Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Šamponjere
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Botoks kose

Akcija -40% 600 Din.
Botoks kose - 600 din! Veolmis frizersko kozmetički salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman za totalnu i dubinsku revitalizaciju kose Remedy Sistem

Akcija -67% 1000 Din.
Tretman za totalnu i dubinsku revitalizaciju kose Remedy Sistem - 1.000 din! Veolmis frizersko kozmetički salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman protiv opadanja kose

Akcija -40% 1500 Din.
Tretman protiv opadanja kose - 1.500 din! Studio Bombastic!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Šamponjere

Bez šamponjere, nema frizerskog salona. Naravno da prvo što se uradi kod svake posete frizeru jeste pranje kose, ma šta da posle toga sledi – feniranje, šišanje, farbanje... Svi mi volimo da se opustimo u udobnoj stolici i naslonimo glavu dok nam mlazevi tople vode miluju kosu, i frizer/ka nežno masira našu kožu glave... 

 

 

Kada kažemo šamponjere, pri tome mislimo na same šamponjere (glavopere) koje su izrađene od različitih materijala kao što su plastika ili keramika, zatim, šamponjere sa stolicom, te dodatnu opremu za njih kao i rezervne delove.

Šamponjere za frizerske salone

Zahvaljujući salonima koji se bave prodajom kompletne opreme za frizerske salone, sve možete pronaći na jednom mestu. To je jako bitno, jer se štedi značajno vreme, ali i trud – ne morate obilaziti gomilu različitih prodavnica.

Navešćemo nekoliko modela koji se najčešće poručuju. Najpre, crna keramička šamponjera sa stolicom i postoljem u istoj boji. Ona deluje veoma elegantno, sa visinom od 1060 mm, dužinom od 1150 mm, širinom od 570 mm. 

Dovod kao i odvod vode mogu biti sa zadnje strane i podno. Moguće je podešavanje nagiba keramike, a stabilnost ovakvom modelu šamponjere pruža podna montaža. 

Ako ne volite crnu boju keramike, uvek opciono možete birati i belu, a što se tiče same stolice, svakako ćete naći boju po svom ukusu između 18 nijansi. Boja postolja je najčešće crna, boja naslona za ruke je hrom, a tapacirung je od EKO kože. Bruto težina može biti oko 80 kg.

 

 

U ponudi imate još i modele belih keramičkih šamponjera u kombinaciji sa crnom bojom stolice i sivim postoljem. Ono na šta se uvek obraća pažnja jeste dovod i odvod vode, koji u ovom slučaju mogu biti podni i bočni. Takođe je moguća podesivost nagiba keramike. Nasloni za ruke su u hromiranoj boji, a stabilnost obezbeđuje podna montaža.

Možete birati i šamponjere bez stolice. U ovoj varijanti je dovod i odvod vode podni, možete ih pronaći u beloj boji sa hromiranom bojom stalka. Bruto težina ovakve šamponjere je oko 55 kg.

Dalje, u bogatoj ponudi se nalaze i plastične šamponjere sa stalkom. Ovakav stalak je podesiv, visine od minimalno 950 mm do maksimalne od 1350 milimetara. Dimenzije same šamponjere mogu biti oko 450 x 450 mm. Ovakva šamponjera poseduje plastični dodatak koji omogućava podešavanje nagiba. 

Rezervni delovi za šamponjere

Ovde je bitno imati na umu rezervnu slavinu za šamponjere, zglob, rezervni tuš i rezervno crevo tuša, guma za šamponjeru, kao i jastuče, koje je specijalno dizajnirano da otkloni neprijatan pritisak šamponjere na glavu i vrat tokom tretmana. Ovakvo jastuče je napravljeno od specijalne hipoalergijske pene koja se koristi u medicini. 

Jastuče ima svoje prednosti, od kojih su neke da ne upija vodu, hemijski je otporno, lako je za montažu i demontažu, i jednostavno se održava. 

Uz kvalitetnu šamponjeru i udobnu stolicu + jastuče za glavu, pranje kose će biti vrhunski užitak, kao uvertira u ostatak tretmana posle koga ćete izaći lepši i atraktivniji.

Šamponjere – cena:

Cene šamponjera se kreću od 5500 dinara, koliko je potrebno izdvojiti samo za glavoper, bez stolice, pa sve do 59000 dinara, za set koji sadrži stolicu, tuš, bateriju, keramički glavoper.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Tretman protiv mašćenja kose

Akcija -40% 1500 Din.
Tretman protiv mašćenja kose - 1.500 din! Studio Bombastic!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018
Katarina Perisic

Moja frizerka ima jako dobru samponjeru. Cini mi se da mije rekla da je platila negde oko 30000 dinara. nije to samo u pitanju samponjera vec i stolica koja je jako udobna

15.05.2017
Stojance Ristovski

U svakom slucaju moraju da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

15.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Kako god da okrenete, moraju one dobro da se plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

26.04.2017
Todor Markovic

Koliko mi se samo cini, mogu one da se u danasnje vreme pronadju za relativno male pare.

18.04.2017
Milen Jovanovic

Koliko mi se samo cini, samponjere nikada nesto posebno nisu bile jeftine i po meni nije bas ni nesto posebno normalno da to budu.

30.03.2017
Marina Zivkovic

Kako god da okrenete, one moraju da se dosta plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

16.03.2017
Filip Milutinovic

Sto se ovih samponjera tice, kvalitet je sigurno nesto sto treba da pre ili kasnije dodje do izrazaja.

15.03.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaju smatram da samponjere jos uvek nisu izasle iz mode.

24.02.2017
Mihajlo Nastasovic

Licno smatram da nisu sve samponjere iste, odnosno da nemaju iste mogucnosti.

08.02.2017
Lea Stankovic

Moje je licno misljenje da sto se samponjera tice, najbolje je resenje da se odlucite za neki kvalitet. Sad, sta je u tom pogledu proveren kvalitet, to naravno pre svega zavisi od vas.

27.01.2017
Todor Markovic

Koliko mi se samo cini, sve samponjere moraju bas onaok dobro i debelo da se plate.

11.01.2017
Simona Vucinic

Moje licno misljenje je da po pitanju samponjera, samo treba da se odlucite za kvalitet i da vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.

21.12.2016
Janko Zivanovic

Po ovom pitanju je samo bitno da se opredelite za kvalitet. Bolje je da od pocetka ulozite malo vise novca.

05.12.2016
Marta Dencevic

Veoma je vazno da ni jedan firzerski salon ne stedi previse na kvalitetu samponjera. One su narocito bitne, narocito kada govorimo o zenama.

02.12.2016
Petar Jankovic

Pomeni samponjere ipak ne bi trebale da budu toliko odvojene od frizerskih stolica. Ipak je to nesto sto treba da ide ruku pod ruku. nadem se da me razumete sta hocu da kazem.

17.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Ako vec trazite kvalitetne samponjere, samo treba da posetite frizerski salon Meduza hair i zaista nemate vise sta oko toga da brinete.

28.10.2016
Ivan Stojanovic

kvalitene samponjere moraju kvalitento i da se plate. Zbog toga smatram da je za vas idealno resenje da posetite Monsi i tamo se licno uverite u kvalitet.

27.10.2016
Nikolina Pantelic

One svakako jesu jedan od kvalitetnih uslova ali je generalno problem u tome sto ne mogu uvek biti I neki dovoljan uslova za kvalitet. Treba na kraju ipak imati neke kvalitetne ruke.

06.09.2016
Marko Petrovic

Kvalitetne samponjere su svakako jedna od osnovnih uslova po kojima je neki od frizerskih salona i poznat. Jednostavno, kvalietene samponjere moraju i kvalietetno i dobro da se plate.

02.09.2016
Dusan Markovic

Koliko mogu da vidim i za muskarce je postalo u danasnje vreme poprilicno popularno da im frizer zapravo opere ekosu pre ngo sto pocne da ih sisa, kako bi sve bilo higijenski.

29.07.2016
Jana Stankovic

Mislim da bi skoro svakla frizera, odnosno frizer - trebali da vode racuna o tome kako i na koji nacin opremaju svoj frizerski salon. Ukoliko se odlucite da neki frizerski salon posetite ranije, dobro obratite paznju na koji je opremljen i sta se sve u njemu moze pronaci.

28.07.2016
Biljana Brankovic

Bar kada govorimo o zenama, sastavni deo svake procedure sisanja ili feniranja predstavlja pranje kose. Pranje kose je veoma bitno kada govorimo o licnoj higijeni. Zbog toga se od svakog frizera na samom pocetku ocekuje kvalitetan tretman pranja kose i to nad kvalitetnim samponjerama.

29.06.2016
Marina Zivkovic

Moja frizerska ima jedan rekla bih jako dobar. Cini mi se da mije rekla da ga je platila negde oko 30000 dinara. nije to samo u pitanju samponjera vec i stolica koja je jako udobna.