Restoran za venčanja Milutinac

0.0 | 0 ocena
Ulica: Nade Dimić 5-7
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Restoran za venčanja Milutinac
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.restoranmilutinac.co.rs

O nama

RESTORAN ZA VENČANJA MILUTINAC

Prijatan ambijent restorana za venčanja Milutinac je savršeno mesto da u društvu Vaše porodice i prijatelja proslavite jedan od najsrećnijih dana u svom životu. Naš iskusan tim koji već godinama radi zajedno, vrhunska hrana i profesionalna usluga, učiniće da proslava Vašeg venčanja bude nezaboravna za sve goste.

Restoran za svadbe Milutinac nudi Vam mogućnost kompletne organizacije proslave, vodeći računa o svim sitnicama kako bi Vaše slavlje proteklo na najbolji mogući način. U skladu sa Vašim zahtevima, naše stručno i profesionalno osoblje će Vam pomoći da sve Vaše želje sprovedemo u stvarnost.

Naša prostrana sala za venčanja i druge vrste proslava kapaciteta do 250 osoba, zahvaljujući svom jedinstvenom enterijeru i prijatnom ambijentu, predstavlja idealno mesto za proslavu jednog od najsrećnijih dana u Vašem životu. Enterijer je uređen u modernom stilu, a naš restoran za svadbe poseduje i najlepšu baštu, sa dosta zelenila. Takođe, naša sala pogodna je i za organizovanje drugih vrsta svečanosti, rođendana, krštenja, promocija i poslovnih ručkova.

U našoj ponudi nalazi se bogato osmišljeni meniji za sve veće događaje, ali postoji i mogućnost kreiranja menija u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Sva jela sa našeg menija pripremljena su po oprobanim receptima i od strane vrhunskih kuvara, koja će zadovoljiti ukus svih Vaših dragih gostiju.

Pored raznovrsne ponude kvalitetnih jela, nudimo veliki izbor domaćih pića: rakije uglednih proizvođača i kvalitetna vina vinarije “Kiš” iz Sremskih Karlovaca, Plantaže 13. juli, Selecta-Vršac, podruma Aleksandrović iz Topole.

U skladu sa Vašim željama i zamislima kreiraćemo jedinstven ambijent, koji će učiniti da Vaše venčanje bude nesvakidašnji događaj, koji ćete dugo pamtiti. Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju i učiniće sve da Vaši dragi gosti budu dobro raspoloženi i uživaju u veselju.

Restoran za venčanja Milutinac, Nade Dimić 5-7, Zemun, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Sala za proslave Grand Hertz, Ljiljane Krstić 2ć, Zemun, Beograd
  Restoran za venčanja Skala, Bežanijska 3 , Zemun, Beograd
  Premier Halls, Ex Hotel Jugoslavija, Bulevar Nikole Tesle 3, Novi Beograd, Beograd
  Restoran Vranac, Autoput Za Novi Sad 2 e, Zemun, Beograd
  Events Center Gabbiano restoran za venčanja, Kej Oslobodjenja bb (kod Hotela Jugoslavija), Novi Beograd, Beograd
  Brod Restoran Vizantija, Usce bb, Novi Beograd, Beograd
  Sirena brod & splav restoran za venčanja, Kej Oslobodjenja bb, Zemun, Beograd
  Restoran za venčanja Beolido, Kej oslobodjenja 11, Zemun, Beograd
  Restoran Za Proslave Milagro, Kej oslobodjenja 55, Zemun, Beograd
  Perla Event Hall, Tošin bunar 161, Novi Beograd, Beograd