After Work Yoga

4.8 | 17 ocena
Ulica: Braće Jerković 112, u prostorijama Wellness centra Star
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
After Work Yoga
Mobilni: 063/
beogradyoga.rs

O nama

AFTER WORK YOGA

Joga na Savi. Vežbajte u ambijentu u kome ćete dodatno uživati tokom časa. Idealan spoj joge i prirode, kroz časove poboljšavamo opšti fizički i energetski balans. Radimo vežbe istezanja, balansa, vežbe jačanja mišića, tehnike disanja i tehnike opuštanja, u predivnom i relaksirajućem ambijentu na reci.

Savremeni način života koji najčešće prate stres, nervoza, nezadovoljstvo, kratki rokovi, pritisak…, remeti naš životni balans i unosi nemir u odnose sa porodicom, prijateljima i kolegama. Pod uticajem spoljnih dešavanja često ispoljavamo osećanja i reakcije za koje znamo da nisu adekvatne.

Odgovor organizma na negativne i anksiozne misli jesu ubrzano disanje, napetost mišića, povećanje kortizona i drugih hormona stresa, što za rezultat može da ima mnogoborojne zdravstvene tegobe. Konstantne promene koje nam se nameću da ih pratimo, često uzrokuju osećaj da ne možemo izaći iz vrtloga urbanog života.

Međutim, ukoliko to iskreno želite postoji način da pomognete sebi, tako što ćete se odvojiti od starih navika i promeniti način gledanja na probleme i okolinu. Dovoljan je jedan mali korak i videćete veliku razliku koja će Vam pomoći da postanete bolja verzija sebe. Tajna je u jogi i meditaciji.

Vežbe joge, osvešćeno disanje i meditativne vežbe doprinose umirenju tela i uma, opuštanju mišića, eliminaciji negativnih misli, smanjenju stresa i promeni naših navika na bolje. Što je najvažnije joga nas uči da živimo u sadašnjem trenutku i da sve ono što naučimo na času možemo spontano da iskoristimo u svakodnevnom životu.

Za poboljšanje usresređenosti na ravnotežu i koordinaciju pokreta primenjujemo aromaterapiju sa esencijalnim lekovitim uljima. Udisanje eteričnih ulja predstavlja jedinstveno iskustvo koje ima snažan uticaj na naše emocije i psihu, doprinoseći umirenju duha i tela. Pravilno disanje koje je temelj učenja joge i meditacijskih tehnika, donosi više kiseonika u krvotok i mozak, efikasno eliminiše toksine iz organizma.

Eterična ulja svojim mirisnim komponentama direktno utiču na centralni nervni sistem, čime menjaju moždane reakcije. Zahvaljujući svom jedinstvenom hemijskom sastavu imaju sposobnost delovanja na centre u mozgu koju su zaduženi za emocije, sećanja i raspoloženje. Uz eterična ulja svaki čas joge ili meditacije biva obogaćen blagodetnim aromama koje doprinose prevazilaženju nemirnog uma, jednostavnije, brže i delotvornije.

Časove After work joge vodi Dejana Stanković, sertifikovani instruktor joge sa desetogodišnjim iskustvom u hatha jogi. Za stvaranje posebne umirujuće atmosfere koristi se program najkvalitetnijih esencijalnih ulja internacionalne kompanije Young Living, koja se raspršuju pomoću difuzera.

After work yoga održava se na dve lokacije u gradu:

Braće Jerković 112, u prostorijama Wellness centra Star Voždovac
Termini: subota i nedelja od 12h
prepodnevni trening utorak 07:15h

-Athletics gym, Vojvode Stepe 363, Voždovac

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook:
Instagram:

Cenovnik

1. Po času
700 din
2. Mesečna članarina za 12 termina
3500 din
Pogledajte ceo cenovnik

Akcije

Online joga
3500 2800
Online joga AKCIJA ističe za 5d 23h 36m 38s Pročitaj više
Pogledajte sve akcije (+1)

Vrste Yoga

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  26.01.2020 12:26

  Spoj opustajuceg i carobnog ambijenta sa izvanrednom i najboljom instruktorkom yoge, Dejanom. Sve preporuke! I za dusu i za telo!

  Neregistrovan korisnik
  26.01.2020 02:22

  Fenomenalan instruktor. Opustanje i odlican trening sa Dejanom

  Neregistrovan korisnik
  25.01.2020 09:57

  Fantasticna istruktorka koja je inspiracija svim vezbacima :) Preporucujem toplo svima od onih koji nikada do sada nisu vezbali jogu i onima koji su vec u praksi !

  Neregistrovan korisnik
  25.01.2020 09:23

  Predivan ambijent na reci uz odlicno vodjene casove yoge

  Neregistrovan korisnik
  25.01.2020 06:38

  Za praktikovanje joge mi je najbitnije dobar instruktor a zatim i ambijent za vežbanje a ovde sam našla sve. Moja topla preporuka

  Neregistrovan korisnik
  24.01.2020 10:24

  Profesionalni trening uz najbolji prostor u Beogradu

  Neregistrovan korisnik
  24.01.2020 06:21

  Najbolja joga u gradu, jako prijatan ambijent i insturkorka ima divnu energiju. Casovi su prilagodjeni za sve nivoe joge, mogu je raditi pocetnici, a i oni sa iskustvom.

  Neregistrovan korisnik
  24.01.2020 05:32

  Časovi koje Dejana vodi su u isto vreme aktivni i balansirani, uvek različiti i ispunjeni novinama.Kontinuirani rad sa njom doneo mi je fizičku fleksibilnost i mentalni sklad. Časovi sa njom su moja srdačna preporuka svakome.

  Neregistrovan korisnik
  24.01.2020 05:17

  Najbolja stvar!!

  Milica Stepanovic
  24.01.2020 03:54

  Fantastican ambijent, opustajuca atmosfera i dozivljaj joge kao jedan vid terapije kako fizicke tako i psihicke. Sve preporuke.

  Neregistrovan korisnik
  24.01.2020 03:49

  Fantastican ambijent, opustajuca atmosfera i dozivljaj joge kao jedan vid terapije kako fizicke tako i psihicke. Sve preporuke.

  Neregistrovan korisnik
  24.01.2020 03:42

  Fantasitican ambijent, opustajuca atmosfera i dozivljaj joge kao jedan vid terapije kako fizicke tako i psihicke. Sve preporuke.

  Neregistrovan korisnik
  24.01.2020 03:36

  Odlicna i posvecena instruktorka.Sve preporuke!

  Neregistrovan korisnik
  24.01.2020 02:16

  Odlicni casovi, za svaku preporuku. Nakon raznih sportova koje sam trenirao joga pruza neki drugaciji dozivljaj tela.

  Firme u blizini

  Yoga Maya, Ustanicka 125, Voždovac, Beograd
  SUPAERIAL FITNESS YOGA, Ohridska 16, Vračar, Beograd
  Wabi Sabi Yoga studio, Makenzijeva 47/ II /4, kod Hrama Sv. Save, Vračar, Beograd
  Surya Yoga studio, Loznicka 11, Vračar, Beograd
  Atma joga centar, Bulevar Kralja Aleksandra 87, Zvezdara, Beograd
  Bihar Joga Klub, Smiljanićeva 10, Vračar, Beograd
  Kriya Yoga Ananda, Mlatišumina 4, Vračar, Beograd
  Sunflower Yoga, Bulevar Kralja Aleksandra 380, Zvezdara, Beograd
  Joga sa Ljubicicom, Željka Milivojevića 20, Kaluđerica, Zvezdara, Beograd
  Face Yoga Ivana Mrkalj, Srbija, Beograd