LUX Events Center

  • 5
5.00 | 4 ocena

O nama - LUX EVENTS CENTAR


Moderno sagrađen objekat pod nazivom „Lux Events Centar“ pronaći ćete na Zrenjaninskom putu, na svega 5km od centra Beograda i 2km od Pančevačkog mosta. Smešten na veoma atraktivnoj lokaciji, na teritoriji opštine Palilula „Lux Events Centar“ je savršeno mesto za organizaciju različitih vrsta svečanosti po Vašem izboru. Ukupan prostor zahvata površinu od 1700m2, što ga čini idealnim za okupljanja većih razmera.

Novoizgrađen, luksuzno opremljen i do sada jedinstven prostor u gradu, uveličaće Vaše svečane trenutke i učiniti ih nezaboravnim. Kompletno zdanje napravljeno je od savremenih materijala modernog dizajna u čijem sastavu se nalaze savršeno uređene zelene površine dekorisane različitim drvećem i rastinjem. U sklopu objekta nalazi se i fontana, kao i praking sa 200 mesta za vozila naših gostiju.

Sastav „Lux Event Centra“ čine:

  • - glavna svečana sala – u prizemlju objekta
  • - VIP sala – na galeriji u sklopu svečane sale
  • - konferencijska sala – na spratu
  • - aperitiv bar „Lux Caffe“ – u prizemlju objekta
  • - kuhinja


Banket sala u LUX-u je kapaciteta do 350 mesta, a veći deo spoljašnjih zidova sale je od stakla, koji su okruženi ukrasnim zelenim površinama. Kompletan prostor u banket sali osvetljen je LED, RGB i CLUB rasvetom, kao i profesionalnim ozvučenjem i ventilacionim sistemom, što će Vaše iskustvo u našem objektu učiniti vrednim pamćenja.

Ono što izdvaja LUX Events Center u odnosu na druge objekte sličnog sadržaja je mogućnost brzog i jednostavnog prilagođavanja prostora Vašim potrebama, što je jedinstvena prilika da u Beogradu napravite događaj baš onakav kakav želite. Stručni tim LUX-a stoji Vam na usluzi u osmišljavanju i organizaciji svakog segmenta Vašeg vančanja i tu smo da zajedno učinimo Vaše venčanje posebnim i nezaboravnim.

Pored tehničke službe i profesionalnog tima koji se brinu o tome da u LUX-u sve besprekorno funkcioniše, tu je i tim vrhunskih kuvara koji su godinama pripremali hranu u najprestižnijim Beogradskim hotelima, a od ovog momenta stoje Vama na raspolaganju!

Neka Vaše venčanje bude drugačije, posebno, jednom rečju jedinstveno, a LUX je tu da Vam pomogne da ga učinite takvim. Posetite nas i sami se uverite u jedinstvenost LUX Events Centra.

Dobrodošli...

Detaljnije informacije možete poztažiti na našem sajtu:
http://www.lux.rs

Možete nam se obratiti i putem email-a:
info@lux.rs

Kontakt telefon:
060/7171 153

Luksuzne sale za svadbe, venčanja, seminare, bankete, koktele i druge proslave.
„Lux Events Centar“ Vaš savršen izbor, kada je u pitanju sala za svečanosti.
Očekujemo Vas.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu LUX Events Center
  • lux events centar,
  • lux event centar borča,
  • event centar lux,
  • lux event centar beograd