Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kadice za pedikir
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kadice za pedikir

Ne tako mali broj ljudi, i muškaraca i žena, neguje svoja stopala tako što ih samo opere, a ona potom nestanu u mraku čarapa i cipela. Zapitajte se – da li vaša stopala zaslužuju bolje?

 

 

Ako je odgovor da, onda bi trebalo da znate i to da je potrebno raditi pedikir u proseku jednom mesečno leti, a zimi najmanje jednom u dva meseca. Pedikir podrazumeva natapanje vaših umornih stopala u toploj kupki sa dodatkom mirišljave morske soli, uz blagu vibro masažu. Kada dođete umorni sa posla, i sebi priuštite ovakav tretman, to izgleda ni manje, ni više, nego božanstveno!

Kadice za pedikir – iskustva

Naravno, ceo navedeni postupak se obavlja u kadici za pedikir. Ovo je masažna kadica, koja ima kapacitet od 23 litara vode i podesivi tajmer. 

Vaše noge će uživati u toploti vode, koja može iznositi od 35 do 47 stepeni. Dodiruje se trista masažnih tački u zoni stopala, što stvara utisak savršene prijatnosti i opuštanja.

Samo telo pedikir kadice ima duple zidove, a postoji mogućnost O3, odnosno ozonske sterilizacije. 

Tajmer se može podesiti od jednog do šezdeset minuta. Kadica poseduje vibracionu funkciju, a takođe i Jacuzzi sistem, odnosno sistem izlaznih mehurića, i to će biti prava banja za vaša stopala!

Kadica ima i određene dodatke za pedikir tretmane, kao i zaštitu od proklizavanja. 

 

 

Postoji sistem za odvođenje vode, kao i za cirkulaciju zagrejane vode. Tu je i digitalni LED displej, a sama kadica za pedikir je lagana, i teži svega pet kilograma, dok je dužina kabla za napajanje oko dva metara. 

Kadica može posedovati i infracrvenu funkciju, a masažeri stopala mogu biti elektrorotirajući. 

Tu je i neizostavni kamen za pete, koje su svima „bolna tačka“ stopala. Neke kadice poseduju i loptice za masiranje stopala.

Kadicu ćete lako moći da prenosite, jer na sebi ima točkiće za jednostavniji transport.

Priuštite sebi kompletan tretman kod vaše pedikir dame: pored relaksiranja u toploj kupki, rešite se zadebljane kože, uklonite bolne žuljeve i kurje oči, zanoktice; neka vam nokti budu ispolirani i lepo oblikovani; piling stopala, zatim masaža uz hranljivu kremu i eterična ulja, kao i na kraju lakiranje noktiju, dovešće vaša stopala do savršenstva, a sve to mnogo govori o vašem odnosu prema sopstvenom telu.

Kadica za pedikir – cena:

Cena kadica za pedikir u proseku se kreće između 9000 i 10000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teskta.

Iskustva i komentari posetilaca

Matija Lukic
Kvalitetne kadice za pedikir se mogu kupiti vec po ceni od oko 9000 - 10000 dinara. pri tome, svi vi koji planirate da pocnete da se bavite ovim poslom, morate da znate da postoji dosta zena koje dobro placaju ali zahtevaju vrhunski kvalitet.
Filip Milutinovic
Svaka kadica za pedikir mora da ima neku svoju posebnu cenu. Ukoliko se vec i odlucite za tako nesto sigurno se pre ili kasnije necete pokajati.
Lea Stankovic
Ukoliko pricamo on nekom kvalitetu, onda ga kadice za pedikir u svakom slucaju imaju. Mada, svaki dobar kvalitet naravno da treba da bude pracen i sa odgovarajucom cenom.
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, u svakom slucaju su ove kadice nesto posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
Po meni one u svakom slucaju mogu da budu nesto mnogo lose. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
Sto se ovih kadica tice, pre ili kasnije sigurno treba da se odlucite za kvalitet sve drugo je po meni mnogo losije resenje.
Marta Dencevic
Kako goda da okrenete, ovo su posebne kadice. Bitno je samo da se odlucite za kvalitet.
Janko Zivanovic
U pocetku ove kadice moza i jesu nesto skuplje. Medjutim, na kraju te cene mogu da ispadnu zaista i vise nego korektne.
Ljubinka Sreckovic
Najvaznija stvar koju treba da imate kada radite neki posao je kontinuitet u dobrom i savesnom radu.
Petar Jankovic
Licno mislim da je ovo posebna vrsta kadica. Samo treba da kupite bas neku kvalitetnu a ne da nesto posebno stedite novac.
Nikolina Pantelic
Po pitanju ovih kadica, samo treba da posetite neko profesionalno mesto u koje ako mene pitate, mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
Ovo je svakako jedan od sastavnih delova oprema u ciji kvalitet zaista nemate razloga sumnjate i u koji mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Po pitanju kvlaitetnih, a opet cenovno pristupacnih, kadica za pedikir, samo treba da posetite kozmeticki salon Vox TRade i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
Marko Petrovic
Verujte mi kada vam kazem da vam bas niko nece dati ispravan savet ili bar savet u koji mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da kupite kvalitetne kadeice za pedikir, onda bi su svakom slucaju najbolje resneje za vas bilo da se posavetujete sa nekim proverenim kozmetickim salonom.
Biljana Brankovic
Mislim da niko ko se bavi ovom poslom ne treba da stedi na opremi za pedikir, ti naravno mislim i na adekvatne kadeice za pedikir. U svakom slucaju pricamo o dosta novca koji je potrebno investirati ali u svakom slucaju svaki dinar kasnije moze dosta da se isplati.
Jovana Milinkovic
Kvalitetne kadice za pedikir se mogu kupiti vec po ceni od oko 9000 - 10000 dinara. pri tome, svi vi koji planirate da pocnete da se bavite ovim poslom, morate da znate da postoji dosta zena koje dobro placaju ali zahtevaju vrhunski kvalitet.