O nama - RESTORAN ZA PROSLAVE MILAGRO


Smešten na Zemunskom keju, jednom od najlepših mesta u Beogradu, restoran Milagro je idealno mesto za organizaciju različitih vrsta proslava u odabranom društvu. Sa željom da dočara raznovrsnost regiona, tradiciju i lepotu Španije, u ponudi restorana nalaze se autentični specijaliteti karakteristični za špansko-mediteransku kuhinju, kao i izvrsna vina.

Restoran Milagro otvoren je 2007. godine slaveći radost življenja i važnost rituala obedovanja u krugu porodice i prijatelja. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vam predstavi fantastičnu ponudu specijaliteta i svojom kvalitetnom uslugom omogući maksimalno uživanje.

Ukoliko tražite idealno mesto za proslavu rođendana, veridbe, venčanja, godišnjice Vaše firme ili dolazak važnih poslovnih partnera, restoran Milagro je prava adresa za Vas. Stara zemunska kuća u potpunosti preuređena u stilu španskih taverni učiniće da Vaša proslava bude pravi doživljaj za sve goste.

Skrivena u mnoštvu cveća i zelenila restoranska bašta je idealno mesto za prijatne trenutke uz zvuke najlepše španske muzike. Preko puta restorana Milagro, na samoj obali Dunava, nalazi se pizza i tapas bar gde petkom i subotom u periodu od 21:30-01h, gosti mogu da uživaju u živoj muzici i veseloj atmosferi.

Restoran Milagro je prepoznatljiv po jedinstvenoj gastronomskoj ponudi koja obuhvata prave bisere špansko-mediteranske kuhinje: tapasi (meze), paelja, tortilje, sveža morska riba, salate. Važno je naglasiti da se sva jela spremaju od najkvalitetnijih i uvek svežih namirnica.

Specijalno mesto u našoj ponudi zauzima specijalitet kuće – ćuleton koji je prvi put predstavljen upravo u restoranu Milagro. U pitanju je najkvalitetnije meso koje se peče na vrelom kamenom tanjiru, a gost sam određuje stepen pečenja. Nismo zaboravili ni ljubitelje rečne ribe koji kod nas mogu da uživaju u uvek svežoj alaskoj čorbi.

Za kompletno uživanje u obroku, tu je izvrsna ponuda sjajnih aperitiva, dižestiva i preko 200 vina iz Španije, Francuske, Italije, Nemačke, Slovenije i naravno Srbije. Posetite restoran Milagro i otkrijte kakvo čudo Vas očekuje u jedinstvenom ambijentu na samoj obali Dunava.

Radno vreme:
Restoran: svaki dan od 09:00-01:00h
Kuhinja: svaki dan 09:00-23:30h

Restoran Milagro, Kej Oslobođenja 55, Zemun, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Za Proslave Milagro
  • Milagro Restoran Za Proslave,
  • Restoran Za Proslave Milagro Zemun,
  • Restoran Za Proslave u Zemun,
  • Restorani Za Proslave Beograd,
  • Milagro Restoran,
  • Restoran Za Proslave Milagro radno vreme