O nama - RESTORAN VRANAC


Restoran Vranac nalazi se na Novosadskom putu u Zemunu i izuzetno je pogodan za organizaciju svih vrsta privatnih proslava, kao i poslovnih ručkova i skupova. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, do nas možete stići brzo i lako iz svih delova grada.

Enterijer restorana uređen je u modernom stilu koji krase pastelne boje, a u skladu sa Vašim željama kreiraćemo jedinstven ambijent koji će učiniti da Vaše venčanje bude nesvakidašnji događaj. Svim našim mladencima nudimo besplatnu dekoraciju stolica, sa mogućnošću izbora boje mašne po želji.

Restoran za venčanja Vranac ima kapacitet od 120 mesta za sedenje, a sala poseduje veliki podijum za igru, što je jako važno kako bi Vaši gosti bili veseli i razigrani. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je adekvatan parking prostor, kao i besplatan WI-FI internet u celom objektu.

Cena za svadbena veselja kreće se od 18 eur i uključuje standardni meni: predjelo, čorbu, glavno jelo, kao i veliki izbor domaćih pića, vina i rakija. Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora, a postoji i mogućnost kreiranja jelovnika u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

Pored proslave venčanja, restoran Vranac je idealno mesto za organizaciju i drugih vrsta proslava, kao što su: krštenja, rođendani, punoletstva, koktel partiji, proslave firmi. Naše ljubazno osoblje učiniće sve da Vi i Vaši dragi gosti budete zadovoljni i uživate u veselju.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 09-21h

Pratite nas i putem Facebook-a

Restoran Vranac, Autoput za Novi Sad 2e, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

12.11.2016 08:45
Borislav Milic

Veliki parking,komforan prostor sa dobrim osvetljenjem,sve preporuke.Cena za svadbena veselja krece se od osamnaest eura i ukljucuje standardni meni predjelo,corbu,glavno jelo,kao i veliki izbor domacih pica,vina i rakija.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Vranac
  • Restoran Vranac,
  • Vranac,
  • Restoran Vranac radno vreme,
  • Restoran Vranac kontakt telefon