Premier Halls

  • 0
5.00 | 2 ocena

O nama - PREMIER HALLS


Restoran za venčanja "Premier Halls" nalazi se u Bulevaru Nikole Tesle broj 3, na Novom Beogradu. Preciznije rečeno možete nas pronaći na svima prepoznatljivoj lokaciji u bivšem Holelu Jugoslavija. Naš asotiman usluga obuhvata sve poslove usko povezane sa organizacijom venčanja.

Dugogodišnje iskustvo, koje posedujemo u svom radu omogućava nam da odgovorimo i na najzahtevnije želje naših klijenata. .

"Premier Halls" predstavlja Vaš najbolji izbor ukoliko želite da Vaše venčanje bude na visokom i zavidnom nivou. Izuzetno moderan i luksuzno opremljen restoran za venčanje, pružiće Vam potpuni ugođaj i omogućiti nezaboravan provod. Kvalitetom naših usluga i stilom koji dominira u našem radu, izdvajamo se od drugih ugostiteljskih objekata. Veliki broj venčanja koja smo do sad organizovali svedoči o našem uspehu.

Kapacitet sala u "Premier Halls" restoranu za venčanja iznosi od 300 - 700 mesta za sedenje. Veliki trud uložili smo u što perfektnije kreiranje i osmišljavanje uređenosti enterijera naših sala, sa željom da se Vi i Vaši gosti osećate prijatno i zadovoljno. Svakom detalju posvetili smo maksimalnu pažnju i učinili da naš restoran za venčanja bude u skladu sa svetskim trendovima.

Restoran za venčanja "Premier Halls" je idealna solucija za sve one koji cene elegantno dizajniran prostor velikog kapaciteta, adekvatno osvetljenje, ekskluzivnu uslugu i najviši nivo poštovanja Vaših želja i potreba. Naše ljubazno i profesionalno osoblje pobrinuće se da svi Vaši gosti budu usluženi jer želimo da Vam trenuci koje ste u našem restoranu za venčanja proveli, ostanu u lepom sećanju.

Vaš poseban dan, ulepšajte odabirom najboljeg restorana za venčanje u Beogradu. "Premier Halls" sa zadovoljstvo će biti Vaš domaćin i ogranizovati Vama i Vasim gostima nezaboravan događaj.

Sve što poželite mi ćemo se potruditi da Vam ostvarimo

Premier Halls restoran za venčanja, Novi Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2013 06:22
vukasin

imate li obezbedjen parking prostor u okviru restorana Premier Halls

05.07.2013 12:12
vedran

mozete li mi reci koliko kosta organizovanje vencanja preko restorana Premier Halls, po osobi?

17.04.2013 03:45
gavrilo

kada su u pitanju restorani za vecnacnja Beograd, Premier Halls mozda i ne spada u najbolje ali sigurno spada u najlepse...

27.03.2013 05:55
goran

restoran za vencanja Premier Halls je stvarno kao sa filma ili iz bajke. :D Inace super restoran.

07.03.2013 02:34
milos

Premier Halls je po meni idelan ako vas zanimaju "urbani" restorani za vencanja u Beogradu. Sve je nekako kao na filmu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Premier Halls
  • Premier Halls restoran za vencanja,
  • Premier Halls,
  • Restoran za vencanje Premier Halls