Sunshine yoga studio

  • 4
  • %
5.00 | 6 ocena

O nama - SUNSHINE YOGA STUDIO


Sunshine Yoga studio Banovo Brdo nastao je sa željom da ljubiteljima ove drevne discipline ponudi mogućnost da otkriju sve njene blagodeti. U prijatnom ambijentu našeg yoga studija imate priliku da se na efikasan način oslobodite svakodnevnog stresa i Vašem telu i umu vratite potrebnu snagu, balans i opuštenost.

Savremen način života i stres kao njegov sastavni deo vrlo često se loše odražavaju na fizički izgled, kao i na celokupno psihofizičko stanje organizma. Ukoliko želite da sačuvate vitalnost, zdravlje i mir, Sunhine Yoga studio je mesto za kojim tragate.

Joga je drevna disciplina koja nam razvija pažnju i koncentraciju, podstiče fizičko zdravlje, normalizuje aktivnost fizioloških sistema, pomaže u uspostavljanju emocionalne ravnoteže i podstiče kreativno izražavanje. Časovi yoge u našem studiju obuhvataju vežbe pomoću kojih angažujemo sve mišićne grupe u telu, kao i zglobove, pritom ih oslobađamo nagomilanih tenzija i izbacujemo toksine iz njih, što dovodi do opšte psihofizičke relaksacije.

Yoga studio Sunhine organizuje i časove yoge za decu koji su posebno osmišljeni kako bi privukli i održali njihovu pažnju. Yoga za decu može dosta da pomogne u smanjenju pritisaka i tenzija, a ujedno pozitivno utiče i na razvoj deteta. Takođe, ona decu uči da pravilno dišu, što je veoma bitno, jer se na taj način povećava količina kiseonika koja dolazi u mozak, a to poboljšava koncentraciju i učenje. Pritom se podstiče duboka relaksacija koja pomaže u smirivanju i opuštanju.

U jogi postoji dosta zanimljivih naziva poza. Yoga za decu uzrasta od 6 do 10 godina osmišljena je tako da se poze rade tokom pričanja priča. Dok pričate deci neku priču, na primer o životinjama, cilj je da svaki put kada se pojavi mačka, deca moraju da zauzmu položaj mačke. Na ovaj način, deca osim što vežbaju, ona kroz priče uče osnovne ljudske vrednosti i pravilne obrasce ponašanja.

Pored časova yoge u našem studiju možete se opustiti uz razne vrste masaža: parcijalna, relax, anticelulit, refleksoterapija. Za sve masaže i tretmane koristi se kozmetika renomirane francuske kuće Renergique. Takođe, nudimo Vam veliki izbor tretmana za lice koje će otkloniti znake umora i vratiti svežinu i sjaj Vašem licu.

U okviru našeg studija održavaju se i časovi pilatesa koje vodi licencirani instruktor, a probni čas je besplatan!

Raspored termina za vežbanje u yoga studiju Sunshine:

Termini:
ponedeljak, sreda 10h
utorak cetvrtak 10h
ponedeljak, petak 19i30h
utorak, cetvrtak 18i30h
utorak, cetvrtak 20i30h

Sunshine yoga studio, Kirovljeva 5b, Banovo Brdo

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Yoga
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sunshine yoga studio
  • Sunshine yoga studio,
  • Sunshine yoga studio Beograd,
  • Sunshine yoga studio Banovo Brdo,
  • Sunshine yoga studio radno vreme