Surya Yoga studio

4.8 | 10 ocena
Ulica: Loznicka 11
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Surya Yoga studio
Mobilni: 065/
www.suryayogabeograd.com

O nama


Surya yoga studio je osnovan 2012. sa idejom da se stvori svetao, topao i ugodan prostor za vežbanje joge, gde bi se vežbači osećali kao kod svoje kuće, i bili sigurni i slobodni da istraže sebe kroz vežbanje.

U današnje vreme kada se živi brzo i pod stresom, kada najveći deo dana provedemo u sedećem položaju joga je idealna i neophodna da bi sačuvali vitalnost, zdravlje i mir. Dobar joga čas razvija četiri kvaliteta: fleksibilnost, snagu, izdržljivost i balans, kako u telesnom, tako i u mentalnom smislu. Istežući mišiće oslobađamo ih napetosti koja se nakupila u njima i razvijamo mentalnu fleksibilnost i sposobnost da se prilagodimo različitim situacijama u svakodnevnom životu. Jačajući svoje mišiće jačamo celo telo i kompletno zdravlje i razvijamo snagu da odgovorimo na izazove koje život postavlja pred nas. Vežbajući izdržljivost na času razvijamo svoju stabilnost i učimo kako da prolazimo kroz krizne situacije. I na kraju kroz vežbe balansa vraćamo um i telo u prirodni balans, unosimo ravnotežu u svoj život.

Joga nam razvija pažnju i koncentraciju, vraća nas u sadašnji trenutak i kroz pravilno disanje podstiče nas da živimo život punim plućima. Joga je put istraživanja i upoznavanja sebe. I put promene. Joga nije samo rad na fizičkom telu.

Joga je rad sa sobom kroz fizičko telo. Dok vežbamo jogu oslobađamo se od blokada koje u mišićima stvaraju potisnute emocije. Joga je oslobađanje od sujete i ega. Postajemo svesni i postepeno napuštamo obrasce ponašanja kojima smo ukalupljeni i koji nam škode. Prestajemo da budemo zavisni od nametnutih imperativa da nešto moramo da uradimo ili budemo, jer u jogi prosto jesmo. Zato joga blagotvorno deluje na zdravlje, kao način da se neutrališe razorni uticaj stresa i poboljša kvalitet života.

Danas u Surya yoga studiju imamo više stilova joge i više nivoa, tako da svaki vežbač ima mogućnost izbora, u skladu sa svojim temperamentom, potrebama, sklonostima, a bez obzira na dosadašnje iskustvo u jogi i nivo fizičke spremnosti, bez obzira na pol, godine ili životno doba.

U Surya yoga studiju možete vežbati sledeće stilove joge:

 • Iyengar yoga - Joga koju karakterišu vrlo detaljna poravnanja i vrlo precizne instrukcije, kao i korišćenje raznih pomagala da bi joga bila prilagođena svakom polazniku, odnosno da bi svako mogao da izvede pozu ispravno i bezbedno, uprkos fizičkim predispozicijama i ograničenjima.
   
 • Vinyasa yoga- dinamičan stil joge u kome je naglasak na svesnoj povezanosti pokreta i disanja, karakteriše je kraće zadržavanje u pozama, brži prelazak iz poze i pozu i povezanost asana koje kao da teku jedna iz druge.
   
 • Power vinyasa yoga - snažna, intenzivna joga praksa koja će vas ojačati i Surprobuditi unutrašnju snagu i spremnost da odgovorite na sve izazove
   
 • Yoga za trudnice – joga je idealna rekreacija za trudnice, znatno ublažava trudničke tegobe i odlična je priprema za porođaj
   
 • Yoga za decu – joga koja je prilagođena deci školskog uzrasta
   
 • Yoga za starije – joga za pripadnike starijih generacija koji žele da ostanu vitalni i zdravi.


Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona:
Mob: 065/ 505 20 02

Surya yoga studio, Loznicka 11, Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Individualni časovi cena po dogovoru
2. Prvi čas je proban i besplatan
3. Popust za drugog člana porodice 22%
4. Joga za decu
1.600 rsd
5. Pojedinačni čas
600 rsd
Pogledajte ceo cenovnik

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Yoga Maya, Ustanicka 125, Voždovac, Beograd
  SUPAERIAL FITNESS YOGA, Ohridska 16, Vračar, Beograd
  Wabi Sabi Yoga studio, Makenzijeva 47/ II /4, kod Hrama Sv. Save, Vračar, Beograd
  Joga centar Gopi, Krunska 37/14 , Beograd, Vračar, Beograd
  Atma joga centar, Bulevar Kralja Aleksandra 87, Zvezdara, Beograd
  Bihar Joga Klub, Smiljanićeva 10, Vračar, Beograd
  Kriya Yoga Ananda, Mlatišumina 4, Vračar, Beograd
  Sunflower Yoga, Bulevar Kralja Aleksandra 380, Zvezdara, Beograd
  Yoga Otium wellness center, Svetog Save 2, (Hotel Slavija Garni), Vračar, Beograd
  Face Yoga Ivana Mrkalj, Srbija, Beograd
  Idi na vrh strane