Kozmetički aparati Beograd

Adresa: Milentija Popovića 9, Sava Centar
Beograd
Adresa: Kralja Radoslava 98
Beograd
Adresa: Stevana Brakusa 6, lokal 10,TC Stankom
Beograd
Adresa: Prilaz 62, Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kozmetički aparati
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kozmetički aparati

Do lepog lica i tela ne dolazi se tek tako lako. U tu svrhu, potrebni su i određeni aparati. Sve ovo govori u prilog tome, da ne možete sami adekvatno negovati sebe, već su za to potrebna stručna lica, ako želite da sve bude cakum-pakum.
 
 

Aparati za kozmetičke salone

Dakle, šta se sve to koristi u službi naše lepote? U salonima, nalaze se aparati za sprovođenje različitih masaža, toniranje kože, oblikovanje tela, mikrodermoabraziju, korekciju bora, epilaciju, stimulaciju cirkulacije...
Sve aparate koji se koriste možemo podeliti na aparate za tretmane lica i aparate za tretmane tela. 
Spomenimo najpre aparat koji služi mikrodermoabraziji, pri čemu se otklanjaju mrtve ćelije sa površine kože, a pri svemu tome se pospešuje regeneracija tkiva. Fleke, ožiljci, strije, plitke bore, proširene pore i ostali nedostaci na licu, ovom metodom i aparatom biće uklonjeni.
Podmlađivanje kože, hidratacija tkiva kao i revitalizacija, biće postignuti uz primenu aparata za mezoterapiju. Reljefasti ožiljci, akne, zatezanje kože stomaka, butina, ruku, podbratka; tretman osetljive kože kao i ujednačavanje tena i eliminacija fleka, usluge su koje možete dobiti u vašem omiljenom salonu lepote uz primenu aparata za mezoterapiju.
 
 
Spomenimo aparat za radiotalasni lifting. To je generator radio talasa vrlo visoke frekvencije, koji izuzetno blagotvorno deluju na vašu kožu. Toplota se akumulira duboko u dermisu, ubrzava se lokalni krvotok, stvara se novi i regeneriše se postojeći kolagen i elastin.
Primenom aparata za ultrazvučnu kavitaciju, postiže se redukcija celulita, intenzivna redukcija svih masnih naslaga. Rezultati će biti vidljivo mršavljenje, kao i oblikovanje tela; stimulišu se metabolizam i mikrocirkulacija.

Aparati za kozmetičke salone - iskustva

Spomenimo još i aparate na bazi galvanskih struja, čime se ubacuju hranljivi sastojci u kožu, uspostavlja se potreban stepen kiselosti, i ubrzava se cirkulacija.
Aparat za elektromišićnu stimulaciju, radi tako što izaziva mišićne kontrakcije, zahvaljujući mikro strujnim impulsima. Tim putem dolazi do povećanja energetske potrošnje, prvo iz mišića, a potom i iz okolnih masnih naslaga.
Tu je i infrared ćebe, čijim tretmanima se poboljšava metabolizam, cirkulacija krvi, smanjuje se rizik od krvnog ugruška, kao i povišen krvni pritisak, poboljšava se elastičnost arterijskih zidova, kao i imuni sistem, smanjuje se bol koji je rezultat artritisa, umanjuje se celulit...
Svi mi želimo da budemo večno mladi, u tu svrhu poslužiće nam solarijum protiv starenja. To je sasvim nov proizvod u terapiji uz pomoć svetlosti. Rezultati su vitalnost, mladolika koža, kao i snažniji osećaj fizičkog blagostanja. 
Postoji još dosta različitih aparata koji se koriste u kozmetičkim salonima za negu vašeg tela i lica, a svima je svrha ista – da ostanemo što duže mladi i lepi, atraktivni i privlačni – redovnim tretmanima to se i zaista može postići!

Kozmetički aparati – cena:

Aparat za elektromišićnu stimulaciju, u proseku od 86870 din, preko 468 000 din. za aparat za mezoterapiju, zatim, 539 000 za aparat za kavitaciju, 152 500 dinara za aparat za mikrodermoabraziju, 225600 dinara za aparat za radiotalasni lifting, i za infrared ćebe potrebno je izdvojiti u proseku 37900 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Filip Milutinovic
Nikada kozmeticki aparati nisu bili bas toliko jeftini kao sto se mozda pojedinim ljudima na prvi pogled cini. Ukoliko pricamo vec o kvalitetu, odmah je potrebno da znate da u svakom slucaju do njega se za male pare svakako ne moze doci kracim putem.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, nisu ovi aparati ni malo naivni. Ako se odlucite da takve neke aparate kupite, sigurno se ni pre ali ni kasnije necete pokajati. To je ipak sto je sigurno po meni veoma vazno da bas bude kvalitetno.
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, ovi aparati moraju da se dobro plate. Tako da nista tu ne moze da vas zacudi.
Simona Vucinic
Potrebno je da znate da je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je po meni mnogo gore i losije resenje.
Todor Markovic
Kako god da okrenete, ovi aparati i nisu bas nesto narocito jefitni.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, sto se mene licno tice, ovo mogu da budu bas onako dobri aparati.
Janko Zivanovic
Samo je veoma vazno da znate da su kozmeticki aparati ipak nesot sto mora dosta da se plati. To jednostavno tako funkcionise.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, svi kozmeticki aparati treba da se kupe na pravi nacin i legalno, kako biste imali garanciju i mogli da ih dugo koristite.
Petar Jankovic
Ovo su uvek bili dosta skupi aparati. Tako da za zapocinjanje posla aipak nisu za svaciji dzep.
Nikolina Pantelic
Moje licno misljenje je da svako ko na kvalitetan nacin planira da se bavi poslom koji ima veze sa upotrebom kozmetike, da treba da kupi iskljuciov kvalitetne kozmeticke aparate.
Ivan Stojanovic
Sva sreca pa u danasnje vreme ima dosta mesta na kojima se oprema za kozmeticke aparate moze kupiti i to po veoma povoljnim cenama.
Jana Stankovic
Po pitanju kozmetickih aparata, ali onih kvlaitetnih (ne kineskih), mogu samo da vam preporucim kozmeticki salon D Frajlica posto je to mesto koje je poznato po visokom standardu i kvalitetu.
Marko Petrovic
Jako je tesko po mom misljenju u danasnje vreme da se pronadju neki provereni kozmeticki aparati u koje treba da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Ukoliko su vam potrebni kvalitetni kozmeticki aparati, onda bi u svakom slucaju bilo potrebno da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite da kupite kvalitetne kozmeticke aparate, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite Kiki Style. To je jedno mesto u koje mozete imati puno poverenje i koje slobodno mozete posetiti tokom radnog vremena.
Jovana Milinkovic
Kvalitetni kozmeticki aparati su jako skupi. Zbog toga svima koji planiraju da udju u ovaj posao savetujem da dobro razmisle pre nego sto donesu odluku. Dosta novca je potrebno investirati u kozmeticke aparate.