Yoga Friends

4.3 | 12 ocena
Ulica: Braće Jugovića 4, Gospodar Jovanova 36
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Yoga Friends
Mobilni: 063/
www.yogafriends.rs

O nama

YOGA FRIENDS – HATHA YOGA


Yoga je nauka, filozofija, način života, antistres terapija – sve zajedno.
Kao što su naš um, duh i telo jedna neraskidiva celina.

Yoga Friends studio nalazi se u centru Beograda i pravo je mesto za sve ljubitelje yoge koji teže jedinstvu uma, duha i tela, dobrom raspoloženju i zdravlju. U prijatnom ambijentu našeg studija, dočekaće Vas profesionalni instruktor sertifikovan u Los Anđelesu, Venice California, koji će Vam pomoći da povećate Vašu unutrašnju energiju i smanjite nivo stresa.

Osnivač studija Yoga Friends je Maya koja se jogom bavi sedamnaest godina, a kao instruktor radi devet godina i stekla je zvanje Yogi Siromani. Svoju obuku za instruktora yoge završila je u "Scientific Yoga Center" u Los Anđelesu, kod yoga učitelja, Raghavana Dassa koji je koncipirao Raghavan's Yogu. S obzirom da je ova vrsta yoge jedinstvena za Ameriku, Maya je jedini instruktor koji ovu yogu podučava u Beogradu i Srbiji.

Yoga je veština stara preko 5.000 godina koja se sastoji od fizičkih vežbi, disanja i relaksacije, a Ministarstvo zdravlja je uvrstilo u metode rehabilitacije. Svi težimo smanjenju stresa i duševnom miru, dobrom raspoloženju i zdravlju. Ako uspostavimo svesnu vezu između uma, duha i tela postižemo jedinstvo, tj. integraciju, što u prevodu sa sanskrita i znači reč yoga.

Preko 80% bolesti današnjice bazirane su na stresu koji blokira cirkulaciju energije u Vašem telu. Redovnim praktikovanjem yoge usklađujemo svoje energije, što se pozitivno odražava na naše psihofizičko stanje. Yoga nas dovodi u prirodno stanje balansa i mira, radosti i povezuje sa sobom i okolinom. Na lakši i jednostavniji način rešavamo probleme svakodnevice i oslobađamo se frustracije i bolova.

U studiju Yoga Friends možete vežbati sledeće stilove yoge:

 • Hatha yoga
 • Urban yoga
 • Yoga Senior
 • Yoga za decu
 • Yoga za trudnice
 • Yoga za mame i bebe
 • Časovi yoge na srpskom i engleskom jeziku

Časovi yoge u našem studiju održavaju se u prijatnom ambijentu i pod vođstvom sertifikovanog instruktora, a dužina časa je sat vremena. Grupe su najčešće do deset polaznika.

Rad sa decom uzrasta između 6 i 12 godina, traje oko 40 minuta, jer je to maksimum njihove koncentracije i pažnje.

Takođe, nudimo mogućnost održavanja časova na engleskom jeziku, kao i privatnih časova.

Po koncepciji časovi su različiti. Čas se sastoji od fizičkih vežbi – asana, vežbi disanja – pranayama, vežbi balansa i na kraju svakog časa sledi vođena relaksacija – shavasana, vežba u kojoj praktikujemo apsolutni mir i koja daje pečat času. Naša mantra je “Ne mislim ni na šta, samo osećam”.

U trudnoći yoga je značajna, jer se sve vreme radi na snazi i fleksibilnosti mišića, koordinaciji i balansu. Osim toga ona uravnotežava hormone, popravlja cirkulaciju, otklanja bolove, jača karlicu i pre svega, pomaže ženi da se sa puno ljubavi i blaženstva poveže sa svojom bebom. Iskustvo pokazuje da žene koje su upražnjavale yogu u trudnoći, osećaju njene dobrobiti dugo posle porođaja, kao i njihove bebe.

Yoga za trudnice povećava fizičku kondiciju, otklanja nelagodnosti u telu, kao i bolove u leđima. Vežbe disanja i vođena relaksacija su definitivno najbolja priprema za porođaj. Trudnice se na časovima druže, posvećuju sebi i svojoj bebi i povezuju, što je upravo i potrebno da budu u društvu pozitivnih i nasmejanih mama.

Majke koje na časove dolaze kao trudnice, obično posle porođaja (šest do osam nedelja), vraćaju se na časove sa svojim bebama. Yoga za mame i bebe obuhvata specifične vežbe koje mame rade sa svojim bebama, a deo časa je posvećen samo mamama. Ceo čas je jedinstvena interakcija mama i beba, posle kojeg se svi osećaju bolje, radosno i nasmejano. Majke na časovima uspostavljaju posebne odnose sa svojom decom, ali i sa grupom i svi zajedno uz pomoć yoge nalaze svoj mir, zadovoljstvo i ispunjenje.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 10-21:30h

Maja Radulovic - 063/70 45 433

Danica Glisic - 063/434 725

Yoga Friends, Gospodar Jovanova 36 i Braće Jugovića 4, Beograd.

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Yoga jedan čas
800 din
2. Yoga 3 puta nedeljno
4.000 din
3. Yoga 2 puta nedeljno
3.400 din
Pogledajte ceo cenovnik

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  SUPAERIAL FITNESS YOGA, Ohridska 16, Vračar, Beograd
  Dynamic pilates & fitness studio, Nušićeva 10/5, Stari grad, Beograd
  Wabi Sabi Yoga studio, Makenzijeva 47/ II /4, kod Hrama Sv. Save, Vračar, Beograd
  Ashtanga Yoga Beograd, Dečanska 11, Stari grad, Beograd
  Joga centar Gopi, Krunska 37/14 , Beograd, Vračar, Beograd
  Bikram Yoga, Kapetan Mišina 26, Stari grad, Beograd
  Joga studio Ganesha, /, Stari grad, Beograd
  Bihar Joga Klub, Smiljanićeva 10, Vračar, Beograd
  Joga lica Tijana Rakovac, /, Stari grad, Beograd
  Yoga Otium wellness center, Svetog Save 2, (Hotel Slavija Garni), Vračar, Beograd
  Idi na vrh strane