Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Oprema za frizerske salone
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Oprema za frizerske salone

Svi mi želimo da imamo svoj biznis, budemo gazde i svoj na svome. Mnogim damama je želja da imaju svoj frizerski salon, a nekima od njih polazi za rukom da taj san pretvore u stvarnost. 

 

 

Odabrale su adekvatan lokal, u blizini nema konkurencije, prometnost je dobra, a pre nego što će sačekati prve mušterije i ulepšati ih, neophodno je da svoj frizerski salon opreme. Postoje firme koje su specijalizovane za nabavku ovakve opreme i obično možete sve završiti na jednom mestu, a u današnje vreme to znači dragocenu uštedu truda.

Kako opremiti frizerski salon?

Možda ste po struci frizer/ka, a možda i ne, već jednostavno želite da vodite taj biznis. U svakom slučaju, nije loše nabrojati šta će vam sve biti potrebno u novom prostoru i na šta bi trebalo da obratite pažnju.

Najpre, kao i za opremanje svakog drugog prostora, biće vam potreban nameštaj; šamponjere od različitog materijala (keramika, plastika); radna mesta, stolice; čekaonice; zatim, kolica za viklere, držači za noge, držači za fenove, ogledala, te rezervni delovi za šamponjere...

Oprema za frizerske salone – iskustva

Spomenimo police koje mogu biti od eko kože, sa metalnim okvirom, prosečne visine oko 83 cm. Razne boje su u opticaju, a obično se biraju bela, crna i pink, što vašem salonu daje atraktivnost.

Obratite pažnju na pomoćni frizerski pribor. U tu grupu se ubrajaju ovalno ogledalo, razne vrste elegantnih ogledala, spiralni ili metalni držač fena, pomenuti držači za noge i digitalna vagica...

 

 

Svaki frizerski salon mora biti besprekorno čist, pa će vam u startu biti potreban pribor za čišćenje, stoga nabavite četke za čišćenje poda, sprejeve i maramice za dezinfekciju površina...

Radna kolica, bez njih nema uspešnog salona, jer se koriste neprestano. To su obično plastična kolica sa dve police i 3 fioke koje se mogu po potrebi, podesiti na bilo koju od polica. Sadrže dodatne držače za prese, držač za fen, i držač folije za farbanje sa nožem. Možete ih izabrati u različitim bojama, u skladu sa enterijerom vašeg salona.

Šamponjere, svaka mušterija ih koristi, jer je osnovno da prvo operemo kosu, pre bilo kakvog friziranja. U specijalizovanim prodavnicama za opremanje frizerskih salona možete pronaći velik izbor šamponjera, njihovu dodatnu opremu kao i rezervne delove.

Što se stolica tiče, one mogu biti frizerske radne stolice, pomoćne frizerske stolice kao i stolice za čekaonice. 

Sav pribor koji koristite u svom salonu, moraćete da sterilizujete, pa ćete izabrati između više vrsta sterilizatora za pribor koji koristite. 

Sada kada ste sve nabavili i opremili vaš frizerski salon, ostaje da sa osmehom dočekate mušterije, a one će vam taj osmeh uzvratiti kada moderno i atraktivno isfrizirane budu odlazile iz vašeg salona, ali samo do prve sledeće posete.

Oprema za frizerske salone – cena:

Prosečna cena polica je oko 7800 dinara; ogledala od 400 din. do 3200 dinara (misli se na pomoćni pribor); radna kolica, od 8200 din. do 20200 dinara; stolice, od 22900 din. do 56000 dinara; šamponjere, od 5500 din. ( samo glavoper, bez stolice), sve do 59000 dinara, za set koji sadrži stolicu, tuš, bateriju, keramički glavoper.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018
Andriajana Simic
Ono na sta uvek posebno obratim paznju kada posecujem neki frizerski salon je vrsta opreme koju isti poseduje. Oprema za fizerske salone je jako skupa i zbog toga znam da ukoliko je jedan salon bogato opremljen nekom opremom onda je to za svaku pohvalu.
26.04.2017
Petar Jankulovski
Moze ona u danasnje vreme da se pronadje za relativno male pare.
18.04.2017
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, mora ova oprema da se debelo plati. Ipak to ne moze drugacije da funkcionise. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno.
30.03.2017
Ivana Petrovic
Naravno da u svaki pocetnicki posao treba da se ulozi jedna vec suma novca. To je po meni ipak nesto sto je posebno potrebno i zanimljivo.
30.03.2017
Milen Jovanovic
Mora ona debelo da se plati. Sve ostalo je po meni samo gubljenje vremena.
16.03.2017
Marina Zivkovic
Kako god da okrenete, zaista postoje ljudi koji dosta ulazu u ovu opremu. Po meni od nje zaista ne postoji nista bolje.
15.03.2017
Filip Milutinovic
Sto se ove opreme tice, pre ili kasnije se sigurno trebate opredeliti za kvlalitet. Sve drugo je mnogo losije resenje.
24.02.2017
Jovana Milinkovic
Sto se tice opreme za frizerske salone, to je veoma vazno pitanje u ciji kvalitet je uvek bitno da se i sami uverite. Sve drugo je mnogo losije resenje.
08.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Moje licno misljenje je da je oprema ogledalo svakog preduzetnika. Takva oprema svakako da treba da dugo potraje ali treba i da tacno znate za koju cete svrhu da je upotrebite.
27.01.2017
Lea Stankovic
osnovna je stvar u tome da oprema za frizerske salone bude nesto sto ce frizeru dugo da potraje.
11.01.2017
Todor Markovic
Ukoliko planirate da pocnete da se bavite ovim poslom, odmah treba da znate da tu nema nista dzabe. Odnosno, sve je to nesto sto mora posebno da se plati.
21.12.2016
Simona Vucinic
Naravno da je oprema za frizerske salone poprilicno skupa. Zapravo, pocetak svakog posla je uvek bas tezak.
21.12.2016
Janko Zivanovic
Ako mene licno pitate po pitanju ove vrste opreme, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da se brinete.
05.12.2016
Marta Dencevic
Ako pricamo iskreno, stvarno je bitno da svaki frizerski salon odmah ulozi dosta novca u neku kvalitetnu opremu za svoje frizerske salone.
02.12.2016
Petar Jankovic
Ipak je kvalitetna oprema za frizerske salone nesto sto kosta. Zaista je potrebno da se dosta novca ulozi bas u taj posao.
17.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Naravno da u svaki fizerski salon trebad a se uloze pare. Evo primera radi, fizerski salon Daca 85 je toliko dobor opremljen da ja prosto nemam reci hvale.
28.10.2016
Ivan Stojanovic
Oprema za frizerske salone ipak treba da bude isljucivo vrhunskog kvaliteta ali istovremeno i nesto sto ce da dugo potraje. Zbog toga je svakako potrebno da takvu opremu kupite na nekom proverenom mestu kakvo je primera radi Kiki Style.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
Oprema za frizerske salene je ipak nsto sto je narocito zanimljivo I posebno. oprema za frizerske salone je ipak nesto u sta mozete da imate puno poverenje.
06.09.2016
Marko Petrovic
Mogu slobno svim zenama da preporucim da ukoliko vec planiraju da otvore frizerski salon, da onda svakako treba da vode racuna da ga opreme isljucivo sa kvalitenotm opremom. To je svakako nesto sto je najsigurnije i pouzdanije i sto u kasnijem rada garantuje kvalitet.
02.09.2016
Dusan Markovic
Kada pricamo o kvalitenotj opremi za frizerske salon, mislim da nju u danasnje vreme nije toliko tesko pronaci. Sigurno na nasem trzistu postoji dosta oglasa koji se mogu pronaci i preko interneta.
29.07.2016
Jana Stankovic
Da potrebno je da se izdovoji dosta novaca ali mislim da je i pored toga potrebno da se dobro razlmisli prilikom izbora opreme. U svakom slucaju, kada pricamo o opremi za frizerske salone, ja licno ocekujem da svaki frizerski salon bude kvalitetno i dobro opremljen.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite da kupite neku kvalitetnu opremu za frizerske salone, onda je u svakom slucaju potrebno da za to izdvojite dosta novca. Cene su naravno uvek razlicite ali je potrebno da se o svim informacijama raspitate iz nekoliko izvora.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Ono na sta uvek posebno obratim paznju kada posecujem neki frizerski salon je vrsta opreme koju isti poseduje. Oprema za fizerske salone je jako skupa i zbog toga znam da ukoliko je jedan salon bogato opremljen nekom opremom onda je to za svaku pohvalu.