Dodaj firmu

Veseli pužić vrtić - putujući vrtić

Vrtić Veseli pužić je već godinama unazad pravi primer obrazovanja i lepog ponašanja za svu decu u Nišu. Nas vrtić raspolaže savremeno opremljenim prostorom, kvalitetnim vaspitno-obrazovnim radom po Montesori programu i visoko kvalifikovanim kadrom.
Pročitaj više

Sime Dimića 11
Niš

Vrtic Meca Dobrica

Privatni vrtić Meca Dobrica nalazi se u Knjaževačkoj ulici u Nišu i predstavlja pravu malu oazu za mališane - od jaslica, pa sve do polaska u školu.
Pročitaj više

Knjaževačka 49
Niš

Vrtic Sunce Nis

Vrtic Sunce iz Nisa nalazi se na adresi Bulevar 12 februara broj 74. Vrtic Sunce je predskolska ustanova sa veoma bogatom tradicijom, obzirom da je osnovan daleke 1930 godine.
Pročitaj više

Bulevar 12 Februara 74, Nis
Niš

Vrtic Decija Zemlja

Vrtic Decija Zemlja, Nis. Ovaj vrtic nalazi se u samom centru grada Nisa, u kuci od 150m2 koja je dovoljno prostrana i uredjena u skladu sa svojom namenom, kako bi bilo sto funkcionalnija za prijem malisana kao i da bi ispunila sve njihove potrebe.
Pročitaj više

Prvomajska 56, 18000 Nis
Niš

Eci Peci Pec

Vrtic Eci peci Pec, Nis. Od septembra 2013 godine vrtic eci peci pec se nalazi na novoj lokaciji. novi prostor je dizajniran tako da bude savrsen kutak za malisane. Pored dobre prozracenosti, objekat poseduje i svoje sisteme za rashladjivanje, centralno grejanje a ono sto mu daje posebnu draz je prostrano dvoriste koje je idealno za vanjske aktivnosti u toplijim danima.
Pročitaj više

Branka Miljkovica 45, 18000 Nis
Niš

Zum Zum Bumbar Vrtic

Zum Zum Bumbar Vrtic, Nis. Rana socijalizacija je mozda i najbitniji period u zivotu jednog deteta i od nje u mnogo cemu zavisi i formiranje decije licnosti, iz tog razloga vrtic Zum Zum Bumbar iz Nisa otvoren je sa ciljem da roditeljima i deci pruzi najadekvatnije uslove u tom periodu.
Pročitaj više

Vizantijski bulevar 86 I sprat, 18000 Nis
Niš
Iskustva i preporuke posetilaca
Željko
04.10.2014 07:54

Ukoliko Vam je neophodan pedagog, zainteresovan sam. Već sam radio u vrtiću, tako da posedujem iskustvo. Završio sam Filozofski fakultet u Nišu, smer pedagogija. Hvala unapred. Pozdrav.

Aleksandra
09.02.2014 01:30

Pozdrav... Ako vam je potrebna vaspitacica zainteresovana sam za posao. Zavrsila sam visoku skolu za vaspitace. 0613023236

Aleksandra
09.02.2014 01:28

Pozdrav....Ako vam je potrebna vaspitacica zainteresovana sam za posao. Zavrsila sam visoku skolu za vaspitace.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane