Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Oprema za spa centre
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Sto za masažu Master PRO ® DeLUX MIX Red

Akcija -10% 24975 Din.
Sto za masažu Master PRO DeLUX MIX Red po ceni od 24.975 din u saradnji sa portalom Navidiku.rs...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Oprema za spa centre

Spa centri su sjajno mesto da napunimo svoje baterije, da se relaksiramo od svakodnevnog stresa i obaveza. To su mesta na kojima odmaramo um, dušu i telo, tako da boravak u njima nije luksuz, već potreba savremenog čoveka koji živi veoma brzim tempom.

oprema za spa centre

 

Uživanje u spa centrima je zagarantovano, zahvaljujući bogatim sadržajima, tako da ćete se samo nakon kratkog boravka osećati kao da ste bili na pravom odmoru u trajanju od desetak dana.

Da bi spa centar pružio sva ta zadovoljstva i opuštanje, neophodno je da ima opremu. U našem daljem tekstu saznajte šta se sve pod tim terminom podrazumeva.

Oprema za spa centre – iskustva

Možda bi kao prvo trebalo da navedemo najpoznatiji detalj iz centra namenjenog da „sva čula uživaju“, a to je đakuzi kada. Nakon toga slede hidromasažne kade, bazeni, hamame, infracrvene kabine, frigidarijumi, tepidarijumi, parna kupatila i još mnogo toga...

Spomenimo takozvane Collariume, koji rade uz pomoć terapije svetlom, a učinkoviti su protiv procesa starenja. Terapija svetlom deluje sasvim prirodno, tako da je Collarium sasvim nov proizvod koji se pojavio u svetu i deluje na lice, ruke, vrat i dekolte. Koža se revitalizuje uz pomoć crvenog svetla kolagena, a dok se podmlađujete, možete da upotpunite užitak slušanjem omiljene muzike.

Za spa centre su potrebni i grejači peškira. U pitanju je profesionalni grejač koji je i UV sterilizator. Radi na temperaturi do pedeset i pet stepeni Celzijusovih, kapaciteta može biti oko dvadeset tri litara, dok je težine oko šest kilograma.

U spa centrima svako se prepušta čarima relaks, antistres, anticelulit i ostalim vrstama masaže. Zbog toga je jedan od delova opreme kozmetički krevet i krevet za masažu. Ovakvi kreveti poseduju izuzetnu stabilnost, i pružaju čvrst oslonac na svim tačkama u delu gde se leži. Idealni su i za masažu i za depilaciju.

Neke od karakteristika su da je dužina oko dva metra, širina oko 550 milimetara, visina je oko 750 mm, a težina do dvadeset četiri kilograma. Nosivosti su oko dvesta kilograma. Tapacirung može biti od eko skaja, a boja je obično bela. Postolje je od hroma, a takođe postoji i otvor za lice koji sadrži dodatni jastuk. Ispod ležaja se nalazi dodatna polica. Na ovom kozmetičkom krevetu moguće je raditi i tretmane lica i to zahvaljujući blagom suženju na leđnom delu ovog ležaja.

oprema za spa centre cena

 

U spa centrima ćemo zateći i ručne masažere. U pitanju su vibracioni masažeri sa termo poljem, koji poseduju četiri različita dodatka koji pružaju stimulaciju i relaksaciju. Uz pomoć njih omogućeno je zagrevanje, masaža sa zagrevanjem i masaža.

Svi smo čuli za vulkansko kamenje koje se koristi prilikom masaže. U tom smislu postoje u prodaji setovi ovog kamenja, koji mogu imati 45 komada. Bazalt kamen se zagreva i njegova toplota prodire duboko u tkivo osobe koja je masirana, pri čemu se zgrčeni i zategnuti mišići lagano opuštaju.

U ovom setu kamenja namenjenog masaži postoji jedan veliki kamen koji masira krsta i pleksus, zatim deset kamenova koji masiraju noge i leđa; srednji kamenovi su za dlanove i ruke, dok mali kamenovi služe za masažu vrata, lica i čela. Za duboko tkivo postoje dva kamena, i dva kamena za oči. Prstima na nogama namenjeno je osam kamenova, a u setu su prisutna i dva mermerna, ovalna kamenčića.

Pod opremom za spa centre ubrajamo i osveživač i ovlaživač vazduha. Osnovna funkcija aparata je da uništi sve bakterije koje se nalaze u tom prostoru. Ovaj osveživač sadrži eukaliptusovo ulje, koje deluje tako što opušta nervni sistem čoveka, pri čemu i koncentracija postaje izraženija.

Oprema za spa centre – cena:

Za Collarium potrebno je izdvojiti od milion i dvesta hiljada pa sve do dva miliona i sto hiljada dinara.

Grejač kamenja je u proseku oko sto evra dok za set kamenja za masažu treba platiti takođe oko 13000 dinara.

Grejači peškira su oko dve stotine evra.

Cena masažnih stolova kreće se u rasponu od 19900 din. do 33000 dinara, za takozvane VIP produžene stolove. Cene se kreću od 19900 din. sve do 372 720 dinara, za kozmetički krevet sa motornim sistemom.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

24.07.2018
Nenad Pavlovic

Ako vam treba kvalitetna a povoljna oprema za spa centre posetite firmu marconio i opremite svoj spa centar bas onako kako vi zelite. Sve pohvale i preporuke.

29.08.2017
Marko Petrovic

U svakom slucaju je oprema za spa centre nesto sot i nije bas toliko zahtevno a generalno bi trebalo da bude. Ukoliko se vec odlucite za ovu opremu, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. Takvo je bar moje misljenje.

14.08.2017
Biljana Brankovic

Uvek je ova oprema trebala da se dosta plati. Cene su naravno kako god da okrenete i vise nego diskutabilne i svakako nisu ni mmalo za bacanje kako god da okrenete. Spa centre zbog toga mozete koliko samo mogu da vidim da pronadjete u danasnje vreme na svakom koraku.

08.08.2017
Dusan Markovic

Po meni, oprema za spa centra spada vec u jednu vrstu luksuza. Mislim da u Beogradu ne postoji veliki broj mesta na kojima biste mogli da kupite takvu opremu. Cene su takodje naravno i vise nego velike.

03.07.2017
Marina Dakic

Kada dodjem umorna sa posla sve cesce se uputim u neki dobar spa centar koji za mene predstavlja eliksir za dusu i telo. Bila sam u mnogim spa centrima u Beogradu i najvaznije mi je da budu dobro opremljeni , i da mogu da pruze dobar tretman.