Joga lica Tijana Rakovac

5.0 | 1 ocena
Ulica: /
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Joga lica Tijana Rakovac
Mobilni: 064/
tiyayoga.rs

O nama

JOGA LICA TIJANA RAKOVAC

Invanzivne metode podmlađivanja kao što su botoks i hijaluron nisu jedini način da održite mladalački izgled lica i sa 40 i 50 godina. Postoji mnogo jednostavniji, efikasniji i bezbolniji metod da svoje lice učinite zategnutim i svežim čak i nakon 35-e. Otkrivamo vam Program vežbi za lice i vrat - Face Jogu & Face Fitnes dva programa koji se međusobno odlično dopunjuju.

Kako bih svim ljudima podarila mogućnost da na jednostavan način za samo 15 minuta vežbe dnevno značajno promene tonus i izgled svog lica, čineći ga mlađim i zategnutim licem bez bora i što je najvažnije sa puno više energije koja se vidi na vašem licu, usavršila sam ova dva programa koji se koriste zajedno a koji će umesto botoksa učiniti da bore nestanu, a vaše lice zasija.

Moje ime je Tijana Rakovac, instuktor sam joge, Face joge i jedini sertifikovani instruktor Face fitnessa u Srbiji. U svom programu vežbi spojila sam Face Jogu (po medoti Danielle Collins) i Face Fitness (po metodi Carolyn Cleaves) u savršenu celinu koja daje izuzetne rezultate: čvrstu, mladalačku kožu lica i vrata, podignute jagodice, uvećan volumen usana, bolju cirkulaciju krvi na licu gde povećavamo nivo kiseonika i hranljivih sastoja kako bi koža bila blistava i glatka. Vežbanjem, na svakih 28 dana imamo bolji rezultat.

Vežbe su dostupne u vidu online programa koje možete naručiti putem mog sajta, snimiti na svoj uređaj – mobilni telefon i kompjuter i vežbati kad god imate vremena. U videu koji čine 43 vežbe, detaljno su objašnjeni svi pokreti i način na koji se vežbe izvode kao i na koji način oni pospešuju izgled vašeg lica.

Program se sastoji iz vežbi za gornji, srednji i donji deo lica zajedno sa vežbama za vrat. Čine ga vežbe iz Joge lica i vežbe iz Face Fitness-a koji je namenjen prvenstveno ženama preko 38 godina, čiji je tonus mišića značajno oslabio. Kada odlučujemo koliko će puta nedeljno klijent raditi vežbe, zavisi od toga koliko on (ona) ima godina i da li postoji regija na licu na koju treba da obratimo posebnu pažnju. Devojke u dvadesetim vežbaju jednom do dva puta nedeljno, u tridesetim godinama vežbaju dva do tri puta nedeljno dok one malo starije 42+ rade vežbe za lice i vrat svakog drugog dana. Ja sam sve vreme podrška u vežbanju i besplatno savetujem svoje polaznike i pratim njihove pozitivne promene na licu.

Nakon puno godina prakse, istraživanja i uživanja u Face jogi i Face Fitnessu, odvojila sam samo najbolje i najefikasnije metode za postizanje gracioznog izgleda lica koje ćete nositi sa ponosom!

Kao dodatak online programu tu je i Bukalna samomasaža, inovativni program samomasaže lica a onda i usne duplje koji je već uveliko poznat u svetu i koji je razvio Yakov Geršković a zasniva se na unutrašnjoj masaži lica i poboljšanju tonusa i podizanju lica i korekcije sitnih nesavršenosti na licu. U svetu je jako popularna i kod poznatih ličnosti koji rade vežbe za lice i ovu masažu: Meghan Markle, Jennifer Aniston i Cindy Crawford.

Online program osim lepog i blistavog tena podariće vam jednu novu energiju i lice koje zrači, a to ne možete postići ni botoxom niti jednim estetskim tretmanom.

Moj cilj je vaše srećno i blistavo lice. Učinite prvi korak i poručite online program!

Veoma važan aspekt joge lica je opuštanje i relaksacija pa vam poklanjam ovaj video uz koji će te opustiti sve mišiće na licu i telu. Dovoljno je samo da se udobno smestite i uživate u 10-tominutnoj Joga nidri: Yoga nidra & joga lica- zdravi i lepi

Vrste Yoga

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Ashtanga Yoga Beograd, Kneza Miloša 81/ 2 sprat, Savski venac, Beograd
  Dynamic pilates & fitness studio, Nušićeva 10/5, Stari grad, Beograd
  Wabi Sabi Yoga studio, Makenzijeva 47/ II /4, kod Hrama Sv. Save, Vračar, Beograd
  Joga centar Gopi, Krunska 37/14 , Beograd, Vračar, Beograd
  Bikram Yoga, Kapetan Mišina 26, Stari grad, Beograd
  Joga studio Ganesha, /, Stari grad, Beograd
  Yoga Friends, Braće Jugovića 4, Gospodar Jovanova 36, Stari grad, Beograd
  Bihar Joga Klub, Smiljanićeva 10, Vračar, Beograd
  Kriya Yoga Ananda, Mlatišumina 4, Vračar, Beograd
  Yoga Otium wellness center, Svetog Save 2, (Hotel Slavija Garni), Vračar, Beograd
  Idi na vrh strane