Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Oprema za manikir
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Oprema za manikir

Uvek možete biti manikir dama u sopstvenoj režiji, ali da li je to zaista i najbolje rešenje? Morale biste pratiti trendove oblikovanja i ukrašavanja noktiju, nabaviti skup materijal, kao što su lakovi i gelovi za nokte i turpije, i posle svih tih muka, željeni efekat će izostati. Zašto? Jednostavno, jer to nije vaš zanat, koji je u današnje vreme podignut na nivo umetnosti.
 
 
Lepi i negovani nokti, uvek su u centru pažnje i mnogo govore o vama, vašem karakteru i načinu života. Kada se potpisujete, plaćate na kasi u prodavnici, ili radite posao gde su vaše ruke u prvom planu, moderno oblikovani i ukrašeni nokti, svakako će izazvati divljenje.

Oprema za manikir – šta je potrebno?

Ako ste upravo u fazi otvaranja kozmetičkog salona, ili možda želite da osvežite svoj pribor za manikir, biće vam potrebno mnogo toga. Jer, do lepih noktiju nije lako stići!
Najpre, da bi se lepo obradile zanoktice, odnosno da bi se uklonile, potrebno je imati metalni gurač zanoktica, zatim sekač zanoktica; oni su napravljeni od nerđajućeg čelika a služe da se sve precizno i bezbolno ukloni.
Manikir štapić od ružinog drveta poslužiće za čišćenje prljavštine ispod noktiju, ali i za guranje zanoktica. Bušilica za nokte služi da se izbuše rupice na noktu radi kačenja priveska za nokte. 
Heklica za nail art koristiće se za lakše nanošenje cirkona i crtanje po noktu. Spomenimo i pincete za pincovanje.

Oprema za manikir – iskustva

UV gelovi su posebna priča. U tom smislu, biće vam potrebni fast&smart, bazni gelovi, gelovi 3 u 1, gradivni, kamuflažni gelovi, french i završni gelovi.
Kada govorimo o gelovima u boji, zahvaljujući njihovoj ekstremno visokoj pigmentaciji svaka površina će biti prekrivena nanošenjem samo jednog sloja ovakvih gelova. Vrhunski efekti se ogledaju i u tome što gel ne mora da se briše nakon sušenja, odnosno nema lepljivog sloja; poseduju ekstra visoki sjaj, zbog čega nije potrebno nanošenje završnog sjaja; mogu se koristiti za ukrašavanja.
UV gelovi u boji nude sve nijanse; pastelne boje, neon boje, metalik boje... 
Gel lak manje oštećuje nokat i može se koristiti kao trajni lak za nokte,  koji traje otprilike četiri nedelje. 
 
 
Spomenimo ukrase za nail art, kao što su Swarovski crystali, micro glitter, gliter prah. Četkice, potom lepilo, tipse u klaseru, dopuna za tipse, a nezaobilazna stavka su i turpije. Njih možete pronaći u raznim varijantama poput ravnih turpija, banana i turpija polumesec, kao i prsten turpija. 
Kod manikirskog tretmana koriste se i pripremne i završne tečnosti. 
Da bi ceo postupak nege i ulepšavanja noktiju bio upotpunjen, potrebni su aparati, poput aspiratora, UV lampi, rezervnih UV neonki, kao i brusilice i dodaci za brusilice.
Svakako, za sve tretmane, potreban vam je adekvatan sto, odnosno sto za manikir. Možete pronaći sto za manikir koji poseduje dva odvojena elementa, tri fioke, dva ormarića, mobilan je zahvaljujući točkićima. Interesantni su sklopivi manikir stolovi. Takođe sa fiokom, i pokretni. Oni su vrlo su praktični zbog svoje osobine sklapanja.
Pomoćni pribor bi podrazumevao šablone za izlivanje, papirnu vatu-tufer, zaštitne rukavice i maske, a svakako će vam biti potrebne i kartice za zakazivanje.
Spomenute kartice su možda i najvažnije, jer upravo one vam pružaju potvrdu koliko ste uspešna manikir dama, kod koje se zadovoljne dame uvek rado vraćaju i ponovo ulepšavaju.

Oprema za manikir – cena:

UV gelovi, cene u rasponu od 590 do 2190 dinara;
Gel lakovi, od prosečna cena od 845 dinara;
Nail art, u proseku od 200 dinara;
Turpije za nokte, od 90 do 750 dinara;
UV lampe, 4690 din. do 26600 dinara;
Brusilice za nokte, u proseku od 7790 dinara;
Zaštitne rukavice i maske, od 35 din. do 250 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Katarina Perisic
Kada idem u neki salon da radim manikir ocekujem na prvom mestu da isti bude opremlne vrhunskom opremom za manikir. Posle toga ocekujem da preparati i gelovi koji se koriste budu odgovarajuceg kvaliteta.
Filip Milutinovic
Ukoliko pricamo o opremi za manikir, sigurno se ona moze kupiti po relativno povoljnim cenama. Te cene kako god da okrenete, sigurno se necete pokajati koliko zapravo u Beogradu i nisu bas toliko skupe.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu je ona zaista nesto sto vecini ljudi treba.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, kako god da okrenete, oprema za manikir mora da bude nesto posebno. Sve drugo je daleko veci trosak.
Simona Vucinic
Ona u svakom slucaju kako god da okrenete, mora da bude nesto dobro i povoljno, kako pre tako i kasnije.
Todor Markovic
Sto se ove opreme tice, naravno da ona treba da se dobro plati.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta opreme. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Janko Zivanovic
ovo je posebna vrsta opreme. Ukoliko se bas za nju odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Sto se ovoga tice, licno mislim da samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Petar Jankovic
Licno mislim da svaki dobar kozmeticki salon mor ada ima na raspolaganju i neku dobru opremu ove vrste.
Nikolina Pantelic
Ako mene licno pitate, oprema za manikir je samo profesionalna oprema u koju mozete ako mene pitate da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
Ono u sta mozete da budete posebno sigurni je da se kvalitetna oprema za manikir ne moze kupiti za male pare. Takodje, manikir ne moze da se dobro uradi bez dobre opreme.
Jana Stankovic
Smatram da je po pitanju kvalitetne opreme za manikir, ubedljivo najbolje resenje da posetite kozmeticku radnju Vox trade i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
Marko Petrovic
Kvalitetna oprema za manikir je ipak nsto sto je posebno i potrebno na kvalitetan nacin da se odradi.
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da kupite kvalitetnu opremu za manikir, onda biste u svakom slucaju trebali da se psoavetujete sa nekim strucnim licem. To je u svakom slucaju lice u koje mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Isto sto sam napisala za opremu za pedikir se odnosi i na opremu za pedikir. U svaki psao je potrebno uloziti neku sumu novca kako bi sve bilo kako treba. Pri tome, novac zaista nije potrebno zaliti.
Jovana Milinkovic
Kada idem u neki salon da radim manikir ocekujem na prvom mestu da isti bude opremlne vrhunskom opremom za manikir. Posle toga ocekujem da preparati i gelovi koji se koriste budu odgovarajuceg kvaliteta.