Brod Restoran Vizantija

  • 1
5.00 | 1 ocena

BROD RESTORAN VIZANTIJA


Ukoliko maštate o romantičnom i nesvakidašnjem venčanju ili svečanom banketu na jednom od najlepših mesta u gradu, na ušću reka Save u Dunav, splav Vizantija je savršen izbor za Vašu proslavu. Prelep pogled na Kalemegdansku tvrđavu i Pobednika, ekskluzivan prostor, izuzetna kuhinja, pažljivo i ljubazno osoblje sa iskustvom, učiniće dan Vaše proslave posebnim.

Splav Vizantija namenski je građen za venčanja i druge vrste proslava i može da ugosti do 350 zvanica. Prelepa spoljašnjost splava ima oblik srednjovekovnog vizantijskog dvorca, dok unutrašnjost sale za svadbe krasi ekskluzivan prostor, jedinstven po svom dizajnu i prelepoj atmosferi koja će zadiviti sve goste.

Organizacija proslava u našem savršenom ambijentu podrazumeva brigu o svim sitnicama i detaljima, u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Splav Vizantija pruža i specijalnu pogodnost u vidu ličnog asistenta za venčanje koji Vam uvek stoji na raspolaganju i nastoji da u dogovoru sa Vama pronađe idealno rešenje za Vaše venčanje iz snova.

Kada je reč o posluženju pružamo mogućnost izbora između raznovrsnih menija (set meni ili švedski sto). Nudimo Vam mogućnost da u dogovoru sa nama kreirate jedinstven meni, a možemo da ispunimo i sve zahteve u pogledu dijetalnih navika i uverenja Vaših zvanica. Za kompletan užitak, preporučujemo pažljivo odabranu kartu pića.

Tu smo i da pružimo svu neophodnu pomoć oko dekoracije prostora i stolova, izbora benda, prevoza, svetlosnih efekata. Svim mladencima nudimo mogućnost da uživaju u vožnji Dunavom i Savom i do splava dođu brodićem. Takođe, organizujemo spektakularan vatromet u kome će svi gosti uživati.

Pored proslave venčanja, splav Vizantija obavlja i kompletnu organizaciju svečanih proslava, kao što su: korporativne proslave, promocije, kokteli, poslovni ručkovi, banketi, kao i seminari. Ukoliko želite da proslavite jubilej uspešnog poslovanja, dočekate poslovne partnere iz inostranstva ili samo želite da ugostite Vaše dugogodišnje saradnike, splav Vizantija pruža priliku da uživate u izuzetnom restoranu na vodi sa tradicionalnom kuhinjom.

Uz naš tim sa dugogodišnjim iskustvom koji pravi nezaboravne proslave, na najlepšem mestu u gradu, proslava Vašeg venčanja ili poslovnog skupa biće nezaboravna za sve goste. Posetite nas da zajedno obeležimo sve Vama značajne datume.

Brod Restoran Vizantija, Ušće bb, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Brod Restoran Vizantija
  • Brod Restoran Vizantija,
  • Splav Vizantija,
  • Brod Restoran Vizantija radno vreme,
  • Brod Restoran Vizantija kontakt telefon