Events Center Gabbiano restoran za venčanja

  • 2
5.00 | 5 ocena

O nama - EVENTS CENTER GABBIANO RESTORAN ZA VENČANJA


Smešten u najlepšem delu Novog Beograda na Dunavu u neposrednoj blizini hotela Jugoslavija. Gabbiano restoran za venčanja nudi jedinstven i moderno uređen prostor za sve vrste privatnih i poslovnih proslava. Pored prelepe banket sale Exclusiv Gabbiano i modernog caffe restorana otvorenog tipa, na dva nivoa, s najvećom baštom na Dunavu, u okviru yachting cluba nalazi se i velika marina za čamce.

Sa željom da Vašu proslavu učinimo posebnom i nezaboravnom za sve goste na raspolaganje stavljamo elegantan, udoban i topao uređen prostor sa prelepim pogledom na reku Dunav i druge znamenitosti Beograda. Kapacitet restorana iznosi od 80 do 250 gostiju, a zahvaljujući vrlo fleksibilnom rasporedu sedenja u svakoj varijanti možemo da garantujemo maksimalnu iskorišćenost prostora.

Celokupan prostor restorana je klimatizovan i vrlo aksutičan, tako da su odlična atmosfera i zabava zagarantovani svim gostima nezavisno od mesta na kome sede. Onima koji maštaju o venčanju na otvorenom, uz veličanstveni zalazak sunca na obali reke, na raspolaganju je naša prelepa bašta na Dunavu.

U ponudi restorana za venčanja Gabbiano nalazi se nekoliko pažljivo koncipiranih menija koji će u potpunosti zadovoljiti i najzahtevnije potrebe.

Postoji i mogućnost izrade specijalnih menija u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Naše ljubazno i profesionalno osoblje nastoji da Vam svojom besprekornom organizacijom i posvećenošću priredi svadbu za pamćenje.

Pored venčanja, Events Center Gabbiano nudi mogućnost organizacije i drugih vrsta privatnih i poslovnih proslava: prijemi, poslovni skupovi, kompanijske proslave, seminari, prezentacije, promocije, kursevi, press konferencije, modne revije, team bilding, krstarenja rekom, proslave rođendana, krštenja...

Ukupan kapacitet prostora restorana i bašte iznosi 450 ljudi, tako da pružamo mogućnost organizacije događaja svih veličina. Uz detaljnu i profesionalnu pripremu kompletnog programa, na raspolaganje Vam stavljamo najsavremeniju audio-vizuelnu opremu, projektor sa platnom, flipčart, TV, DVD, WI-FI internet, ozvučenje, klimatizaciju, kao i izvrsnu ponudu hrane i pića.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati ili lično posetiti i uživati u jedinstvenom ambijentu na reci.

Radno vreme:
svaki dan od 10-01h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: gabbianorestoran
Instagram: @splav_gabbiano

Events Center Gabbiano restoran za venčanja, Kej oslobođenja bb, kod hotela Jugoslavija, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Events Center Gabbiano restoran za venčanja
  • Gabbiano,
  • Gabbiano restoran,
  • Gabbiano restoran za venčanja,
  • Events Center Gabbiano Novi Beograd,
  • restoran za venčanja na Novom Beogradu,
  • Gabbiano restoran radno vreme