Bikram Yoga

4.7 | 3 ocena
Ulica: Kapetan Mišina 26
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Bikram Yoga
Mobilni: 060/
www.bikramyoga.rs

O nama

BIKRAM YOGA BELGRADE


Bikram Yoga Belgrade je prvi i jedini zvanično ovlašćeni studio Bikram joge u Srbiji i u regionu Balkana, koji je otvoren početkom 2013. godine. Posredstvom par naših entuzijasta Bikram joga, kao trenutno najpopularniji vid vežbanja u svetu, koji praktikuju mnoge poznate ličnosti, konačno je stigao i u Beograd.

U današnje vreme kada se živi brzo i pod stresom, kada najveći deo dana provedemo u sedećem položaju, joga je idealna i neophodna da bi sačuvali vitalnost, zdravlje i mir. Bikram joga je sekvenca od 26 poza i dve vežbe disanja koja se vežba u zagrejanoj prostoriji u trajanju od 90 minuta. Ovaj niz vežbi stimuliše unutrašnje organe, žlezde i nerve dovodeći sveže oksigenizovanu krv do svih delova tela, čime se pospešuje zdravlje.

Ono po čemu se Bikram joga razlikuje od drugih je činjenica da se prostorija u kojoj se vežba zagreva do 40 stepeni sa 40% vlažnosti vazduha. Vežbanje na ovoj temperaturi pospešuje mentalno zdravlje, kao i svest o sebi. Toplota zagreva telo i omogućava dublje i bezbednije istezanje, što sagoreva masnoće, tonira mišiće, povećava fleksibilnost i snagu.

Bikram joga je fantastičan metod za smanjivanje stresa i tenzije u telu, pogodna za sve uzraste i nivoe sposobnosti. Ovaj niz vežbi je osmišljen tako da svako može da ih vežba, aktivira celu kičmu, pomaže pri oslobađanju od bola u leđima i oporavku od povreda kičme. Zdrava kičma je zdravo telo.

Časovi Bikram joge u našem studiju održavaju se na engleskom jeziku, jer su instruktori iz inostranstva. Vodeći instruktori i menadžeri Bikram joga studija u Beogradu su Stephen, tridesetdevetogodišnji Irac i Elena, tridesetogodišnja Španjolka. Zajedno imaju ukupno 12 godina iskustva kao instruktori, a radili su u Španiji, Irskoj, Turskoj, Švedskoj i Danskoj. Oboje su prošli kroz trening koji je držao sam Bikram Choudhury, osnivač ove vrste joge.

Sa željom da svim ljubiteljima joge u Beogradu pruže jedinstveno iskustvo i najviši kvalitet časova, sada donose svoje stručno iskustvo i ljubav prema Bikram jogi u studio u Beogradu. Njihova želja je da beogradskoj joga zajednici pruže svež i zabavan način za održavanje sjajne fizičke i mentalne kondicije.

Maksimalan broj učenika po času je 25, a pored grupnog vežbanja postoji i mogućnost organizovanja privatnih časova, uz prethodni dogovor. Naš studio nalazi se u centru Beograda i opremljen je u skladu sa svetskim standardnima. U studiju postoje muška i ženska svlačionica, sa dve tuš kabine, a na raspolaganju je i zajednički toalet.

Ukoliko želite da osetite jedinstveno iskustvo vežbanja trenutno najpopularnije vrste joge, posetite Bikram Yoga Belgrade studio. Nakon naših časova izgledaćete sjajno, osećaćete se odlično i što je najvažnije dobro ćete se zabaviti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Website www.bikramyoga.rs

Facebook

Google+ https://plus.google.com/+BikramYogaBelgradeBeograd

Twitter https://twitter.com/YogaBelgrade

Instagram

Foursquare https://foursquare.com/v/bikram-yoga-belgrade/517567fd498edd74e9b353a1

Tripadvisor http://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g294472-d7734077-Reviews-Bikram_Yoga_Belgrade-Belgrade.html


Bikram Yoga Belgrade, Kapetan Mišina 26, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ana Popović
  21.05.2015 06:35

  Oduševljena sam Bikram yogom. Preporučujem da probate.

  Firme u blizini

  Dynamic pilates & fitness studio, Nušićeva 10/5, Stari grad, Beograd
  Wabi Sabi Yoga studio, Makenzijeva 47/ II /4, kod Hrama Sv. Save, Vračar, Beograd
  Ashtanga Yoga Beograd, Dečanska 11, Stari grad, Beograd
  Joga centar Gopi, Krunska 37/14 , Beograd, Vračar, Beograd
  Joga studio Ganesha, /, Stari grad, Beograd
  Yoga Friends, Braće Jugovića 4, Gospodar Jovanova 36, Stari grad, Beograd
  Bihar Joga Klub, Smiljanićeva 10, Vračar, Beograd
  Kriya Yoga Ananda, Mlatišumina 4, Vračar, Beograd
  Joga lica Tijana Rakovac, /, Stari grad, Beograd
  Yoga Otium wellness center, Svetog Save 2, (Hotel Slavija Garni), Vračar, Beograd