Dodaj firmu

Krečenje dečije sobe Artex Gips

Kompletni gipsarski radovi za sve vrste poslovnih i stambenih objekata na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Šejkina 25
Zvezdara, Beograd

M&M Tim Molerski radovi

M&M Tim izvodi kompletne molerske radove u okviru adaptacije ili renoviranja objekta, sa krečenjem, gletovanjem i pripremom zidova kao i svim dekorativnim tehnikama.
Pročitaj više


Beograd

Vukan Enterijer molersko - gipsarski radovi

Molersko-gipsarski radovi enterijer Vukan dostupni su u celom Beogradu. Profesionalan pristup i kompletni molersko-gipsarski radovi za sve vrste objekata.
Pročitaj više

Bulevar JNA 127, Jajinci
Voždovac, Beograd

Gipsar Miki Molerski radovi

Gipsar Miki bavi se molerskim radovima na teritoriji Beograda. Na raspolaganju su vam kompletni molerski radovi; krečenje, farbanje, gletovanje, fasade.
Pročitaj više

Josifa Marinkovića 5
Beograd

Molerski radovi VJ

Firma „VJ Adaptacije“ radi kompletnu uslugu adaptacije stambenih u poslovnih objekata kroz sve vrste radova, molerske radove, gipsane radove i ostale radove koji spadaju u adaptacije prostora.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Krecenje decije sobe Beokolor enterijer

Pružamo sve vrste gipsarskih, molerskih i farbarskih radova. Ovim poslom bavimo se više od 13 godina i radimo ga pažljivo, profesionalno i odgovorno.
Pročitaj više

Žike Mesarovića 3
Zemun, Beograd

Molerska radnja 22. jun

Molerska radnja 22. jun iz Beograda izvodi sve vrste molerskih radova kao što su dekorativni molerski radovi, moleraj zidova, spuštenih plafona, krečenje, gletovanje
Pročitaj više

Vespučijeva 31
Novi Beograd, Beograd

Krečenje dečije sobe Braća Ivanović

Dočekajte i Vi bezbrižno useljenje u Vaš novi dom, izaberite firmu Braća Ivanović sa preko 10 godina iskustva u adaptaciji stambenih i poslovnih prostora. Naš rad karakterišu praktična tehnička rešenja, pedantnost, tačnost, kao i kompletna n...
Pročitaj više

Bački Ilovik 20
Zemun, Beograd

Krecenje decije sobe je potrebno znatno cesce od krecenja svih drugih prostorija. Dečija soba je svakako najradosnije i najbezbrižnije mesto u vašem domu. Tu se sanjaju najlepši snovi i pričaju se najlepše priče. To bi trebalo da bude mesto iz bajke za vaše dete, u kome će se ono osećati sigurno, ušuškako i srećno. Adekvatno okrečena soba je jedan od načina da to i postignete.

Krečenje dečije sobe za devojčice

Ovu sobu bi trebalo pretvoriti u mesto iz dvorca u kome žive princeze. Upotrebite maštu i kreativnost, i vašoj devojčici obezbedite prostor u kome će moći da se igra, uči i druži sa svojim prijateljicama.

Na raspolaganju vam je zaista bezbroj mogućnosti, jer upravo toliko ima ideja za uređenje dečije sobe. Preporuke stručnjaka su da sobe za devojčice budu vesele i životne sa različitim detaljima, jer se u takvim ambijentima deca najbolje snalaze. Vesele boje pozitivno utiču na njihovu kreativnost i stvaraju pozitivnu energiju. 

Svi već znamo da devojčice najviše vole roze, crvenu ili pink boju. Ovakve boje, u kombinaciji sa belom, stvoriće divan kutak za vaše dete. Moderne dečije sobe podrazumevaju neku tematsku celinu, naročito ako je reč o mlađem uzrastu deteta. 

Ukoliko soba nema dovoljno svetla, preporuka je da se sobe oplemene žutim i oker tonovima. Na ovaj način prostorija će vizuelno izgledati većom, a kod vašeg deteta će se stvoriti osećaj topline.

Mogu se koristiti detalji u zelenkastim tonovima, kako bi prostor delovao dinamičnije i osvežavajuće. Neki ljudi vole da koriste u sobi za devojčice kombinaciju toplo-hladno, na primer roze i zelena boja. 

Evo jedne zanimljive činjenice: devojčice uzrasta od deset godina, vole napadne i jarke boje, pa njih možete iskoristiti za po neki detalj na zidu ili za bordure. Koristite boje na bazi vode jer su manje štetne i ekološke.

Krečenje dečije sobe za dečake

Dečaci svoju narav i karakter menjaju tokom odrastanja, pa se tako menja i njihova soba. Na primer: dok su još bebe i sasvim mali, soba dečaka biće ukrašena likovima iz raznih crtaća, bajki... Kasnije, vaš dečak će se zaljubiti u nekog super heroja, poput Spajdermena ili Betmena, a kada bude ušao u pubertet, možda u Rihannu... Sportski automobili, fudbaleri... neizostavni detalji uređenja sobe za vašeg dečaka.

Sve ovo govori da ćete dečiju sobu morati krečiti mnogo puta, i menjati njen izgled kako vaše dete sazreva i menja interesovanja.

Mi ćemo navesti, da se neke stvari ipak nikada ne menjaju, pa su nijanse plave i zelene boje i crvena i bela, kao i njihove kombinacije, uvek dobar izbor za enterijer sobe za dečake. Najobičnija soba može vašom maštovitošću postati stadion ili pećina, na primer. Recimo, zidovi mogu postati tribine, ukoliko angažujete profesionalnog  molera koji će od zidova sobe vašeg dečaka napraviti svaki željeni enterijer. 

Pošto velika većina dečaka voli plavu boju, mi vam savetujemo da odaberete svetlije nijanse, jer teget plava boja će vizuelno smanjiti i zatvoriti prostoriju. Svetlije nijanse svakako povećavaju budnost neophodnu za učenje. 

Vaš mališan u svojoj sobi provodi najviše vremena, pored igre i učenja, tu dolaze njegovi drugari, pa je veoma važno da ambijent sobe bude veseo i sa dosta detalja. Raznorazni stikeri ili foto tapet, svakako će razbiti monotoniju i učiniti vaše dete srećnim.

Na kraju, možda je najbolje da poslušate mišljenje svog deteta, jer vaš dečak ili devojčica sigurno imaju najbolju ideju? Zna se da dečija mašta i kreativnost nemaju granica, pa iskoristite tu mogućnost i uz pomoć profesionalnih molera učinite dečiju sobu najlepšim delom vašeg doma.

Krečenje dečije sobe – cena

Potrebno je izdvojiti, u proseku od: cene za krečenje poludisperzijom, od 2 do 2, 5 evra po kvadratnom metru, krečenje akrilnim bojama, od 2, 80 do 3, 50/m2, gletovanje i krečenje poludisperzijom, od 4, 5 do 5, 5 e/m2, dok za tu uslugu uz korišćenje akrilnih boja trebalo bi izdvojiti od 7 do 10 evra po kvadratnom metru.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane