Sirena brod & splav restoran za venčanja

 • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - RESTORAN BROD ZA VENČANJA SIRENA

Organizujte nezaboravnu proslavu Vašeg venčanja na talasima beogradskih reka, izaberite restoran brod za venčanja Sirena. Uz raznovrsnu ponudu hrane i pića, profesionalnu uslugu, stručnu podršku našeg tima, savremenu tehničku opremu i veličanstven pogled na grad i priobalje, uživaćete u svakom trenutku proslave sa Vašim dragim gostima.

U zavisnosti od Vaših želja proslavu možete da upriličite na splavu restoranu ili nekom od brodova, uz plovidbu. Splav restoran Sirena je uređen u elegantnom stilu i poseduje kapacitet 200 mesta. Objekat se prostire na dva nivoa tako da je prostor lako prilagodljiv, u zavisnosti od broja gostiju. Tokom letnjih dana, gostima je na raspolaganju i prostrana bašta koja se nalazi iznad vode.

Organizacija venčanja u restoranu Sirena podrazumeva brigu o svim sitnicama kako bi Vaša zabava protekla na najbolji mogući način. Nudimo Vam nekoliko raznovrsnih menija, dekoraciju, muziku i animatora. Uz svaki meni uključen je domaći paket pića, osnovni paket dekoracije, kao i godišnja poklon karta za plovidbu beogradskim rekama za sve goste.

Ukoliko želite da se venčate na brodu, na mestu kod Srećne bove, gde se već vekovima spajaju beogradske reke Sava i Dunav, na raspolaganju Vam je restoran brod za venčanja Sirena, dužine 17,5 m i širine 5m. Brod ima dva nivoa, a donja paluba je potpuno restoranskog tipa sa kapacitetom od 70 mesta za sedenje. Zahvaljujući potpuno staklenim površinama, gosti u svim vremenskim prilikama imaju lep pogled na panoramu grada. Takođe, sala poseduje profesionalno ozvučenje.

Na gornjoj palubi nalazi se prostrana otvorena terasa, kao stvorena za uživanje. Pored proslave venčanja, na brodu Sirena organizujemo i sve druge vrste proslava: rođendani, krštenja, veridbe, punoletstva, mature i godišnjice maturskih večeri, godišnjice braka, poslovni skupovi, kongresi, skupovi, seminari i druge vrste proslava. Cena zakupa broda Sirena je:

 • -1 sat plovide – 150 €
 • -1 sat usidren – 75 €

U našoj ponudi nalazi se i brod Zlatno Srce, nešto većeg kapaciteta 150 mesta, koji je pogodan za organizaciju svih vrsta proslava, kao i plovidbu rekama kako u Srbiji, tako i u međunarodnim vodama. Brod dužine 24m i širine 8m, prostire se na dva nivoa: velika sala zatvorena staklenim površinama, tako da uvek možete uživati u prelepom panoramskom pogledu, kao i otvorena paluba koja pruža jedinstven ugođaj. Cena zakupa broda Zlatno Srce je:

 • -1 sat plovide – 400 €
 • -1 sat usidren – 150 €

Proslavite Vaše posebne trenutke sa najmilijima u jedinstvenom prirodnom okruženju, daleko od gradske vreve. Sa zadovoljstvom Vas očekujemo!

Restoran brod za venčanja Sirena, Kej oslobođenja bb, Zemun

Iskustva i preporuke posetilaca

24.05.2017 04:02
Milos Bozovic

Organizacija vencanja u restoranu Sirena podrazumeva brigu o svim sitnicama kako bi vasa zabava protekla na najbolji moguci nacin.Nude vam nekoliko raznovrsnih menija, dekoraciju,muziku i animatora.Uz svaki meni ukljucen je domaci paket pica,osnovni paket dekoracije.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sirena brod & splav restoran za venčanja
 • sirena brod and splav restoran za vencanja beograd,
 • restoran za vencanja beograd,
 • sirena brod and splav restoran za vencanja,
 • sirena brod and splav,
 • organizacija vencanja,
 • vencanje na brodu,
 • proslava rodjendana,
 • proslava vencanja na reci