Joga lica Anja Šargin

5.0 | 9 ocena
Ulica: Vojni put 2/71 f
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Joga lica Anja Šargin
Mobilni: 060/
jogalica.rs

O nama

JOGA LICA ANJA ŠARGIN

U današnja instant vremena, postoji ta potreba za brzim i trenutnim rezultatima, ne samo kada je uspeh na svim poljima u pitanju, već i negovanje našeg bića i naše lepote.

Često nismo svesni, da naš problem ne može rešiti tretman kod kozmetičara i zahvat estetskog hirurga i da time nismo pronašli prečicu lepote i uspeha.

Problem je često mnogo dublji, a u večnoj trci za mladošću i lepotom neophodno je svakog dana raditi na sebi. Danas nam svi nude spoljne načine podmlađivanja, zanemarujući unutrašnje načine podmlađivanja, koji su nosioci svih promena, ako želimo trajno podmlađivanje.

Upravo o tome govori koncept Joge lica Anje Šargin, koja je svoj rad posvetila edukaciji koja nudi trajna rešenja kada je podmlađivanje u pitanju.

Kroz detaljan koncept podmlađivanja koje podrazumeva same vežbe lica, razgovor i upoznavanje sa navikama i načinom života klijenta, edukaciju i prirodne tratmane lice, postižu se, korak po korak, trajni efekti i unutrašnja promena bića, koja se sasvim očekivano reflektuje i na naše lice.

Putem individulanog pristupa, mogu se postići fantastični koreniti rezultati, koji nisu samo spoljni, već i unutrašnji. Anja Šargin je u svojoj knjizi „Postanite svoj lični estetski hirurg“ pretočila svoje kompletno iskustvo, tehnike koje primenjuje, i veliki broj korisnih saveta koje možete zauvek primenjivati. Više o Jogi lica i knjizi " Postanite svoj lični estetski hirurg metoda Anja Šargin" koja će proeniti vaš pogled na lepou možete pročitati na našem sajtu.

Anja Šargin se svakom svom klijentu detaljno posvećuje, uz posebno kreiran program vežbi u okviru Joge lica, koje su mu potrebne, kako bi njeno ili njegovo lice izgledalo mlađe i zategnutije.

U cilju istinskog podmlađivanja i buđenja ženstvenosti, tu su i mnogobrojni saveti, prirodne maske za lice i saveti za ishranu koja nas čini mlađim.

Lepota i mladost moraju se posmatrati iz više uglova, a kada klijent jednom oseti razliku i promenu, ne samo spolja nego i iznutra, to se automatski reflektuje i na sve druge aspekte spoljašnjosti i untrašnjosti njegovog bića.

Joga lica ima svoje mnogobrojne benefite:

 • Lepše, zategnutije i mlađe lice
 • Buđenje ženstvenosti
 • Vraćanje samopouzdanja
 • Vraćanje sebi
 • Negovanje lepote lica ali i celog tela

To je proces kroz koji se, najčešće žene, vraćaju ponovo sebi, sa jednim kompletnim znanjem u rukama, dobijaju eliksir mladosti za ceo život.

Ukoliko i vi želite da se ponovo vratite sebi, da budete najlepša verzija sebe i spremni ste da prođete kroz detaljan ali efikasan proces, prijavite se!

Kroz kompletni program, imate bezrezervnu podršku u svakom trenutku i nekoga ko će zajedno sa vama prolaziti kroz vašu transformaciju!

Više o Jogi lica i knjizi koja će promeniti vaš pogled na lepotu možete pročitati na našem sajtu!

Radno vreme:

Svakog dana od 10-20h

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Dynamic pilates & fitness studio, Nušićeva 10/5, Stari grad, Beograd
  Sportski centar Bast centar, Dr. Ivana Ribara 38, Novi Beograd, Beograd
  Bikram Yoga, Kapetan Mišina 26, Stari grad, Beograd
  Sunshine yoga studio, Kirovljeva 5b, Čukarica, Beograd
  Yoga Friends, Braće Jugovića 4, Gospodar Jovanova 36, Stari grad, Beograd
  Xteam Island Yoga, Nehruova 234, Novi Beograd, Beograd
  HELIANTUS Yoga, Dušana Vukasovića 64, Blok 61, Novi Beograd, Beograd
  Yoga Lotos Beograd, Narodnih Heroja 60, Novi Beograd, Beograd
  Yoga Savez Srbije, Gandijeva 101, Novi Beograd, Beograd
  Joga lica Tijana Rakovac, /, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane