O nama - KONOBA AKUSTIK - RESTORAN ZA VENČANJA


Restoran za venčanja "Konoba Akustik" nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji u Beogradu. Smešten u samom srcu naše prestonice, u ulici Cara Dušana broj 13, ovo jedinstveno zdanje, svojim izgledom pružiće Vam trenutke za pamćenje.

Oživljavajući i negujući duh starih vremena, godine s početka 20. veka, restoran za venčanja "Konoba Akustik" nudi Vam mogućnost da Vaš poseban dan, uveličate vrhuskim ambijentom. Pridajući pažnju svakom detalju, naš smo restoran uredili u posebnom boemskom stilu.

Restoran za svadbe koji poštuje tradiciju i svojim rustičnim izgledom predstavlja unikatan prostor u kom ćete sigurno uživati. Ljubiteljima starih vremena, omogućićemo da osete svim svojim čulima bogatu istoriju i prošlost naše zemlje. Dočaravajući im minula vremena, naš restoran svedoči o ljubavi i poštovanju mladih ljudi koji započinju zajednički život.

U skladu sa Vašim željama sastavićemo meni za Vas i Vaše goste. Pažljivo probrana hrana, spremljena od strane naših iskusnih kuvara i savršeno servirana za sve prisutne, učiniće da Vaše venčanje protekne u dobrom i veselom raspoloženju.

Venčanje iz Vaših snova u restoranu "Konoba Akutik" uveličano akustičnom muzikom tamburice, gitare, bas gitare i harmonike u izvedbi naših vrsnih muzičara, biće nešto što će Vam dugo ostati u sećanju. Restoran koji venčanje podiže na viši nivo, zadržavajući elemente tradicije i kulture.

Mesto koje pleni toplinom, kroz koji su generacije prošle i sa sobom ponele pozitivne utiske. Vrhunski boemski restoran za venčanja, Vama na dohvat ruke.

Najbolje mesto u Beogradu za sve vrste Vaših slavlja, rođendane, mature, krštenja ili venčanja.

Napravite pravi izbor, odaberite restoran za venčanja "Konoba Akustik".

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2013 07:15
nemanja

ja u bas ovakvom restoranu zelim da organizujem svoju svadbu, kada dodje na red, to ce sigurno biti Konoba Akustik

05.07.2013 02:04
igor

recimo samo da je konoba akustik definitivno bas zanimljiv restoran

17.04.2013 04:17
deki

Konoba Akustik je bas super restoran za vencanja u boemskom fazonu... :) Mislim da je u tom smislu najbolji kada su u pitanju restorani za vencanja Beograd!

27.03.2013 07:07
nemanja

nisam znao da je Konoba Akustik restoran za vencanja.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Konoba Akustik
  • konoba akustik restoran za vencanja,
  • restorani za vencanja konoba akustik,
  • konoba akustik