Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kozmetički kreveti
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Sto za masažu Master PRO ® DeLUX MIX Red

Akcija -10% 24975 Din.
Sto za masažu Master PRO DeLUX MIX Red po ceni od 24.975 din u saradnji sa portalom Navidiku.rs...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kozmetički kreveti

U svakom kozmetičkom salonu zateći ćemo krevet. U tom smislu, možemo razlikovati nekoliko vrsta u zavisnosti kakvi tretmani se izvode: kreveti za tretmane lica, kreveti za masažu i depilaciju, elektropodesivi kreveti, sklopivi kreveti, a za sve njih biće vam potrebna i dodatna oprema.

Kozmetički kreveti za tretmane lica

Najčešće ih možemo pronaći u beloj boji, mada su dostupne i druge. Dužina opružene stolice može iznositi u proseku 1830 mm, širina sa naslonima za ruke 830 mm, težina ovakvog kreveta je u proseku oko 30 kg.

 

 

Poseduje podesive naslone za leđa, kao i za noge. Nasloni za ruke su fleksibilni, a boju tapacirunga birate po svojoj želji, a on je izrađen od eko skaja. Boja postolja je obično hrom. Tu je i otvor za lice sa dodatnim jastukom, jer kao što smo naveli, ovakav krevet je namenjen pre svega za tretmane lica. Veoma je stabilan i jednostavno se skida naslon za ruke, iz tog razloga može biti zgodan i za depilaciju, razne tretmane tela, kao i za masažu.

Kreveti za masažu i depilaciju

 

Njih ćete najčešće pronaći u bež i beloj boji, ali i druge boje su moguće. Nosivost ovakvog kozmetičkog kreveta je do 250 kg, dok mu je sama težina 50 kg. Minimalna visina je 60 cm, a maksimalna 80 cm. Dužina ležećeg dela u proseku može biti oko 184 cm, a širina 74 cm.

Ispuna je od meke pene, a tapacirung je poliureten. Uz ovakav kozmetički krevet, sleduju i jastučići za lice, naslon i jastučić za glavu, kao i nasloni za ruke sa strane.

 

 

U izradi se često kombinuje bukovina visokog kvaliteta, kao i sve što je potrebno da kozmetički krevet bude izuzetno izdržljiv, pouzdan i jak; moguće je ručno podešavanje naslona za leđa i kolena, što sve znači lako pozicioniranje, te prijatnu udobnost.  Podešavane naslona za ruke je automatsko, pa će se vaše mušerije osećati veoma fino, a vama će rad biti jednostavan i lak.

Elektropodesivi kreveti

Kao što im i samo ime kaže, ovakvi kozmetički kreveti poseduju motorni sistem sa duplim stobovima, kao i gornjim delom koga je moguće ručno podesiti. Nagib je od 150 stepeni u obe strane. Naslon za kolena, i naslon za leđa, koji se takođe ručno podešavaju, omogućavaju preciznost, dok vi na ovakvom krevetu možete svojim klijentima ponuditi najrazličitije kozmetičke usluge.

Sklopivi kreveti

Ovde govorimo o kozmetičkim krevetima koji su namenjeni za depilaciju i masažu. Ovo su lagani kreveti, težine u proseku oko svega 10 kg, ali im je zbog toga nosivost oko 200 kg. Ispuna je od meke pene, tapacirung je od poliuretana, uglovi su zaobljeni, poseduju naslon za glavu i naslon za ruke. Sama konstrukcija je od lagane legure aluminijuma. Podešavanje visine možete vršiti nebrojeno puta, blagim pritiskom na graničnik. 

Dodatna oprema za kozmetičke krevete

Ono što će vam biti potrebno jesu paravani, prekrivači za krevet koji mogu biti vodootporni, podmetači za glavu, podmetači otvora za lice, termo prekrivač za krevet, flanelske presvlake, jastuci za masažu, jednokratna navlaka naslona...

Ponuda je veoma bogata, a vi učinite sve što je u vašoj moći da se vaši klijenti osećaju udobno i relaksirano, kako bi sa nestrpljenjem čekali ponovni dolazak u vaš kozmetički salon.

Kozmetički kreveti – cena:

Cene se kreću od 19900 din. sve do 372 720 dinara, za kozmetički krevet sa motornim sistemom.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

29.09.2018
Andriajana Simic
Ukoliko vec trazite kvalitetne kozmeticke krevete onda nema potrebe previse da komplikujete. najbolje je da kupite jedan kvalitetan krevet pa cak i dobro da ga platite. Cene su koliko je meni poznato oko 2000 eura.0 0
14.08.2017
Todor Markovic
Nisu ovi kreveti ni malo naivni. Zbog toga nisam siguran sta tacno da kazem, ukoliko se vec odlucite za takav jedan kvalitet, sve drugo bi moglo da bude cisto gubljenje vremena i nista vise od toga ukoliko mene licno pitate.
15.05.2017
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete kozmeticki kreveti nisu ni malo jeftini. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
26.04.2017
Marina Zivkovic
kako god da okrenete, kod ovih kreveta je najvaznije da se lepo plate. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
18.04.2017
Milen Jovanovic
Po pravilu, nisu svi kreveti ove vrste isti. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
30.03.2017
Jovana Milinkovic
Po meni, tesko da od njih postoji nesto bolje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
16.03.2017
Filip Milutinovic
Pre svega je stvar u tome da svi ovi kreveti moraju da se debelo plate. Sve drugo je po meni ako mene pitate cisto gubljenje vremena.
16.03.2017
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, oni su u svakom slucaju nesto sto treba i mora da se debelo plati.
24.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se mene licno tice, u svakom slucaju su ovo posebni kreveti. Sve drugo je ako mene pitate, daleko losije resenje.
08.02.2017
Simona Vucinic
Ovde je pre svega uvek udobnost na prvom mestu. Ako se odlucite za tako nesto sigurno je ipak samo to da se necete pokajati.
08.02.2017
Todor Markovic
Pre svega mislim da su svi kozmeticki kreveti nesto sot mor aipak u danasnje vreme debelo da se plati. Sve drugo je manje vazno.
27.01.2017
Marta Dencevic
Osnovna je stvar samo u tome da svi kozmeticki kreveti moraju bas onako dobro i debelo da se plate.
11.01.2017
Janko Zivanovic
Moje licno misljenje je da sto se tice ovih kreveta, samo treba da se opredelite za kvalitet i da vise nista dalje ne treba da brinete.
21.12.2016
Ljubinka Sreckovic
Kozmeticki kreveti jesu nesto skuplji ali je odmah potrebno da znate da se od vas, ako ste novi u ovom poslu, ocekuje bas veliki kvalitet.
05.12.2016
Petar Jankovic
Po pitanju kozmetickih kreveta, samo treba da posetie neko strucno mesto i dalje zaista nista nema vise da brinete po tom pitanju.
17.11.2016
Nikolina Pantelic
Samo treba da posetite kozmeticki salon Eva Hx i onda cete da vidite sta je kozmeticki krevet. Pre svega je to jedan veoma kvalitetan i udoban krevet.
28.10.2016
Ivan Stojanovic
Do sada zaista nisam lezao na nekom kozmetickom krevetu ali sam zato i vise nego siguran da mogu da budu zaista nesto posebno.
06.09.2016
Marko Petrovic
U Srbiji uglavnom mozete na provm mestu da kupite kvalitetne kozmeticke krevete ali polovne. Za sve ostalo milsim da je najbolje da posetite Bec ili neku drugu evropsku prestonicu.
02.09.2016
Dusan Markovic
Ukoliko su vam potrebni kvalitetni kozmeticki kreveti, potrebno je da se posavetujete sa nekim strucim licem koje vec ima iskustva u ovoj oblasti. Ukoliko se odlucite da se posavetujete po ovom pitanju sa nekim strucnim licem sigurno se necete pokajati.
29.07.2016
Jana Stankovic
Mislim da se kvalitteni kozmeticki kreveti moraju platiti i mnogo vece pare kako biste bili sigurni da cete dobiti ono sto vam je i potrebno. U svakm slucaju, ukoliko se odlucte da posetite tokom radnog vremena neki od kozmetickih salona dobro obratite paznju sta u njemu mozete da dobijete.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Mislim da poprilicno veliki broj salona stedi na kvalitetu i po pitanju kozmeticikih kreveta uzima one koji nisu previse velikog kvaliteta odnosno one koji su polovni ali poprilicno iskorisceni. Mislim da klijenti to veoma brzo primere i da zbog toga, gledaju da brze bolje, pobegnu sa jednog mesta.
30.06.2016
Jovana Milinkovic
Ukoliko vec trazite kvalitetne kozmeticke krevete onda nema potrebe previse da komplikujete. najbolje je da kupite jedan kvalitetan krevet pa cak i dobro da ga platite. Cene su koliko je meni poznato oko 2000 eura.