Bihar Joga Klub

  • 1
4.50 | 2 ocena

O nama - BIHAR JOGA KLUB


U Bihar joga klubu na Vračaru podučavamo klasičnu jogu u njenim raznovrsnim oblicima, koji mogu da unaprede kvalitet života i zdravlja najšire populacije. Bilo da ste učenik ili student, zaposleni ili ne, sportista ili penzioner – uz stručno vođstvo visokoobrazovanih joga učitelja koji iza sebe imaju trogodišnji trening ove vrste i višedecenijsko iskustvo u podučavanju, u našem klubu naći ćete čas joge i pristup koji odgovara vama i vašim potrebama.

Časove klasične Hata joge držimo u tri nivoa – početnom, srednjem i višem srednjem, tako da svako može da nauči i radi jogu u skladu sa svojim trenutnim sposobnostima. I da napreduje korak po korak na najsvrsishodniji način te da se smisleno menja na bolje, kako u fizičkom tako i u mentalnom smislu.

Svaki ovakav čas ima tri komponente – fizičke položaje (asane), tehnike joga disanja (pranajame) i tehnike sistematične joga relaksacije. Iskustvo je pokazalo da ovako struktuiran čas podmiri sve potrebe u cilju poboljšanja ili održanja zdravlja, povećanja vitalnosti i nivoa energije, i smanjenja stresa i napetosti koji su naši česti pratioci u modernom životu. Redovni radom dostiže se stanje zdravlja, mira i unutrašnjeg zadovoljstva – što je potrebno svima nama.

Ako pored ovih dobrobiti želite i nešto više da pokrenete u sebi i ostvarite dodatnu promenu u vašem životu, u Bihar joga klubu možete se upoznati i sa drugim oblastima joge. Shodno vašim sklonostima, može vas privući meditacija, ili karma joga, možda mantra i nada joga, ili pak krija joga. Više informacija o ovim oblastima možete naći na našem sajtu, ili direktno od nas.

U našem klubu takođe organizujemo posebne vikend programe i radionice o primeni jogičkih tehnika i principa u raznim oblastima života (na primer za olakšanje specifičnih zdravstvenih problema, za smanjenje stresa, poboljšanje koncentracije, razvijanje ličnosti i druge).

Držimo i individualne časove koji su sadržajem i pristupom u potpunosti usmereni na konkretne potrebe pojedinca. Radimo jogu sa vrhunskim sportistima i umetnicima, kao i u kompanijama koje su prepoznale pozitivne učinke joge na svoje zaposlene. Održavamo i besplatne javne časove joge za žitelje opštine Stari Grad. Naša misija je da poruka i učenje klasične joge stigne do što većeg broja ljudi. Zato što znamo koliko dobrog vam ona može doneti.

Dobrodošli u kuću tradicionalne joge.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Yoga
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Bihar Joga Klub
  • bihar joga klub,
  • bihar joga,
  • bihar joga klub radno vreme,
  • časovi joge vračar,
  • časovi yoge na vračaru,
  • časovi klasične hata joge beograd,
  • klasična hata joga beograd,
  • tradicionalna joga beograd,
  • joga na vračaru