Dodaj firmu

Svaki čovek želi da enterijer u kome živi ili radi, bude sređen na najbolji mogući način, a elasticni plafoni su novi hit u svetu. Za to vam se sada pruža mogućnost uz elastične plafone, a ukoliko vam je ovaj termin sasvim nepoznat, nastavite da nas čitate i saznaćete mnogo korisnih i zanimljivih informacija.

Vrste elastičnih plafona

Kada kažemo elastični plafon, tada mislimo na jednu vrstu spuštenog plafona, i ona može da vrši nekoliko funkcija u domaćinstvu: snižava tavanicu ukoliko je previsoka, skriva instalacije koje se često postavljaju na tavanicu, a najčešće se koristi u estetske svrhe, dakle, radi dekoracije.

Svi elastični plafoni mogu da budu jedinstvenog oblika i to su obično ovalni, okrugli, lučni, ravni, višeslojni, savijeni...

Način izrade elastičnih plafona

Ono što je veoma interesantno, to je da se elastični plafon izrađuje jako brzo, tako da za sat vremena već može da bude isporučen na vašu adresu.

Elastični plafoni za kupatilo

Ukoliko u kupatilu imate cevi koje se vide, svakako vam to smeta i bode oči. To može da se sakrije veoma uspešno, ako se ugradi elastičan plafon. Dobro je znati da je garancija za ovaj proizvod čak petnaest godina, pri čemu je održavanje izuzetno lako i jednostavno, što predstavlja dodatnu prednost.

Elastični dekorativni plafoni

Elastični plafoni na svetskom tržištu postoje skoro dve decenije, a na našem su prisutni oko šest godina. Mnogi ljudi su ukrasili svoje domove na ovaj način, pa zbog čega ne biste i vi bili u korak sa modernim dostignućima kada je u pitanju dekoracija enterejera?

Elastični plafoni 21. veka

Ako se brinete da je elastičan plafon težak i da možda opterećuje tavanicu, reći ćemo da to nije tačno, te da je izuzetno lagan. Ono što je još jedna važna prednost, to je da je u elastični plafon moguće ugraditi ventilacione i svetlosne sisteme, tako da će ugođaj u prostoru biti potpun.

Održavanje elastičnih plafona se radi tako što se koristi voda i blagi agens, a to nije potrebno raditi stalno, već na svakih pet do sedam godina, u uslovima korišćenja koji se smatraju normalnim.

Ovakvi plafoni mogu da se koriste u svim vrstama prostora, i to mogu da budu privatni stanovi, javni prostori... Takođe, primena je veoma česta na onim mestima koja kao jedan od uslova imaju maksimalnu čistoću i sterilnost.

Na primer, ako imate mali prostor, odnosno mali stan, tada je veoma preporučljivo da ugradite elastični plafon zbog toga što on ima reflektujuću foliju kojom je prekriven, pa tako dolazi do vizuelnog uvećavanja malih enterijera i prostora.

Elastični plafoni cena

Ako ste sa čitanjem teksta stigli do ovih redova, onda vas svakako zanima koja je cena elastičnih plafona. Reč je o 10-15 evra po metru kvadratnom, mada ćete naići i na cene od 35 evra za metar kvadratni a to je kada folija ima UV štampu u visokoj rezoluciji, dok je pri tome, odabir slike po vašim željama, a u dogovoru sa dizajnerima.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane