Satelit Kosutnjak

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - KLUB SATELIT KOŠUTNJAK


Klub "Satelit Košutnjak" pronaći ćete na opštini Čukarica, na otvorenim bazenima na Košutnjaku u ulici Blagoja Parovića broj 150. Luksuzno opremljen, savremenim elementima, naš klub postao je nazaobilazno mesto svih onih koji žele da njima važan događaj obeleže na poseban način.

Smešten na veoma atraktivnoj lokaciji u Beogradu, okružen netaknutom prirodom, naš klub je savršen izbor za Vaše ugodne trenutke sa prijateljima i porodicom. Nastojimo da Vam kompletnom uslugom, po pitanju organizacije događaja po Vašem izboru uveličamo slavlje i učinimo ga nezaboravnim.

Klub "Satelit Kosutnjak" organizuje za Vas:

  • - venčanja iz Vaših snova
  • - promocije, kompanijske događaje, team buliding seminare
  • - dečije rođendane
  • - različite vrste proslava po Vašoj želji


Težeći ka tome da Vaš poseban dan učinimo savršenim i da Vas rasteretimo nepotrebnih briga oko organizacije i pripreme slavlja, izlazimo Vam u susret i poštujući Vaše zamisli, Vaše venčanje činimo vrednim pamćenja.

Želimo da uz raskošne boje i dekoraciju, muziku po Vašoj želji i mnogo smeha, započnete novu stranicu svog života. Pripremićemo za Vas hranu i piće, koja će oplemeniti Vaša i čula Vaših gostiju. Naše osoblje na raspolaganju Vam je pri svakom zahtevu i veoma je fleksibilno, što znači da ćemo se potruditi da ispunimo sve Vaše želje.

Poseban dan u Vašem životu, nastojimo da Vam učinimo jedinstvenim iskustvom. Potrudićemo se da se osetite bezbrižno, opušteno i da sa uživanjem provedete dan venčanja sa porodicom i prijateljima.
Vaše će biti samo da kažete "DA".

Dovoljno je samo da osmislite povod i svratite do nas. Klub "Satelit Košutnjak" se povesti brigu i oko najsitinijih detalja prilikom organizacije Vama važnog događaja.

Vama na usluzi prilikom organizacije venčanja, proslava rođendana, godišnjca, važnih datuma u firmi, sastanaka i kompanijskih prijema.

U zavisnosti od Vaših zelja i potreba, pripremili smo Vam nekoliko paketa, što se tiče organizacije proslava.
Detaljniju ponudu pogledajte na našem sajtu http://www.satelitkosutnjak.rs
3D prikaz http://www.satelitkosutnjak.rs/index2.html

Uživajte u obimnoj ponudi uz pristupačne cene.

Klub "Satelit Košutnjak", Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2013 07:16
borivoje

lep restoran, nema sta, pohvala za Satelit Kosutnjak

05.07.2013 02:06
rade

dobra stvar kod restorana u kosutnjaku je ta da sam kosutnjak, odnosno ambijent vec odradi pola posla, tako je i kada je u pitanju satelit.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Satelit Kosutnjak
  • satelit kosutnjak,
  • restoran za vencanja klub satelit kosutnjak,
  • restoran za vencanja na kosutnjaku,
  • SATELIT KOSUTNJAK radno vreme