Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Vikleri za kosu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Vikleri za kosu

Njihovo veličanstvo – lokne. Bujna, lepršava, nemirna kosa, želja je mnogih žena. I nestašni uvojci koji padaju preko lica, deluju tako izazovno pripadnicima jačeg pola, koji će svakako obratiti pažnju na vas. Stoga ne čudi da dame često traže uslugu pravljenja lokni u svojim omiljenim frizerskim salonima.

 

 

Možete vi to i same, ali... Zamislite da se spremate u poslednji čas na neki važan događaj, kao što je koktel ili večera. Pokušavate same da uz pomoć viklera dobijete željeni oblik kose, trudite se, mučite se, i na kraju – to je samo jedna loša, neugledna frizura. 

Pretpostavimo da će vas, kao redovnu mušteriju, u hitnom trenutku svakako primiti vaš frizer, pa je stoga uvek bolje i sigurnije rešenje da oblikovanje kose uz pomoć viklera prepustite profesionalcima. A vi samo da uživate u svojoj frizuri.

Vikleri za frizerske salone

Uvijanje kose viklerima predstavlja klasičan način oblikovanja kose. Uz pomoć viklera, mogu se dobiti izuzetno privlačne frizure, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 

Današnji vikleri su obično napravljeni od gume i plastike, mogu biti različitih veličina i dizajna. Shodno vašim željama koje se tiču oblikovanja frizure, kao i tipa vaše kose, frizer će odabrati prave viklere za vas. 

Kosa mora posedovati određenu dužinu, kako bi upotreba viklera bila moguća, odnosno da se pramenovi mogu obmotati oko njega. Zahtevana dužina kose zavisi od veličine viklera (valjka). Za viklere koji imaju veliki prečnik, potrebno je da imate kosu čija će dužina biti najmanje do ramena. 

 

 

Možda želite velike lokne ili uske lokne? U tom slučaju, koristiće se vikleri velikih prečnika ili mali vikleri, za uzane loknice.

Tanki vikleri su najbolje rešenje da vam frizer napravi lepo definisane lokne, pa će one izgledati veoma živahno. 

Vaš frizer može izabrati varijantu da ne urola viklere do korena vaše kose, pa će ona u blizini korena ostati ravna. Lep utisak ostavlja kosa koja pada pravo do nivoa ušiju. 

Korišćenje viklera različitih veličina, učiniće vaše lokne veselijim i življim, i utisak će biti izvanredan.

Vrste viklera za kosu

Spomenimo samolepljive viklere, sunđer viklere, plastične viklere sa gumicom kao i twister viklere.

Oni nam dolaze u različitim veličinama i bojama, na primer, sunđer viklere možete pronaći u pakovanju od 12 komada, dok se plastični vikleri sa gumicom koriste pri pravljenju mini val frizure.

Slike lepotica sa naslovnica raznih magazina, sa nestašnim kovrdžama, svakako mame i vas, da uz upotrebu viklera u svom omiljenom frizerskom salonu, zablistate u punom sjaju na nekom važnom događaju, ili jednostavno - da budete lepe svakoga dana.

Vikleri za kosu – cena:

Cene se kreću od 161 din. do 347 dinara za samolepljive viklere, zatim, od 177 do 219 dinara za sunđer viklere; plastični vikleri sa gumicom, od 135 do 215 dinara i twisteri od 370 do 526 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018
Miroslav Jagnjic

Danas se kvalitetni vikleri za kosu mogu kupiti na raznim mestima. Ukoliko se vec odlucite za tako nesto, onda je najbolje da kupite iskljucivo nesto sto je jako kvalitetno i izdrzljivo.

15.05.2017
Stojance Ristovski

Sto se mene licno tice, nikada oni nisu bili nesto previse jeftini.

26.04.2017
Todor Markovic

Po pravilu, sto se tice ovih viklera pre ili kasnije sigurno cete morati da dodjete do nekog kvaliteta.

18.04.2017
Milen Jovanovic

Koliko mi se samo cini, nikada ovi vikleri nisu bili bas narocito skupi. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

30.03.2017
Marina Zivkovic

Po meni su vikleri zaisat nesto sto je i vise nego posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

16.03.2017
Filip Milutinovic

Nisu ovo bas narocito dobri vikleri.

15.03.2017
Jovana Milinkovic

Sto se viklera tice, kvalitet je nesot sto vam pre ili kasnije sigurno ne gine.

24.02.2017
Mihajlo Nastasovic

Licno smatram da bar ovo u danasnje vreme nije nesto previse skupo. Sve drugo je mnogo gore resenje.

08.02.2017
Lea Stankovic

Koliko samo mogu da vidim, skoro svaka zena u danasnje vreme u svojoj ponudi ima bar nekoliko viklera. To je i nesto potpuno normalno.

27.01.2017
Todor Markovic

Zapravo je osnovni problem u tome sto svi vikelri moraju bas onako kvalitetno da se plate.

11.01.2017
Simona Vucinic

Kvalitetni vikleri za kosu moraju i kvalitetno da se plate. Oko toga, zaista ne treba da bude neke posebnje sumnje.

21.12.2016
Janko Zivanovic

Po ovom pitanju je bitno samo da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da se brinete.

05.12.2016
Marta Dencevic

Ukoliko su vam vec potrebni kvalitetni vikleri za kosu, onda po tom pitanju zaista ne biste trebali da se nesto puno dvoimite i da se definitivno po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.

02.12.2016
Petar Jankovic

Ako zelimo da realno pricmo, ipak kvalitetni vikleri za kosu moraju i kvalitetno da se plate.

17.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Po pitanju viklera za kosu, samo treba da posetite frizerku Jasminu i da onda vidite sta je kvalitet.

28.10.2016
Ivan Stojanovic

Ukoliko posetite prodavnicu za prodaju opreme za frizerske salone Monsi, imacete priliku da se uveriti iskljucivo u vrhunski kvalitet.

27.10.2016
Nikolina Pantelic

nije tacno da su vikleri za kosu generalno skupi. Znate kako se kaze. koliko para toliko I muzike. to je ono sto je objektivno I to je ono sto je cinjenica.

06.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko planirate da kupite kvalitetne viklere za kosu, onda bi u svakom slucaju trebali da se oko toga posavetujete sa nekim struncim licem. Vikleri za kosu su generalno uvek skupi i generalno uvek moraju kvalieteno i da se plate.

02.09.2016
Dusan Markovic

Zaista ne znam gde bi mogli da se pronadju kvalitetni vikleri za kosu ali smatram da je jednostavno najbolje u svakom slucaju da svaka zena ima kod sebe nekoliko tih viklera kako bi sama mogla da ih koristi i pravi odredjene frizure.

29.07.2016
Jana Stankovic

Uvek je bilo da se za dobar kvalitet na rpavi nacin mora i platiti. Ako vec idem u frizerski salon za i najmanju sitnicu i sve to lepo i posteno placanjm, onda ocekujem i da usluga bude na nivou. U svakom slucaju svaki ulozeni dinar u frizerski salon moze i adekvatno da se vrati.

28.07.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko trazite da kupite kvalitetn viklere za kosu, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite neku proverenu prodavnicu koja se bavi prodajom ove vrste robe u Beogradu. Cene su naravno razlicite ali u svakom slucaju budite spremni da za dobar kvalitet platite.

29.06.2016
Marina Zivkovic

Danas se kvalitetni vikleri za kosu mogu kupiti na raznim mestima. Ukoliko se vec odlucite za tako nesto, onda je najbolje da kupite iskljucivo nesto sto je jako kvalitetno i izdrzljivo.