Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Figaro za kosu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Figaro za kosu

Kosa je ukras svačijeg lica. Lepo oblikovana, moderna i atraktivna frizura, prilagođena vašim crtama, može vas u potpunosti transformisati, da kada izađete iz salona, u prvi mah, ni najbliže prijateljice ne mogu da vas prepoznaju.

 

 

Frizerski saloni raspolažu sa širokom paletom pribora, kojima je cilj isti: dovesti vašu kosu do savršenstva!

Svaka dama želi nestašni uvojak koji joj zavodljivo pada preko lica, a sve se to može postići uz pomoć figara, spravice za uvijanje kose.

Figaro za frizerske salone

Podnaslov našeg teksta glasi upravo tako – rad sa figarom za kosu trebalo bi prepustiti profesionalnim frizerima, jer se vama u samostalnoj akciji može desiti niz grešaka, koje posle nije lako ispraviti, naročito ako se nema vremena.

Dakle, ako same pokušate, završićete sa loknama koje su daleko od onoga što ste planirale; rezultat mogu biti kruti uvojci ili federčići, možda opuštene lokne, tako da ćete u najmanju ruku, izgledati smešno i biti jako daleko od idealne, zamišljene frizure.

Kako frizeri rade sa figarom? Često veličina nije bitna, ali u ovom slučaju jeste! Pri stilizovanju kose koriste se različite veličine uređaja, koje služe da se dobije željeni look.

Na primer, postoji manji figaro, koji se koristi za sitnije lokne i talase, a savršen će biti i za kratku kosu. Veći uvijači su namenjeni dugoj kosi, i vešt frizer će uz pomoć figara dobiti meke i krupne uvojke, baš kao što ste želele.

 

 

Frizer će voditi računa da kosa bude potpuno suva pre nego što krene sa uvijanjem. Interesantno je pravilo koje glasi „Ne dirajte kosu dok se ne prohladi!“ To bi značilo da ako pokušate da rastresete lokne čim ih frizer skine sa figara, bacićete u vodu sav njegov trud. Uvojci bi trebalo da se ohlade, a zatim možete prstima proći kroz kosu.

Vrste figara

Spomenimo najpre kupasti figaro za kosu. Sa njime će vaš frizer postići da vaše lokne izgledaju uredno i da budu sjajne, dugo će vam trajati, a sve to bez čupanja i lomljenja kose. Turmalin zajedno sa keramikom emituje zdravu infracrvenu toplotu, koja će nežno delovati u odnosu na vašu kosu. Uz pomoć kupastog figara vaša kosa biće profesionalno oblikovana. 

Dalje, titanium figaro za kosu sa pet dodataka. Uz njegovu pomoć, doći ćete do nežnih lokni i talasa, različitih veličina i oblika, a vaš frizer će oblikovanje odraditi brzo i lako.

Figaro se može pronaći i u varijanti figaro četka/fen, za perfektno stilizovanje kose.

Figaro – iskustva

Neki modeli figara imaju u sebi ugrađenu keramiku kako bi održavao optimalnu hidrataciju unutar dlake, kao i infracrvene zrake koji daju svilenkast izgled vašoj kosi; biće primetna i elastičnost, kao i osobina figara da štiti strukturu dlake. Optimalna temperatura može se postići u samo nekoliko sekundi.

Lokne su izuzetno sexy, to zna svaka žena koja ih ima, a one dame koje ih nemaju, svakako žele takav look; uz pomoć figara – do perfektne moderne frizure!

Figaro – cena:

Cene se kreću od 5450 din. do 11200 dinara, u zavisnosti od proizvođača, kao i mogućnosti i karakteristika koje figaro poseduje. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018
Snezana Aleksic
Kvalitetan figaro moda dobro da se plata. To ne treba niko da vas laze. Ukoliko se odlucite da uradite kvalitetan figaro, planirajte da ce vam biti potrebno oko 6000-7000 dinara.
15.05.2017
Petar Jankulovski
Ukoliko vec trazite kvalitet, po mnogo cemu je figaro i vise nego idealno resenje.
18.04.2017
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, svaki figaro za kosu mor ada bude skup pogotovo kada u danasnje vreme zene retko zele da same nesto dobro odrade.
30.03.2017
Milen Jovanovic
Po meni on nikada nije bio nesto posebno jeftin.
16.03.2017
Ivana Petrovic
Po meni je sto se figara tice, ovo u svakom slucaju nesto za sta u svakom slucaju treba da se posebno odlucite.
15.03.2017
Filip Milutinovic
Moja zena je sa figarom za kosu i vise nego zadovoljna.
24.02.2017
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju je figaro za kosu ipak nesto posebno.
08.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, ljudi i dalje nekako potcenjuju znacaj figara za kosu. Ako se bas za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
27.01.2017
Lea Stankovic
Ako nista, bar ovo u danasnje vreme i nije bas toliko skupo.
11.01.2017
Todor Markovic
Licno mislim da je figaro za kosu uvek poseban deo opreme koji ako mene pitate uvek mora posebno da se plati. Sve je to naravno potrebno ukoliko tezite kvalitetu.
11.01.2017
Simona Vucinic
Ipak je figaro za kosu nesto sto mora posebno da se plati da bi vam to uradio neki bas dobar profesionalac. Sa druge strane, zaista ne moze drugacije.
21.12.2016
Janko Zivanovic
Po ovom pitanju je najbolje eda se malo i sami informisete posto sam siguran da je ovo nesot na kraju sto ipak sami mozete da uradite bez nekih vecih problema.
05.12.2016
Marta Dencevic
Ako pricamo o kvlaitetnom figaru za kosu, ipak je najbolje da se po tom pitanju licno posavetujete sa nekim proverenim i strucnim frizerskim salonom.
02.12.2016
Petar Jankovic
Ma, nema potrebe sada nesto da se puo polomite oko figara za kosu. Ipak je to nesto sto moze veoma puno da kosta.
17.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju figaraza kosu, samo treba da posetite frizerski salon Marko No1 i da se onda po tom pitanju licno uverite u kvalitet.
28.10.2016
Ivan Stojanovic
Ukoliko imate frizerski salon ili tek planirate da ga otvorite, definitivno najbolje resenje za vas je da posetite Kivi kozmetiku i tamo izabere neki kvalitetan figaro.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
U danasnje vreme je mnogo strucnih lica. Znate kako se ipak kaze. Koliko para, toliko I muzike zato ipak treba da imate malo srece.
06.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da uradite kvalitetan figaro za kosu onda je svakako najbolje da se o tome posavetujete sa nekim strucnim licem. Ili kako moja komsinica kaze, skoro sve zene mogu same da nauce da uvuju kosu sa figarom.
02.09.2016
Dusan Markovic
Moja zena licno ima nekolio njih kuci. Pri tome je u svakom slucaju potrebno da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim strucim licem.
29.07.2016
Jana Stankovic
Kiky Stile je svakako dobro resenje ukoliko trazite da kupite figaro za kosu. Medjutm, nekako mi s cni da je kvalitet odrepeme za frizerske salone u psoldnjih nekoliko godina opao. U stvari, mislim da je to sve zbog toga sto je uglavnom u danasnje vreme nase trziste preplavljeno kineskom robom.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite kvalitetan i neki dobar figaro za kosu, onda je u svakom slucaju najboljer esenje za vas da posetite frizerski salon Kiki Style. To je frizerski salon koij mozte posetiti tokom radnog vremena i imati potpuno resenje po pitanju figaza za kosu.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Kvalitetan figaro moda dobro da se plata. To ne treba niko da vas laze. Ukoliko se odlucite da uradite kvalitetan figaro, planirajte da ce vam biti potrebno oko 6000-7000 dinara. Pozic