Dodaj firmu

Okreči Me adaptacija stanova i krecenje kuce

Krečenje i sve vrste molerskih radova za stanove i poslovne objekte na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Enterijer Lavrnja adaptacija stana i krecenje kuce

Renoviranje i adaptacija stanova u Beogradu. Sve usluge iz domena adaptacije na jednom mestu
Pročitaj više

Petra Živkovića 15
Grocka, Beograd

Krečenje kuće Artex Gips

Kompletni gipsarski radovi za sve vrste poslovnih i stambenih objekata na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Šejkina 25
Zvezdara, Beograd

Vukan Enterijer molersko - gipsarski radovi

Molersko-gipsarski radovi enterijer Vukan dostupni su u celom Beogradu. Profesionalan pristup i kompletni molersko-gipsarski radovi za sve vrste objekata.
Pročitaj više

Bulevar JNA 127, Jajinci
Voždovac, Beograd

Ćopić Mont - gipsarski i molerski radovi

Kompanija Ćopić Mont sa puno iskustva i ljubavi prema svom poslu izvodi kvalitetne gipsarske i molerske radove na celoj teritoriji Beograda i šire okoline.
Pročitaj više


Beograd

Gipsar Miki Molerski radovi

Gipsar Miki bavi se molerskim radovima na teritoriji Beograda. Na raspolaganju su vam kompletni molerski radovi; krečenje, farbanje, gletovanje, fasade.
Pročitaj više

Josifa Marinkovića 5
Beograd

Krecenje kuce Beokolor enterijer

Pružamo sve vrste gipsarskih, molerskih i farbarskih radova. Ovim poslom bavimo se više od 13 godina i radimo ga pažljivo, profesionalno i odgovorno.
Pročitaj više

Žike Mesarovića 3
Zemun, Beograd

Krecenje kuce 22. jun

Molerska radnja 22. jun iz Beograda izvodi sve vrste molerskih radova kao što su dekorativni molerski radovi, moleraj zidova, spuštenih plafona, krečenje, gletovanje
Pročitaj više

Vespučijeva 31
Novi Beograd, Beograd

Krecenje kuce je zahtevan posao. Kuću bi trebalo bojama tako prilagoditi svom ukusu da se i zaista osećamo – kao kod kuće. Davno je prošlo vreme u belo okrečenih fasada, koje su u današnje vreme znak nemaštovitosti, sterilnosti, hladnoće... Dok tople boje fasade kuće svakako asociraju druge ljude da u takvoj kući žive pozitivni i veseli ljudi. Uticaj boja na ljudsku psihu nikako se ne sme zaboraviti.

Krečenje kuće – molerski radovi

Svoju kuću možete osvežiti zanimljivim kombinacijama i najrazličitijim bojama i nijansama. Neka boje donesu svakoj prostoriji ono što ona treba da bude: spavaća soba sa bojama koje asociraju na opuštenost i mir, spokoj; dečija soba, treba da podseća na bezbrižnost, veselost, razdraganost i razigranost; vaša kuhinja, trebalo bi da bude okrečena u takve boje da odaje toplotu, kutak u kome se okuplja porodica; dvevni boravak, trebalo bi da ostavi utisak na sve vaše goste koji budu dolazili, pa se potrudite da udahnete notu otmenosti i prefinjenosti.

Krečenje kuće – boje

Ekonomična varijanta za krečenje kuće je odabir poludisperzije ili EKO boje. Nasuprot njoj, disperzija je nešto skuplja varijanta, ali je to bolja boja jer je periva i lako se održava. Akrilne boje bi bile najbolji izbor, odlučite se za njih ukoliko želite tonove boja visokog sjaja.

Krečenje fasade kuće

Na fasadi mogu postojati različita oštećenja, jer nisu sve kuće nove. Sem toga, fasada je stalno izložena spoljnim uticajima, kiša, sneg, vetar, sunce... Naravno da sve te pojave ostavljaju tragove. Vaši odabrani moleri će najpre sanirati oštećenja koja na fasadi postoje. Potom će koristiti fasadnu boju i pigment za tu boju, ukoliko ne želite da fasada bude bela. Moler će fasadu vaše kuće očistiti, pa će potom naneti podlogu ili jako razređenu boju a zatim će još dva puta preći bojom.

Krečenje kuće – iskustva

Izabrani moleri će svojim kvalitetnim, brzim, pedantnim radom učiniti vašu kuću potpuno novom i drugačijom. I spolja i iznutra. Izbor boja i tehnike krečenja definiše i upotpunjuje vaš prostor u kome živite. Osećaj novog i osveženog prostora je neprocenjiv i nezamenljiv. 

Krečenje kuće – cene

Krečenje fasade kuće, od 12 do 15 evra po kvadratnom metru.

Krečenje poludisperzijom, od 2 do 2, 5 evra po kvadratnom metru, krečenje akrilnim bojama, od 2, 80 do 3, 50/m2, gletovanje i krečenje poludisperzijom, od 4, 5 do 5, 5 e/m2, dok za tu uslugu uz korišćenje akrilnih boja trebalo bi izdvojiti od 7 do 10 evra po kvadratnom metru. Impregniranje zidova, odnosno nanošenje podloge za krečenje, od 0, 5 do 1, 5 e/m2. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane