Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Stolovi za masažu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Sto za masažu Master PRO ® DeLUX MIX Red

Akcija -10% 24975 Din.
Sto za masažu Master PRO DeLUX MIX Red po ceni od 24.975 din u saradnji sa portalom Navidiku.rs...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Stolovi za masažu

Masaža – ili maksimalno opuštanje duha i tela nakon napornog radnog dana, fizičkih aktivnosti, stresa... Ne postoji niko ko je „imun“ na masiranje tela i ko sebi ne bi poželeo ovakav tretman. 

 

 

U rukama veštog masera, vi više nećete osećati sopstveno telo, i činiće vam se da ste laki kao perce, odnosno, da možete da poletite. 

Takvom osećaju doprinosi i kvalitetan sto za masažu.

Masažni stolovi

Na tržištu se mogu pronaći raznorazni stolovi za masažu. Za odabrati pravi i kvalitetan, potrebno je znanje, jer oni svi na prvi pogled deluju manje-više isto. Ovaj tekst će poslužiti tome da vam otkloni eventualne nedoumice i pomogne pri izboru.

Najpre, vi planirate da vam sto za masažu bude dugotrajan, i da vašim klijentima pruži maksimalnu udobnost i komfor prilikom tretmana.

Potrebno je izabrati masažne stolove koji imaju patentiran sistem konstrukcije, koji omogućava maksimalnu stabilnost. Ono što je najzanimljivije, to je da su stolovi za masažu izuzetno male težine, a pri tome mogu trpeti ogromno opterećenje, odnosno radne pritiske.

Za njihovu izradu koristi se memorijska pena i posebna mekana koža, sa jedinstvenim sistemom promene visine, a postoji i mogućnost lakog sklapanja.

Stolovi za salone masaže

Imajte na umu, da ovo nije predmet koji se kupuje svakoga dana, za njega bi trebalo izdvojiti značajnu sumu novca, odnosno pronaći najbolji odnos cene spram kvaliteta. On mora zadovoljiti sve vaše zahteve i potrebe. 

 

 

Ako birate rasklapajuće i prenosive stolove za masažu, oni moraju biti stabilni i kao što smo naveli, da podnose visoke radne težine, a pri svemu tome da sami budu lagani i izrađeni od kvalitetnih materijala.

Drveni stolovi za masažu mogu biti izrađeni od kvalitetne kuvane bukovine, što daje stolu visoku elastičnost. Možda želite elegantni sto, koji je obojen u crnu boju, ili aluminijumske stolove, koji su zbog specijalnih legura aluminijuma izuzetno lagani, a izdržljivi, vrlo lako im možete promeniti visinu uz pomoć specijalnog sistema, što sve omogućava veliku praktičnost.

Postoji kombinacija prirodne kože i poliuretana, što su najkvalitetniji materijali. Samo punjenje može biti izrađeno od sunđera visoke gustine, ili se koristi memorijska pena.

Stolovi za masažu moraju imati čvrst oslonac u svim tačkama ležećeg dela. Dužina ležećeg dela može biti 184 cm u proseku, širina 71 cm, nosivost preko 200 kg, a težina, na primer, oko 14 kg. Minimalna visina može biti oko 60 cm, a maksimalna, oko 80 cm. 

Kao što se vidi iz celog našeg teksta, na prvom mestu su udobnost i komfor vaših klijenata, kao i sam kvalitet koji će sve to omogućiti, pa neka vam to budu putokazi prilikom odabira najboljeg masažnog stola za vaš salon lepote.

Stolovi za masažu – cena:

Cena masažnih stolova kreće se u rasponu od 19900 din. do 33000 dinara, za takozvane VIP produžene stolove.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018
Marina Dakic

Kada pricamo o kvalitnim stolovima za masazu u svakom slucaju je potrebno da se za kvalitetn sto izdvoji u proseku oko 400 eura. To su naravno stolovi koji garantuju potpunu udobnost i kvalitet. Ukoliko se odlucite da kupite neki od tih stolova, sigurno se necete pokajati a musterije ce sigurno biti zadovoljne.

14.08.2017
Mihajlo Nastasovic

Nikada stolovi za masazu nisu bili bas previse jeftini. Jasno se moze osetiti razlika u kvalitetu izmedju stolova koji su u ovom opsegu zaista udobni i onih koji to zapravo i nisu.

14.08.2017
Mihajlo Nastasovic

Nikada stolovi za masazu nisu bili bas tolik jeftini kao sto bi mozda u nekoj drugoj situaciji mogli da budu. Ukoliko se vec odlucite za kvalitet, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. To je ono sto je posebno vazno kako god da okrenete.

15.05.2017
Todor Markovic

Sto se mene licno tice, samo treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari nisu bas toliko vazne.

15.05.2017
Milen Jovanovic

problem je pre svega u tome sto oni nikada nisu bili nesto previse jeftini.

26.04.2017
Marina Zivkovic

naravno da ovi stolovi treba da budu prvoklasnog kvaliteta.

18.04.2017
Filip Milutinovic

Kako god da okrenete, ovi stolovi nisu ni malo jednostavni kako god da okrenete.

30.03.2017
Jovana Milinkovic

Kako god da okrenete, ovo su i vise nego zahtevni stolovi.

16.03.2017
Mihajlo Nastasovic

U svakom slucaju je sto se ovih sotlova tiec, kvalitet nesto sto ce da izbije u prvi plan.

16.03.2017
Lea Stankovic

Naravno da je veoma bitno da oni budu bas udobni.

24.02.2017
Todor Markovic

Sto se ovih stolova tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo slobodno moze da bude u drugom planu.

24.02.2017
Simona Vucinic

Koliko mi je samo poznato, stolovi za masazu su veoma potrebni posebno kada govorimo o kvalitetnim.

08.02.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene licno tice, stolovi za masazu su zaisat nesto posebno i ono sto razlikuje dobru masazu od one koja i nije bas nesto dobra.

27.01.2017
Marta Dencevic

Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da znate da bas po ovom pitanju treba da se odlucite za kvalitet.

11.01.2017
Petar Jankovic

Ovi stolovi su uvek veoma bitni ali oni generalno uvek treba baš onako dobro da se plate. Ipak je musterijama potreban kvalitet a ne samo dobra reklama.

21.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Ako mene licno pitate, stolovi za masazu jesu nesto sto moze da bude bas kvalitetno. Samo treba dobro da e plati. Ipak se u ovoj oblasti ocekuje neki standard.

05.12.2016
Ivan Stojanovic

Meni se nekako cini da saloni za masazu, bas onako imaju obicaj da po pitanju stolova za masazu stede. To po meni ipak nije za neku narocitu pohvalu.

17.11.2016
Nikolina Pantelic

Mislim da Estetic Studio ima ubedljivo jedne od najboljih stolova za masazu. Zato bih uvek njima poklonila svoje poverenje.

28.10.2016
Marko Petrovic

Koliko sam cesto u poslednjih par meseci poceo da idem na masaze, mogu samo da kazem da sam i vise nego postao vest da osetim koliko samo sto za masazu moze da bude kvalitetan i da doprinese zdravlju. Zbog toga svakako treba da posetite salon Bali Detox.

06.09.2016
Dusan Markovic

Sigurno je da je jedan od osnovnih preduslova za kvalietenu masazu taj da maser ima kvalietan sto. Pri tome, ti stolovi se ne mogu kupiti svugde, vec moraju da se posebno naruce kako bi sve bilo kako treba kvalitetno.

29.07.2016
Jana Stankovic

Ukoliko vec idem na masazu i posteno sve placam ocekujem samim tim i da kvalitte tih stolova za masazubude odgovarajuceg kvaliteta. Ukoliko odlucite da svoje poverenje ukazete nekom salonu za masazu onda u svakom slucaju adekvatnu paznju treba da posvetite i ovom detalju.

29.07.2016
Biljana Brankovic

Kada pricamo o kvalitnim stolovima za masazu u svakom slucaju je potrebno da se za kvalitetn sto izdvoji u proseku oko 400 eura. To su naravno stolovi koji garantuju potpunu udobnost i kvalitet. Ukoliko se odlucite da kupite neki od tih stolova, sigurno se necete pokajati a musterije ce sigurno biti zadovoljne.