vesele, poput jarko ružičaste, vesele narandžaste, zelene, žute...

Za spavaću sobu, odaberite boje koje umiruju, najbolje ćete se osećati uz hladne tonove srebrne, plave, ljubičaste u kombinaciji sa belom...

Vaša kuhinja će biti idealna ako odaberete nežno zelenu, boju breskve, žutu, bež...

Kupatilo, tirkizna ili boja lavande, zelena, plava, boja breskve, sve je veoma prikladno da se u ovom intimnom kutku osećate zadovoljno.

Krečenje stana – cena

Za vaš stan, potrebno je izdvojiti za: krečenje poludisperzijom, od 2 do 2, 5 evra po kvadratnom metru, krečenje akrilnim bojama, od 2, 80 do 3, 50/m2, gletovanje i krečenje poludisperzijom, od 4, 5 do 5, 5 e/m2, dok za tu uslugu uz korišćenje akrilnih boja trebalo bi izdvojiti od 7 do 10 evra po kvadratnom metru. Impregniranje zidova, odnosno nanošenje podloge za krečenje, od 0, 5 do 1, 5 e/m2. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane