Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mašinica za šišanje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Mašinica za šišanje

Nekada davno, muškarci su bili šišani tako što im njihova lepša polovina, majka ili sestra, stave lonac na glavu i samo ošišaju čuperke što vire. Ovaj naš tekst će biti više u fazonu pesme „Majka Muju šišala na struju“. Šalu na stranu, današnji moderni i savremeni muškarci, veoma veliku pažnju posvećuju svojim frizurama, gde svaka dlaka mora biti na svom mestu. Ili to nije „to“. Kriterijumi modernih look-ova su izuzetno podignuti.

 

 

Te trendove, naravno, u stopu prate ekskluzivni frizerski saloni. Mašinica za šišanje je obavezan rekvizit koji se koristi mnogo puta u toku dana, i biće „glavni krivac“, uz vešte ruke frizera, za to što imate perfektnu frizuru.

Profesionalne mašinice za frizerske salone

Pre 90 godina proizvdena je prva mašinica za šišanje. Od tada, do sada, iskustvo je postavljalo sve više i više kriterijume. 

Profesionalne (berberske) mašinice za šišanje nude mogućnosti skraćivanja dugačke, guste i mokre kose. Poseduju snažni rotacioni motor sa nekoliko brzina rada. Tehnologija legure cinka smanjuje zagrevanje motora a patentirani izolatori vibracije pomažu pri apsorbovanju vibracije i buke.

Moderna tehnologija omogućava mali utrošak električne energije, a pri tom postoji velika snaga motora. 

Takođe, postoje pomoćne berberske salonske mašinice. Namenjene su pravljenju prelaza ili završnom stilizovanju. Ovakve mašinice su elektromagnetne i poseduju podesiva sočiva.

Spomenimo bežične mašinice za šišanje. One koriste Li-Ion bateriju, autonomija rada baterije je do dva sata. Takođe, postoji mogućnost rada sa kablom, i ovakve mašinice su namenjene umereno frekventnoj upotrebi. 

Frizeri će bežičnu mašinicu koristiti prilikom manje zahtevnih šišanja. Poseduju elektromagnetni motor, kao i dve brzine sečenja. Često se mogu pronaći sa japanskim sečivima. 

Dodaci za profesionalne mašinice

Pod dodacima, obično se misli na rezervni nož za mašinicu. Ovakvi noževi su jednostavno zamenljivi, tako što se nož postavi u za to predviđeno mesto, zatim se nanese ulje, pa se mašinica uključi u kratkom trajanju od 30 sekundi, kako bi se ulje ravnomerno rasporedilo celom površinom oštrice.

 

 

Takođe, u grupu dodataka spadaju i univerzalni češljevi. To su specijalno dizajnirani češljevi koji odgovaraju svim tipovima mašinica. 

Pribor za mašinice

Već smo spomenuli ulje za  mašinice, navešćemo još i sredstvo za zaštitu noževa, koje može biti i u spreju, zatim tečnost za pranje noževa, univerzalni sprej za čišćenje i podmazivanje mašinice, plastična kutija za noževe, kao i torbica za mašinicu.

Uz pomoć svih ovih modernih aparata, a u rukama veštih frizera, ne može se omanuti u izgledu frizure, baš onakvom kakvu ste zamislili. Sada ćete se u to uveriti i sami kada se pogledate u ogledalu.

Mašinice za šišanje – cena:

Cene se kreću od 7790 din. 20200 dinara za profesionalne mašinice za šišanje, a kada je reč o noževima, njihova prosečna cena je oko 1400 do 3500 dinara. Univerzalni setovi češljeva, u proseku oko 2000 dinara.  

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018
Dragana Misic

Danas na trzistu postoji veliki broj razlicit masinica za sisnjae. Ukoliko se vec odlucite da kupite jednu, treba da vodite racuna da to bude masinica od renomiranih svetskih proizvodjaca

15.05.2017
Petar Jankulovski

Kako god da okrenete, bez dosta para, zaista tesko da mozete proci sa nekom bas dobrom masinicom za sisanje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

18.04.2017
Stojance Ristovski

Koliko mi se samo cini, kako god da okrenete, masinica za sisanje nije bas nesto sto je previse jeftino.

30.03.2017
Milen Jovanovic

Po pravilu sot se tice ovi masinica, kvalitet uvek treba da dodje u prvi plan.

16.03.2017
Ivana Petrovic

U svakom slucaju je kako god da okrenete, ovo posebna vrsta masinice.

15.03.2017
Filip Milutinovic

Moje je licno misljenje takvo da je sto se masinica tice, pre ili kasnije to u svakom slucaju nesto sto predstavlja kvalitet.

24.02.2017
Jovana Milinkovic

Mogu samo slobodno da kazem da je sto se tice ovih masinica kvalitet uglavnom u prvom planu.

08.02.2017
Mihajlo Nastasovic

Naravno da moraju dobro da se plate. Ne znam samo kako mislite da po tom pitanju drugacije funkcionise. Ako se pak odlucite da radite nesto drugacije, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

27.01.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, dobre masinice su uvek morale bas onako i dobro da se plate.

11.01.2017
Todor Markovic

Koliko se samo meni cini, masinice za sisanje su bas onako dobrog kvaliteta. Ako se odlucite da ih kupite po povoljnim cenama, sigurno se necete pokajati.

11.01.2017
Simona Vucinic

Ukoliko pricamo o onima koje su bas onako kvalitetne, one u svakom slucaju bas moraju da budu onako skupe.

21.12.2016
Janko Zivanovic

Postoji dosta kvaltietnih masinica za sisanje u danasnje vreme u Beogradu. Problem je u tome sto mnoge od njih i nisu bas nesto posebno kvalitetne.

05.12.2016
Marta Dencevic

Ako trazite kvalitetnu masinici za sisanje, samo treba da potreazite neko provereno mesto u koje zaista mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti.

02.12.2016
Petar Jankovic

naravon da po pitnaju masinica za sisanje niko ne treba sada nesto puno dovca da stedi. Bolje je da se po tom pitanju licno opredelite za kvalitet.

17.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Bas sam skoro pricala sa svojim frizerom Marko No1 i bas mi je rekao koliko samo paznje poklanja pravim masinicama za kosu i koliko samo ona znace za neki ozbiljan rad.

28.10.2016
Ivan Stojanovic

Masinica za sisanje je nesto u sta ipak treba da imate puno poverenje. Zato je ipak najbolje da je kupite na nekom proverenom mestu kao sto je D Frajlice.

27.10.2016
Nikolina Pantelic

Naravno da svaki muski frizerski salon treba da ima kvalitetnu masinicu za sisanje. Masinica za sisanje je u svakom slucaju nesto sto treba da bude vas direktan izbor a ne neciji drugi.

06.09.2016
Marko Petrovic

Kvalitetan masinica za sisanje je svakako jedan od najboljih nacina da dobro uradite sisanje. zbog toga svaki muski frizer u svom asortimanu treba da ima iskljuci kvalitetnu masinicu za sisanje.

02.09.2016
Dusan Markovic

Ukoliko vam je potrebna kvalitetna masinica za sisanje, nemate razloga nesto previse da brinete. U danasnje vreme svaki muskarac moze da kupi neku kvalitetnu masinicu za sisanje i da nauci sam da se sisa.

29.07.2016
Jana Stankovic

Cinjenica je da kvalitetan i dobra masinica za sisanje isto tak moraju dobro i kvalitetno da se plate. Zbog toga je najbolje da u Beograud potrazite neke kvalitne prodavnice u kojima biste mogli da kupite kvalitetnu robu.

28.07.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko trazite da kupite kvalitetnu masinicu za sisanje, onda vam bar to nije problem u Beogradu. U dansanje vreme ima dosta radnji koje prodaju tu vrstu robe. U svakom slucaju, kvalitetna masinica mora i kvalitetno da se plati. Neka prosecna cena je oko 20000 dinara.

29.06.2016
Marina Zivkovic

Danas na trzistu postoji veliki broj razlicit masinica za sisnjae. Ukoliko se vec odlucite da kupite jednu, treba da vodite racuna da to bude masinica od renomiranih svetskih proizvodjaca.