Oprema za maderoterapiju Beograd

Adresa: Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke)
Beograd
Adresa: Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke)
Beograd
Adresa: Miloša Obrenovića 7đ
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Oprema za maderoterapiju
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Oprema za maderoterapiju

U poslednje vreme, maderoterapija postaje sve popularnija, a reč je o metodi borbe protiv celulita i to uz pomoć – oklagija! Celulit je neprijatelj br. 1 kada je u pitanju lepši pol, i oduvek su se tražili načini da mu se efikasno suprotstavimo.

oprema za maderoterapiju

 

Šta sve čini kompletnu opremu za maderoterapiju?

Problem celulita možemo nazvati kozmetičkim defektom, koji se uspešno sanira masažom uz pomoć oklagija. Dakle, oklagije, različitih oblika i veličina, predstavljaju glavne elemente opreme za maderoterapiju.

Oklagije koje se koriste su izrađene od drveta i koži veoma prijaju, pa postaje glatka i čvrsta, jer je drvo prirodan materijal. Maderoterapija ima još jednu dobru osobinu a to je relativno niska cena u odnosu na druge načine u borbi protiv celulita, pri čemu ne zaostaje u efektima i uspešnosti.

Set za maderoterapiju

U pitanju su setovi oklagija koji su proizvedeni od strane poznatih proizvođača. Oklagije dizajnira tim profesionalnih maderoterapeuta. Prednost je u tome što je olakšan rad, dok je sam tretman dosta delotvorniji za samog klijenta.

Oklagije za maderoterapiju su veoma različitih oblika i veličina, i tako su osmišljene da razbijaju i najdeblje naslage celulita.

Oklagija za maderoterapiju

Pomenuti set za maderoterapiju sačinjava oko dvadesetak drvenih alata za masažu, dok većina njih podseća na izrezbarene rolere i modifikovane oklagije. Otuda potiče i taj popularni naziv masaža oklagijama, iako nije u pitanju kuhinjsko pomagalo koje sve domaćice koriste kod svoje kuće, već nešto veoma slično tome.

oprema za maderoterapiju cena

 

Pribor za maderoterapiju

Kod oklagija za maderoterapiju, bitno je naglasiti da su izrađene od prirodnih materijala, tako da posle tretmana klijenti nemaju nus pojave niti neke kontraindikacije. Ljudi koji su iskoristili ove tretmane kako bi se oslobodili ružnih naslaga celulita, uglavnom ističu kako je maderoterapija dosta prijatnija i učinkovitija od klasične anticelulit masaže.

Pribor za maderoterapiju obično podrazumeva sledeće elemente:

  • Oklagiju sa kockicama
  • Rebrastu oklagiju
  • Tablu za konturisanje
  • Švedske posude za sukciju.

Spomenimo i ulje za masažu, koje je neizbežno, jer bi masiranje po suvoj koži bilo bolno. Razlog je u tome što oklagije imaju brazde, razne neravnine, izbočine i drugo, tako da je neophodno da se nanese ulje pre početka tretmana.

Pošto je ovo dinamičan tretman, ukoliko oklagija ne bi klizila lepo i glatko po površini kože, moglo bi da dođe i do povreda. Ulje podstiče i cirkulaciju, i terapeuti obično biraju prirodna ulja, koja veoma dobro deluju tako što razaraju masne naslage.

Kada se započinje tretman, obično se kreće sa neravnom oklagijom. Tvrdokorne masne naslage razbija oklagija sa kockicama, dok se za dubinsku masažu upotrebljavaju takozvane švedske šolje.

Tabla za konturisanje je drvena daska, pri čemu su veća udubljenja namenjena za oblikovanje većih delova tela, na primer – zadnjice, a manja služe za podbradak, lice, nadlaktice...

Oprema za maderoterapiju – cena:

Cena svakog elementa se u proseku kreće od 3000 do 3500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

 

-24% Masažer - oklagije za masažu

Masažer - oklagije za masažu

Cena: 2900 din. 2190 din.
-15% Oklagija sa kockicama

Oklagija sa kockicama

Cena: 2590 din. 2190 din.
-14% Savitljiva glatka oklagija

Savitljiva glatka oklagija

Cena: 2690 din. 2290 din.
-15% Oklagija - duboko talasasta

Oklagija - duboko talasasta

Cena: 2590 din. 2190 din.
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Ina Begler Ina Begler
Poštovani, da li dostavljate oklagije za maderoterapiju u BIH.
Ina Begler Ina Begler
Poštovani, da li dostavljate oklagije za maderoterapiju u BIH.
Kristina Milojevic
Ako trazite povoljnu a kvalitetnu opremu za maderoterapiju posetite Harmoniju. Tu cete pronaci sve sto vam treba kako bi radili kvalitetnu maderoterapiju.