Events Center Gabbiano restoran za venčanja

5.0 | 5 ocena
Ulica: Kej Oslobodjenja bb (kod Hotela Jugoslavija)
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Events Center Gabbiano restoran za venčanja
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.gabbiano.rs

O nama

Smešten u najlepšem delu Novog Beograda na Dunavu u neposrednoj blizini hotela Jugoslavija. Gabbiano restoran za venčanja nudi jedinstven i moderno uređen prostor za sve vrste privatnih i poslovnih proslava. Pored prelepe banket sale Exclusiv Gabbiano i modernog caffe restorana otvorenog tipa, na dva nivoa, s najvećom baštom na Dunavu, u okviru yachting cluba nalazi se i velika marina za čamce.

Sa željom da Vašu proslavu učinimo posebnom i nezaboravnom za sve goste na raspolaganje stavljamo elegantan, udoban i topao uređen prostor sa prelepim pogledom na reku Dunav i druge znamenitosti Beograda. Kapacitet restorana iznosi od 80 do 250 gostiju, a zahvaljujući vrlo fleksibilnom rasporedu sedenja u svakoj varijanti možemo da garantujemo maksimalnu iskorišćenost prostora.

Celokupan prostor restorana je klimatizovan i vrlo aksutičan, tako da su odlična atmosfera i zabava zagarantovani svim gostima nezavisno od mesta na kome sede. Onima koji maštaju o venčanju na otvorenom, uz veličanstveni zalazak sunca na obali reke, na raspolaganju je naša prelepa bašta na Dunavu.

U ponudi restorana za venčanja Gabbiano nalazi se nekoliko pažljivo koncipiranih menija koji će u potpunosti zadovoljiti i najzahtevnije potrebe.

Postoji i mogućnost izrade specijalnih menija u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Naše ljubazno i profesionalno osoblje nastoji da Vam svojom besprekornom organizacijom i posvećenošću priredi svadbu za pamćenje.

Pored venčanja, Events Center Gabbiano nudi mogućnost organizacije i drugih vrsta privatnih i poslovnih proslava: prijemi, poslovni skupovi, kompanijske proslave, seminari, prezentacije, promocije, kursevi, press konferencije, modne revije, team bilding, krstarenja rekom, proslave rođendana, krštenja...

Ukupan kapacitet prostora restorana i bašte iznosi 450 ljudi, tako da pružamo mogućnost organizacije događaja svih veličina. Uz detaljnu i profesionalnu pripremu kompletnog programa, na raspolaganje Vam stavljamo najsavremeniju audio-vizuelnu opremu, projektor sa platnom, flipčart, TV, DVD, WI-FI internet, ozvučenje, klimatizaciju, kao i izvrsnu ponudu hrane i pića.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati ili lično posetiti i uživati u jedinstvenom ambijentu na reci.

Radno vreme:
svaki dan od 10-01h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook:
Instagram:

Events Center Gabbiano restoran za venčanja, Kej oslobođenja bb, kod hotela Jugoslavija, Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Top Of The Hub, PC Ušće, 25.sprat, Novi Beograd, Beograd
  Restoran za venčanja Skala, Bežanijska 3 , Zemun, Beograd
  Premier Halls, Ex Hotel Jugoslavija, Bulevar Nikole Tesle 3, Novi Beograd, Beograd
  Konoba Akustik, Cara Dušana 13, Stari grad, Beograd
  Restoran za vencanja Kalemegdanska Terasa, Mali Kalemegdan bb, Beograd, Stari grad, Beograd
  Brod Restoran Vizantija, Usce bb, Novi Beograd, Beograd
  Sirena brod & splav restoran za venčanja, Kej Oslobodjenja bb, Zemun, Beograd
  Restoran za venčanja Beolido, Kej oslobodjenja 11, Zemun, Beograd
  Restoran Za Proslave Milagro, Kej oslobodjenja 55, Zemun, Beograd
  Perla Event Hall, Tošin bunar 161, Novi Beograd, Beograd