Beokolor enterijer Gipsarsko-molerski radovi

  • 3
5.00 | 7 ocena

O nama - BEOKOLOR ENTERIJER GIPSARSKO-MOLERSKI RADOVI

Beokolor enterijer je sve što Vam je potrebno da u potpunosti budete zadovoljni enterijerom svoje kuće, stana, poslovnog prostora ili bilo kog drugog objekta, jer smo Vam na raspolaganju za sve vrste molerskih, farbarskih i gipsarskih radova.

Sa preko 13 godina iskustva u oblasti završnih poslova u građevinarstvu nema zadatka na koji ne možemo da odgovorimo. Svoj posao radimo pažljivo, profesionalno i odgovorno, jer smatramo da je Vaše zadovoljstvo naša najbolja preporuka.

Beokolor enterijer nudi:

  • molerske radove
  • farbarske radove
  • gipsarske radove

Gipsarski radovi najčešće se odnose na spuštanje plafona ili postavljanje pregradnih zidova od najsavremenijih gipsarskih ploča (rigips), uz neophodnu podkonstrukciju. U skladu sa Vašim željama i mogućnostima, poštujući dogovore i rokove, Beokolor enterijer, obezbediće Vam ispunjenje svih želja i maksimalnu funkcionalnost svakog prostora.

Prilikom izvođenja molerskih radova naš tim će najpre dobro zaštiti prostor koji se kreči, onda bandažirati sve pukotine, po potrebi ugraditi aluminijuske lajsne radi zaštite ivica, i potom pristupiti gletovanju i šmirglanju koje će zidove dovesti do savršenstva. Na kraju ostaje još samo da se nanese željena boja - poludisperzivna ili akrilna, sve po Važoj želji.

Beokolor enterijer na usluzi Vam je i za farbanje radijatora, cevi i drugih metalnih površina, uz adekvatnu pripremu, kako bismo Vam obezbedili dugoročne rezultate i postojanost boja. Priprema i farbanje vrata, prozora ili bilo kojih drugih drvenih površina jedna je od oblasti kojima se ponosimo.

Ne razmišljajte previše kako ćete i šta ćete, već angažujte profesionalce sa iskustvom i idejama koje ćete voleti. Pozovite Beokolor enterijer i budite sigurni u kvalitet izvedenih gipsarsko-molerskih radova uz najpovoljniji odnos cene i kvaliteta.

Beokolor enterijer gipsarsko-molerski radovi, Beograd

Adresa: Žike Mesarovića 3, Zemun, Beograd

E-mail: beokolorenterijer@gmail.com

Iskustva i preporuke posetilaca

13.06.2021 11:45
Neregistrovan korisnik

Bajka

06.09.2019 06:06
Vladan Dimitrijevic

Moj brat je sa verenicom odlucio da se preseli u mali stan u potkrovlju jedne zgrade. Ali stan je bio prilicno zapusten, pa je trebalo da se komplet sredi i osvezi. Angazovao je firmu Beokolor enterijer Gipsarsko-molerski radovi. Dogovorili su se da mu ofarbaju i radijatore, da stave pregradne zidove i da urade kompletan moleraj odnosno krecenje. Radovi su potrjalai par dana. Otisli su da vide kako sve to izgleda. Vratili su se ozareni, jer su majstori sve uradili savrseno i cisto. Bili su bas srecni, jer su mogli da uzivaju u svom domu. Momci stvarno odlicno rade svoj posao.

16.08.2019 07:43
Jasmina Karadzić

Moja baka zivi u Zemunu. Olucili smo da malo osvezimo njen mali prostor u kome zivi, naime da uradimo kompletan moleraj, kao i farbanje stolarije, vrata i radijatora. Ona bi bila kod nas dok se ne zavrse radovi u njenom stanu. Odlucili smo se da posao poverimo firmi Beokolor enterijer Gipsarsko-molerski radovi. I naglasili smo da to urade veoma kvalitetno. Rekli su da ce tako i biti. Kada su sve zavrsili, otisli smo da pogledamo. Bili smo odusevljeni, a narocito baka, koja je bila redosna, jer je sada sve bilo cisto i odisalo je svezinom. Stan je izgledao kao nov. Bilo nam je drago, jer smo bar malo olaksali baki zivot i jer smo joj pricinili veliku radost.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Molerski radovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Beokolor enterijer Gipsarsko-molerski radovi
  • Beokolor enterijer,
  • Beokolor enterijer Beograd,
  • Beokolor enterijer Gipsarski radovi,
  • Gipsarski radovi Zemun,
  • Beokolor enterijer molerski radovi,
  • molerski radovi Zemun