Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Četke za kosu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Četke za kosu

Svaka dama ima svoje četke za kosu, koje koristi u kućnoj režiji. Naravno da su takve četke obične, nisu profesionalne, i sa njima ne možete dobiti željeni oblik frizure, ma koliko se trudili, plus činjenica da vi niste stručni frizer.

 

 

Iako vi dobro poznajete svoju kosu, vaš frizer je poznaje još bolje i zna kakav joj je tretman potreban, i sa kakvim profesionalnim četkama će to postići.

Četke za salone

Kada opremate svoj novi frizerski salon, četke će biti neizostavni deo opreme. Saloni koji se bave opremnjem kozmetičkih i frizerskih salona, nude vam sve na jednom mestu, što je izuzetno pratkično. Tu ćete pronaći velik izbor četki za kosu, vodećih svetskih proizvođača.

Spomenimo četku za feniranje sa prirodnom dlakom divljeg vepra. Za dugu i gustu kosu, ovakva četka će biti idealna, kao i za postizanje volumena od korena do vrha dlake, svejedno da li se kosa ispravlja ili uvija.

Četke za feniranje

Ovakve četke mogu biti termalne keramičke, ovalne, četvrtaste, zatim četke za raščešljavanje, kao i za stilizovanje. 

Pozabavimo se prvo pomenutom termalnom keramičkom četkom, koja je savršena za feniranje, jer poseduje veliku keramičku cev koja zadržava toplotu fena, što je važno prilikom fiksiranja frizure. Otvori na cevi omogućavaju ravnomerno strujanje vazduha, kao i cirkulisanje toplote u korenu kose, što sve omogućuje dodatni volumen. 

Iglice različitih veličina će poslužiti za optimalno stilizovanje, a ergonomska drška će omogućiti frizeru maksimalno udobno držanje. Sa ovakvom četkom postižu se i efekti ispravljanja kose i eliminacije statičkog elektriciteta.

Profesionalne četke za frizerske salone

Četke za stilizovanje kose, poseduju iglice sa zaobljenim vrhom, nežno oblikuju kosu čineći je sjajnom. Ovakva četka se jednostavno čisti i biće izuzetno dugotrajna. Njom možete tretirati sve dužine kose, a savršena će biti za kosu šišanu u slojevima, šiške i paž frizure.

 

 

Četke za feniranje sa prirodnom dlakom, odlične su za rad sa dugom i extra dugom kosom, odnosno za stvaranje volumena na srednjim dužinama. Zahvaljujući prirodnim dlakama, stvara se efekat glatkog finiša na feniranoj kosi. Omogućena je maksimalna kontrola oblikovanja, dok je sama ručka četke presvučena slojem koji ne klizi.  Četke imaju profesionalni dizajn  kao i ručnu završnu obradu.

Za oblikovanje kose, odlično će poslužiti četke koje će precizno i detaljno dati oblik kosi. One imaju posebno dizajniraju ručku koja služi za jednostavno odvajanje pramenova.

Na kraju, zaključićemo da četke koje vi imate kod svoje kuće, nisu ravnopravni konkurenti profesionalnim frizerkim četkama za feniranje, oblikovanje i stilizovanje kose, stoga prepustite svoju frizuru iskusnim majstorima, da biste dobili maksimalne estetske efekte.

Četke za kosu – cena:

Raspon cena je od 950 din. do 1550 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018
Miodrag Kostic
Svaki frizer ima kvalitetne i veliki izbor cetki za kosu. ono sto je posebno zanimljivo je to da te cetke trebaju naravno da budu dobrog kvaliteta. To su cetke u koje se definitivno isplati ulagati.
15.05.2017
Milen Jovanovic
kako god da okrenete, nikada ovo nije bilo nesto posebno tesko.
15.05.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, moraju one da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
26.04.2017
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, ove cetke sigurno pre ili kasnije mogu da se debelo plate.
18.04.2017
Filip Milutinovic
Po pravilu cetke za kosu su nesto sto mora debelo da kosta. Sve drugo je samo posebno drugacije vazno i daleko manje bitno od bilo cega drugog.
30.03.2017
Marina Zivkovic
Po meni je samo veoma vazno da znate da kako god da okrenete, pre ili kasnije cete sigurno doci do kvaliteta.
16.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se ovih cetki tice, i ne treba da vas bas cudi zasto je kvalitet takav kakav jeste.
15.03.2017
Jovana Milinkovic
Sto se ovih cetki tice, kvalitet je uvek nesto sto je posebno vazno. Sve drugo je po meni mnogo locije resenje.
24.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se tice ovih cetki, vazno je samo istaci da je uvek kvalitet bio i trebao da bude u drugom planu. Sve drugo je mnogo losije resenje.
08.02.2017
Lea Stankovic
Pre svega je veoma vazno da sve cetke za kosu budu uradjene od neke kvalitetne dlake. Tu pre svega do izrazaja mogu da dodju bas neki kvalitetni materijali.
27.01.2017
Todor Markovic
Sto se ovoga tice, sve cetke za kosu su nesot sto mora onako debelo da se plati.
11.01.2017
Simona Vucinic
Moje licno misljenje je da sto se tice cetki za kosu samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili, sigurno cete morati dosta da ih platite.
21.12.2016
Janko Zivanovic
Naravno da je kvalitet cetki za kosu u danasnje vreme i vise nego pitam. Bas iz tog razloga je veoma bitno od samog pocetka da znate sta tacno zelite.
05.12.2016
Marta Dencevic
Kada vec pricamo o kvalitetnim cetkama za kosu, odmah treba da znate da one mogu u principu poprilicno puno da kostaju. U to zaista nemate razloga da sumnjate.
02.12.2016
Petar Jankovic
Naravno da cetku za kosu ne treba da kupite za male pare, posto onda u tom trenutku zaista ne treba da ocekujete neki kvalitet.
17.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju cetki za kosu samo treba da posetite frizerski salon Roberto, pa da vidite sta je profesionalna oprema.
28.10.2016
Ivan Stojanovic
Cetke za kosu su ipak nesto sto treba da bude odlicnog kvaliteta kako se ne biste pokajali kasnije.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
I jasam do skoro cesto isla u salon Kiki Style I bas sam bila zadovoljna. posle toga sam se preselila u potpuno drugi deo grada tako da sam bila prinudjena da promenim salon.
06.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da kupite kvalitetne cetke za kosu ili makar da se uverite kako kvalitetna cetka treba da izgleda, onda svakako treba da posetite Kiki Style i da se licno uverite u kvalitet.
02.09.2016
Dusan Markovic
Po pitanju kvlaitentih cetki za kosu, smatram da je najbolje resenje da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem. To je strucno lice u koje treba da imate puno poverenje.
29.07.2016
Jana Stankovic
Po pitanju iskljucivo kvalitetnih cetki za kosu, onda u svakom slucaju mozete da posetite neki od frizerskih salona i slobodno pitate sve sta vas zanima. Ukoliko odlucite d ovo mesto posetite tokom radnog vremena, sigurno se ncete pokajati.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Kako bi sisanje bilo kvalitetno, onda je u svakom slucaju potrebno da obezbedite kvalitne cetke za kosu. To su one cetke koje uvek moraju kvalitetno da se plate. Medjutim, rezultati sa takvim cetkama su odlicni.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Svaki frizer ima kvalitetne i veliki izbor cetki za kosu. ono sto je posebno zanimljivo je to da te cetke trebaju naravno da budu dobrog kvaliteta. To su cetke u koje se definitivno isplati ulagati.