Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Makaze za šišanje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Makaze za šišanje

Ako opremate svoj novi frizerski salon, pored frizerskih stolica, ogledala, polica, kolica, svakako nećete moći da radite bez makaza, koje su na neki način sinonim za frizerski zanat. Međutim, danas je šišanje i feniranje, oblikovanje i stilizovanje frizura postalo mnogo više od zanata – danas je to umetnost.

 

 

Često se dešava da dama koja uđe u salon, kada iz istog izađe, često i samu sebe ne može da prepozna. Nova frizura, atraktivno i moderno ošišana i oblikovana kosa, to znači potpunu transformaciju.

Makaze za frizerske salone

Naravno, biće vam potrebno više vrsta makaza, jer je svaka frizura drugačija, kao i želje i potrebe vaših mušterija. Dobro je znati, da danas postoje saloni koji se bave prodajom celokupne opreme za frizerske i kozmetičke salone, pa sve možete završiti na jednom mestu, bez šetanja po gradu, a takođe kupovinu možete obaviti i online.

Web prezentacije ovakvih salona su izuzetno lepo osmišljene, sa detaljnim prikazom, slikom i opisom proizvoda koji vam je potreban.

Počnimo od makaza za klasično šišanje. One poseduju mikrozupce, i izrađene su od izuzetno kvalitetnog nemačkog čelika. Na sebi imaju dodatak za mali prst, koji po potrebi možete skinuti ili ponovo staviti.

Dalje, možete birati makaze za klizno šišanje. One su bez mikrozubaca, takođe izrađene od kvalitetnog čelika sa dodatkom za prst. Makaze su vrhunskog kvaliteta, što potvrđuju sertifikati, a izrađuju se uz primenu najmodernije tehnologije. 

Kontrola kvaliteta, materijala i tvrdoće podrazumeva kontrolu svake serije što garantuje pouzdanost makaza za šišanje. Savremeni dizajn makaza kao i njihova funkcionalnost, odgovoriće na sve zahteve profesionalnog šišanja. 

Sistemi oštrica sa i bez mikrozubaca, omogućavaju izuzetno precizno šišanje. Najčešće boje u kojima se mogu pronaći su crna i srebrna ali postoje i druge, kao što je pink boja na primer. 

Spomenimo i efilir makaze koje se koriste za proređivanje kose. 

Profesionalne makaze za šišanje

Micro motion, zapravo je patentiran sistem koji se nalazi u makazama i sačinjen je od teflonskog dela, kao i gumenog obruča. Teflonski deo je zadužen za konstantni “napon“ između dva dela makaza. Taj „napon“ ispod teflona održava mikro gumeni obruč koji funkcioniše kao feder. 

 

 

Kada se makaze naulje, teflon vrlo dobro upija ulje, čime se postiže da se polako i kod svake upotrebe, duže vremena distribuira na dve oštre i klizne strane makaza. Prednost ovakvih makaza jeste što su izrađene od molobdenskog čelika, umesto od kobaltovog. 

Za vaš novi salon, odaberite najkvalitetnije makaze na tržištu, izrađene uz pomoć najnovijih tehnologija, kao i od najboljih materijala. Samo najbolje je dovoljno dobro, zato ne štedite, jer sav uložen novac u opremu, mnogostruko će vam se vratiti kroz posao.

Makaze za šišanje – cena:

Cene se kreću od 1990 dinara, preko  3290 din,  sve do 19 000 dinara za makaze koje koriste spomenutu micro motion sistem.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018
Zorica Simic
Moja frizerka ima fanstasticne makaze za sisanje. Pod ostricom se tacno oseti kako se kosa sisa. Veoma sam zadovoljna. Zbog toga svima mogu da preporucim frizerski salon Kiki Style iz Zemuna.
11.08.2017
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, ove makaze mogu zaista da budu izuzetno dobrog kvaliteta i nista tu po meni vise ne moze da me iznenadi. Sve drugo je koliko samo mogu da vidim jednom cisto gubljenje vremena.
15.05.2017
Stojance Ristovski
kako god da okrenete, nisu ni malo jeftine i nista tu posebno ne treba da vas cudi.
26.04.2017
Jovana Milinkovic
Ukoliko nsto vredi u celoj prici onda su to makaze za sisanje.
18.04.2017
Milen Jovanovic
U svakom slucaju su makaze nesto sto debelo treba da se plati. Sve ostalo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
30.03.2017
Lea Stankovic
Ako su makaze dobre onda sisanje bukvalno ide samo od sebe.
16.03.2017
Filip Milutinovic
Naravno da su makaze za sisanje bas onako skupe ali ako i mislite da kupte nesto sto je bas onako kvalitetno onda to i ne treba da vas previse cudi.
15.03.2017
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, moja frizerka ima bas onako dobre makaze za sisanje.
24.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni su licno ovo veoma dobre makaze. Ukoliko se vec za njih odluite, sigurno se necete pokajati. Sve drugo je mnogo losije resenje.
08.02.2017
Lea Stankovic
Moje je licno misljenje da sto se tice makaza za sisanje, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
27.01.2017
Todor Markovic
Dzabe ako debelo platite makaze za sisanje ukoliko sa njima ne umete da radite.
11.01.2017
Simona Vucinic
Ukoliko ste se vec resili da kupie makaze za sisanje, onda vec treba da kupite bas neke koje su kvalitetne kako bi sa njima mogle da postignete najbolji efekat.
21.12.2016
Janko Zivanovic
Po mom misljenju veoma je bitno da znate da je potrebno da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da se brinete.
05.12.2016
Marta Dencevic
Ako mene licno pitate, samo biste po pitanju makaza sa sisanje trebali da se posavetujete sa nekim strucnim licema u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.
02.12.2016
Petar Jankovic
Po pitanju kvalitetnih makaza za sisanje, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nisat po tom pitanju ne treba da brinete.
17.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju makaza za sisanje, imam osecaj da su u frizerskom salonu Estilo Arte one nekada bas carobne i da sa njima svasta nesto moze da se uradi.
28.10.2016
Ivan Stojanovic
Ne treba po meni bas tako sve u danasnje vreme banalizovati i kriviti iskljucivo jednu stranu.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
da e sad bih mogla da se nadovezem na prethodni komentar. Cesto se desi I desava, a svedoci smo toga poslednjih dana da sami lekari cesto naprave odredjene propuste.
06.09.2016
Marko Petrovic
Kao sto lekar mora da ima kvalitetan aparat za merenje krvnog pristiska tako i frizer mora da imate kvalitetne makaze za sisanje.
02.09.2016
Dusan Markovic
Ukoliko su vam potrebno kvalittne makaze za sisanje, onda je najbolje da kupite neke koje su od nerdjajuceg celika kako biste mogli na sto bolji nacin da ih upotrebite i dobijete najbolji mogu efekat.
29.07.2016
Jana Stankovic
Voema je bitno kakav izbo makaaz za sisanje mozete da napravite. Ukoliko se odlucite da otvorite frizerski salon, onda u svakom slucaju treba da budete spremni da na pravi nacin i isti opremite sa makazama. Makaze mogu da budu veoma skupe ali su pravilna osnova svakog rada.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite da kupite kvalitetne makaze za sisanje, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite radnju koja se zove Una Cosmetics. To je radnja koja se izmedju ostalog bavi i veleprodajom robe za kozmeticke salone.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Moja frizerka ima fanstasticne makaze za sisanje. Pod ostricom se tacno oseti kako se kosa sisa. Veoma sam zadovoljna. Zbog toga svima mogu da preporucim frizerski salon Kiki Style iz Zemuna.