Vratite se na mobilnu verziju sajta
Stolovi za manikir Stolovi za manikir - ovde mozete pronaci veliki izbor stolova za manikir. Saznajte kako da opremite kozmeticki salon odgovarajucim stolom za manikir, kao i cene i akcije za kupovinu stolova za kozmeticke salone. www.navidiku.rs Stolovi za manikirSTOLOVI ZA MANIKIR Beograd, cena STOLOVI ZA MANIKIR Zemun, cena

Stolovi za manikir

Nekada, svaka dama je sama sebi sređivala nokte i to najčešće u jarko crvenoj boji. Uz takav isti karmin, osamdesetih godina prošlog veka, žene su izgledale atraktivno i moderno. Danas su ta vremena prošla, naravno i sada možete sami da uredite svoje nokte, ali to ni približno neće biti lepo kao kada vam tu uslugu pruži vaša manikir dama.
 
 
Postoje raznorazne tehnike pri manikiru, kao i materijal koji se koristi, da kada sve saberete i podvučete crtu, mnogo je lakše a čak i jeftinije da sebi priuštite to zadovoljstvo i prepustite se profesionalnom sređivanju noktiju.

Sto za manikir

Zvanje manikir dame, nikada nije bilo popularnije nego danas. Jer, vešte manikirke će od vaših noktiju načiniti mala remek dela, pa će svi na vaše ruke obratiti pažnju kada se potpisujete, nešto plaćate ili jednostavno radite posao gde su vaše ruke u prvom planu.
Stolova za manikir ima više vrsta, a sve zavisi šta je vama potrebno i koliki budžet ste planirali za ovu kupovinu.
Najčešća boja u kojoj se pojavljuju stolovi za manikir je bela, ponekad crna, a obično su tu dodatne boje koje stvaraju utisak atraktivnosti i elegantnosti.
Na primer, u ponudi možemo pronaći sto za manikir dužine 1100 mm, širine 430 mm i visine 760 mm. Sto je pokretan, jer poseduje točkiće, na sebi ima staklenu ploču i dve fioke, ormarić i ugradni aspirator. 
U nekoj drugoj varijanti, možete pronaći sto za manikir koji poseduje dva odvojena elementa, tri fioke, dva ormarića, takođe je mobilan zahvaljujući točkićima.
Ako preferirate crno-belu varijantu, kao oličenje ukusa i stila, za vas može biti sto koji je u tim tonovima i poseduje tri fioke, takođe pokretan. 

Stolovi za kozmetičke salone

Ukoliko volite veselije nijanse, birajte crveni sto za manikir, koji u kombinaciji sa belom, takođe deluje moderno, poseduje ugrađeni element sa vratima, kao i fioku, a može se pojaviti u dimenzijama 1020 x 500 x 770 mm.
Interesantni su sklopivi manikir stolovi. Takođe sa fiokom, i pokretni. Kao što im i ime kaže, vrlo su praktični zbog svoje osobine sklapanja. 
Kada sto poseduje staklenu radnu površinu, staklo je obično debljine od jednog centimetra, a može biti i deblje.
 
 
Zanimljivo je spomenuti da postoje manikir sto-stolica. U ovoj varijanti imate “2 u 1”, jer je stolica namenjena i za manikir i pedikir tretmane. Postoje dodaci za stolicu kao što su sto za manikir, držač za nogu, kao i dve fioke za odlaganje pribora. 
Takođe, postoje manikir sto/stolice, gde je stolica zapravo hidraulična, sa dodatnim sklopivim stolom za manikir.
Kao što vidite, izbor stolova za manikir je ogroman, izbor zavisi od vaših želja, kao i od celokupnog ambijenta i enterijera salona, pa birajte stolove koji će činiti savršenu harmoniju ukusa i stila.

Stolovi za manikir – cena:

Cene su u rasponu od 11390 din. za sto/stolicu za manikir, sve do 34500 dinara za pokretan sto sa staklenom radnom površinom. 
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za kupovinu STOLA ZA MANIKIR

Stolovi za manikir :
Stolovi za manikir Beograd:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Stolovi za manikir
Napišite komentar:
Zeljana Jeremic

Subota, 29.09.2018. 09:20

Veoma je vazno da sto za manikir bude bas kvalitetan. Ukoliko vec trazite kvalitet onda trebate da bude spremni da i dobro platite. Obicno je cena kvalitetnih stolova za manikir u proseku oko 30000 dinara.

Todor Markovic

Ponedeljak, 14.08.2017. 09:36

Po pravilu, sto se ovih stolova tice, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. Ukoliko se odlucite za kvalitetne stolove za manikir, moracete po pravilu da ih debelo platite a to nikako nece da vas kosta povoljno kako god da okrenete.

Filip Milutinovic

Ponedeljak, 15.05.2017. 01:22

Samo treba da znate da oni nisu ni malo jeftini. To me i ne cudi kada samo znate sta je to sta treba da se plati.

Marina Zivkovic

Sreda, 26.04.2017. 08:01

Po pravilu, sto se ovih stolova tice, pre ili kasnije sigurno je samo to da treba da se odlucite za kvalitet.

Mihajlo Nastasovic

Utorak, 18.04.2017. 09:10

Po pravilu, ovo su stolovi koji moraju da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 30.03.2017. 12:02

Kako god da okrenete, oni po meni moraju da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Todor Markovic

Četvrtak, 16.03.2017. 07:42

Sto se ovih stolava tice, pre ili kasnije je ipak kvalitet nesto sto treba i mora da se debelo plati.

Lea Stankovic

Petak, 24.02.2017. 09:10

Koliko mi je samo poznato, moja kozmeticka ima bas profi ove stolove. Pri tome, oni nisu bas za potcenjivanje.

Simona Vucinic

Sreda, 08.02.2017. 07:58

Koliko mi je samo poznato, stolovi za manikir nisu vise u danasnje vreme ni toliko skupi. Sve je to ipak nesto sto manje vise sebi mozete da priustite.

Ivana Petrovic

Petak, 27.01.2017. 09:06

Sto se tice stolovaza manikir, samo treba da znate da je veoma bitno da se od pocetka oni debelo plate.

Marta Dencevic

Sreda, 11.01.2017. 07:54

Moje licno misljenje je da sto se tice ovih stolova, samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

Janko Zivanovic

Sreda, 21.12.2016. 08:46

Stolovi za manikir poprilicno kostaju. To je potrebno ocigledno odmah da znate od samog pocetka.

Ljubinka Sreckovic

Ponedeljak, 05.12.2016. 11:04

Kao i svka zena, drzim do skoro svakih detalaj i po tom pitanju je onda najbolje da se uverite u kvalitet.

Petar Jankovic

Ponedeljak, 05.12.2016. 09:32

Mislim da ipak mnogi kozmeticki saloni bas imaju obicaj da stede po ovom pitanju.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 17.11.2016. 12:17

Kvalitetni stolovi za manikir moraju i kvalitento da se plate. zato je po tom pitanju potrebno da posetite kozmeticki salon Gogu.

Ivan Stojanovic

Petak, 28.10.2016. 11:19

Zaista se ne razumem u stolove za manikir ali je ipak to nesto sto je u svakom slucaju potrebno da bas bude nekog velikog kvaliteta.

Marko Petrovic

Utorak, 06.09.2016. 09:31

Ukoliko planirate da kupite kvalitetne stolove za manikir, onda biste u svakom slucaju trebali da se posavetujete sa nekim strucim licem. Mozda bi najbolje bilo kada biste ih kupili negde u inostranstvu.

Dusan Markovic

Petak, 02.09.2016. 09:33

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni stolovi za manikir, onda je u svakom slucaju potrebno da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Stolovi za manikir su nesto sto treba da bude udobno i kvalitetno.

Jana Stankovic

Petak, 29.07.2016. 10:51

Ako vec zelis da zaradis onda je u svakom slucaju potrebno da i dobro ulozis. Koliko sam do sada promenila devojaka koje rade nokte upravo iz tog razloga sto stede na mateijalu i opremi koju imaju u svojoj ponudi.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 28.07.2016. 12:04

Ukoliko trazite kvalitetan sto za manikir onda je u svakomslucaju potrebno da se opredelite za politiku najviseg kvaliteta. Cula sam da je Kiki Style iz Zemuna veoma korektna po tom pitanju. U svakom slucaju je potrebno da praviti pazljiv izbor, posto ti stolovi mogu da budu veoma skupi i da se krecu vec do nekih 200 eura.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 30.06.2016. 10:14

Veoma je vazno da sto za manikir bude bas kvalitetan. Ukoliko vec trazite kvalitet onda trebate da bude spremni da i dobro platite. Obicno je cena kvalitetnih stolova za manikir u proseku oko 30000 dinara.