Restoran za venčanja Milutinac

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - RESTORAN ZA VENČANJA MILUTINAC


Prijatan ambijent restorana za venčanja Milutinac je savršeno mesto da u društvu Vaše porodice i prijatelja proslavite jedan od najsrećnijih dana u svom životu. Naš iskusan tim koji već godinama radi zajedno, vrhunska hrana i profesionalna usluga, učiniće da proslava Vašeg venčanja bude nezaboravna za sve goste.

Restoran za svadbe Milutinac nudi Vam mogućnost kompletne organizacije proslave, vodeći računa o svim sitnicama kako bi Vaše slavlje proteklo na najbolji mogući način. U skladu sa Vašim zahtevima, naše stručno i profesionalno osoblje će Vam pomoći da sve Vaše želje sprovedemo u stvarnost.

Naša prostrana sala za venčanja i druge vrste proslava kapaciteta do 250 osoba, zahvaljujući svom jedinstvenom enterijeru i prijatnom ambijentu, predstavlja idealno mesto za proslavu jednog od najsrećnijih dana u Vašem životu. Enterijer je uređen u modernom stilu, a naš restoran za svadbe poseduje i najlepšu baštu, sa dosta zelenila. Takođe, naša sala pogodna je i za organizovanje drugih vrsta svečanosti, rođendana, krštenja, promocija i poslovnih ručkova.

U našoj ponudi nalazi se bogato osmišljeni meniji za sve veće događaje, ali postoji i mogućnost kreiranja menija u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Sva jela sa našeg menija pripremljena su po oprobanim receptima i od strane vrhunskih kuvara, koja će zadovoljiti ukus svih Vaših dragih gostiju.

Pored raznovrsne ponude kvalitetnih jela, nudimo veliki izbor domaćih pića: rakije uglednih proizvođača i kvalitetna vina vinarije “Kiš” iz Sremskih Karlovaca, Plantaže 13. juli, Selecta-Vršac, podruma Aleksandrović iz Topole.

U skladu sa Vašim željama i zamislima kreiraćemo jedinstven ambijent, koji će učiniti da Vaše venčanje bude nesvakidašnji događaj, koji ćete dugo pamtiti. Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju i učiniće sve da Vaši dragi gosti budu dobro raspoloženi i uživaju u veselju.

Restoran za venčanja Milutinac, Nade Dimić 5-7, Zemun, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran za venčanja Milutinac
  • Restoran za svadbe Zemun,
  • Restoran za venčanja Milutinac Zemun,
  • Restoran za svadbe Milutinac Zemun,
  • Restoran Milutinac Beograd