O nama - RESTORAN ZA VENČANJA KALEMEGDANSKA TERASA


Restoran Kalemegdanska terasa će od 27. oktobra do 17. novembra sve svoje goste povesti na jedinstveno gastronomsko putovanje inspirisano čuvenim vozom Orient Express.

Specijaliteti na meniju vagona restorana tokom najslavnijeg razdoblja Orient Expressa poslužili su kao nadahnuće glavnom kuvaru restorana da kreira jelovnik sa nacionalnim jelima svih zemalja kroz koje je voz prolazio, od Turske, Bugarske i Rumunije, preko Mađarske i Austrije do Francuske i Nemačke. Tako će "voz " prilikom pristanka u Minhen gostima ponuditi bavarski kupus sa kobasicama, dok će u Francuskoj biti u ponudi tradicionalne pačje grudi u sosu od narandže.

Gastronomska avantura kroz svaku zemlju traje tri dana, započinje u 12:00 i završava se u 19:00.

Svoje mesto u vozu možete da rezervišete pozivom na gore navedene telefone.

Gastronomski red vožnje
Turska, Istanbul - 27.10 - 30.10
Bugarska, Varna - 30.10 - 2.11.
Rumunija, Bukurešt - 2.11 - 5.11.
Mađarska, Budimpešta - 5.11 - 8.11.
Austrija, Beč - 8.11 - 11.11.
Nemačka, Minhen - 11.11 - 14.11.
Francuska, Pariz - 14.11 - 17.11.

Restoran za venčanja i druge proslave "Kalemegdanska Terasa" nalazi se u Starom gradu u samom srcu Beograda. Neponovljiv restoran, na veoma atraktivnoj lokaciju u gradu, pružiće Vam potpuni ugođaj i svakako trenutke za pamćenje.

Savršen način da Vaš poseban dan, podelite sa prijateljima i porodicom u jedinstvenom okruženju, svakako je proslava venčanja u restoranu "Kalemegdanska Terasa". Smešten na izuzetno lepom mestu, restoran koji je svojim ambijentom osvojio srca mnogih naših gostiju, učiniće i Vaše venčanje nezaboravnim.

Okružen najlepšim parkom u Beogradu, Kalemegdanom, naš restoran predstavlja oličenje tradicije, kulture i istorije srpskog naroda.

Rustičnim izgledom, koji je adekvatno upotpunjen modernim detaljima, restoran za venčanja "Kalemegdanska Terasa" podići će Vaš poseban dan na zavidan nivo. U dogovoru sa Vama i uz maksimalno poštovanje Vaših želja, uredićemo prostor za proslavu u stilu koji preferirate sa željom da budete zadovolji našom uslugom. Prelepi cvetni aranžmani i druge dekoracije, ukrašavaće stolove za goste i mladence.

Pored unutrašnjeg dela, koji se svojim izgledom izdvaja od mnoštva restorana u Beogradu, posebno istićemo pogled sa naše terase. Jednostavno neopisiv osećaj, dok sa Vama dragim osobama, uživate u pogledu na Dunav i osećate prijatan povetarac.

Restoran za venčanja "Kalemegdanska Terasa" Vaš će poseban dan učiniti nesvakidašnjim i svakako doživljajem iz Vaših snova. Prostrana terasa, našeg restorana, Vašim će gostima omogućiti da se zaista prepuste uživanju.

Od bogate ponude hrane i pića na našem meniju, možete za Vaše venčanje, kreirati posluženje po želji. Biće nam zadovoljstvo da pred Vas iznesemo ukusna jela, spremljena od strane naših kulinarskih majstora.

Možemo da Vam ponudimo obimnu paletu vrhunskih vina iz zemlje i inostranstva. Cilj nam je da Vašim i našim gostima zagolicamo maštu, punoćom ukusa i neodoljivim mirisom vina iz naše vinske karte.

Pored venčanja iz Vaših snova, organizujemo i sve druge vrste proslava, koktele, prijeme i promocije. Uz veoma maštovito aranžirane i servirane slatke i slane poslastice, Vaša proslava ostaće svima u lepom sećanju. Poslužićemo Vam i zanimljive koktele za potpuni ugođaj Vaših gostiju.

Kod nas ste uvek dobrodošli.
Restoran za venčanja "Kalemegdanska Terasa" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

07.11.2014 10:46
Ana

Sjajan restoran. Imaju najbolje slatke i slane poslastice koje mozete probati u Beogradu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran za vencanja Kalemegdanska Terasa
  • Restoran Kalemegdanska terasa vencanje,
  • svadbe i vencanja u Kalemegdansoj terasi,
  • Kalemegdanska terasa vencanje cena,
  • Kalemegdanska Terasa svadba