Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Lampe za solarijum
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Lampe za solarijum

Solarijum je već odavno postao potreba mnogih pripadnica lepšeg pola, jer je bronzani ten definitivno IN. Ako baš i ne volite da imate tamnu boju kože tokom čitave godine, onda vam je solarijum svakako neophodan pred polazak na letovanje, jer zamislite da se na plaži pojavite beli kao sir. To baš i ne bi bio previše lep prizor, zar ne?

lampe za solarijum

 

Lampa za solarijum

Zbog toga je prava odluka da posetite svoj omiljeni salon lepote i da priuštite svom telu kratko uživanje, nakon čega ćete imati dugotrajnu prelepu boju kože, na kojoj će vam mnogi zavideti.

Da bi se kozmetički saloni opremili na pravi način, neophodno je da imaju kvalitetne lampe za solarijume. Postoje takve lampe koje su namenjene svim modelima i tipovima solarijuma. Na web prezentacijama firmi koje prodaju opremu za frizerske i kozmetičke salone, možete pronaći bogat izbor lampi za solarijume.

One su predstavljene u slici i reči, odnosno kroz tekstualne opise, uz naznačenu cenu. Opis podrazumeva osnovne karakteristike proizvoda. Poručivanje je moguće obaviti online, dakle putem interneta.

Na primer, lampe koje se koriste za lice imaju mnogo prednosti kao što su sjajan estetski dizajn, poboljšane vrednosti usled pozlaćenih komponenti, veću efikasnost UV isijanja, veliku otpornost metalnih delova od korozije i oksidacije... Ovakva lampa predstavlja sjajnu nadogradnju za sve modele solarijuma.

Postoje lampe čija je jačina 160 w, dok je radno vreme trajanja lampi između šesto i osamsto časova. Pri tome, maksimalno sunčanje za tip kože III je sedam minuta.

Lampe za solarijum se nabavljaju od proverenih proizvođača, što osigurava najbolji mogući kvalitet za klijente salona lepote. Pri tome, značajno je napomenuti strogu kontrolu kao i iskustvo u proizvodnji lampi.

U ponudi ćete pronaći lampe koje će vašim klijentima doneti sexy ten, jer omogućavaju neposrednu pigmentaciju, što dalje znači da će dugo vremena biti prelepo preplanuli. Takva fantastična bronzana boja postiže se zahvaljujući kvalitetnom fosfornom premazu koji ima karakteristična svojstva.

Spektar je kod ovih lampi usmeren na takve talasne dužine koje su najvažnije za sunčanje. Na taj način će koža najbrže postati tamna. Ovakve lampe za solarijum odlikuje pouzdanost i konzistentnost, kao i odličan kvalitet.

Mogu da se koriste u snazi u kojoj želite, i ono što je najvažnije, za veoma kratko vreme dobija se izuzetna bronzana boja, dakle efekti i rezultati su vidljivi za samo nekoliko kratkih izlaganja.

Čokoladne lampe za solarijum

Ovakve lampe su definitivno hit, i spadaju u najkvalitetnije lampe za solarijume na tržištu. Ono što ih čini tako primamljivim jeste da su efekti sunčanja vidljivi nakon prvog tretmana koji traje samo do šest do devet minuta.

lampe za solarijum cena

 

Zar niste oduvek želeli da imate prirodnu čokoladnu boju svoje kože? Ovakve čokoladne lampe za solarijume mogu raditi oko osamsto sati, i smatra se da je potamnjivanje kože uz njihovu pomoć i dosta zdravije, pošto se lampe izrađuju prema novoj tehnologiji.

Naime, zraci deluju samo na gornji sloj kože u epidermu, što je odmah ispod rožnatog epiderma. Čokoladne lampe manje oštećuju kolagen u koži, pa je i proizvodnja tirozina i melanina dosta intenzivnija.

Kada se osunčate čokoladnim lampama, efekti mogu biti duži za čak tri do četiri dana u odnosu na klasične lampe.

Lampe za solarijum – cena:

Cena lampi za solarijum zavisi od njihovih modela, proizvođača, karakteristika i slično. U tom smislu, cene se kreću od 1300 din. pa sve do 6500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.10.2018
Milana Aleksic

Ukoliko trazite visokokvalitetne lampe za solarijum posetite firmu Cosmed i necete se pokajati. Imaju zaista bajveci izbor lampi za slolarijum u gradu a pri tome pruzaju i usluge servisa za solarijum po veoma povoljnim cenama.

14.08.2017
Dusan Markovic

Lampe za solarijum su sastavni deo svakog kozmetickog salona. Bez njih jednostavno ne moze da se zamisli rad ni jednog od njih. Pri tome, cene su takodje u danasnje vreme uglavnom ljudima manje vise pristupacne.

04.07.2017
Marina Dakic

Cesto idem u solarijum jer imam problema sa aknama i dosta mi je pomogao. Preporucio mi ga je moj dermatolog kod kojeg se lecim dugo.

Moje iskustvo me je naucilo da uvek gledam i pitam kakve su lampe jer nije vazno koliko su solarijumi skupi ako su lampe za solarijum lose.