Restoran za vencanja Devetka

  • 5
5.00 | 2 ocena

O nama - RESTORAN DEVETKA


Nalazimo se u srcu park-šume Košutnjaka, u Ulici kneza Višeslava 25, u moru zelenila ili snežne beline i miru stoletnih četinara. Ličimo na šumski zamak i nudimo na tri nivoa četiri ugostiteljska sadrdžaja u kvalitetu četiri zvezdice i to: nacionalnu starogradsku kuhinju - mesa i povrća ispod sačeva, pogača iz crepulje, starih srpskih gotovih jela i manastirskih djakonija, roštilja, pečenja, stekova i medaljona i internacionalnu - svih velikih svetskih kuhinja. Uz ovoliku ponudu jela nudimo i najbolja vina domaćih i svetskih najčuvenijih vinogorja. Sve naše posetioce dočekaće i do stolova dovesti naša domaćica restorana gde će ih preuzeti, smestiti i u izboru jela i pića im pomoći visokostručni i posebno edukovani šefovi i konobari. I na kraju ovu ponudu prati i animir muzički program, a po potrebi i folklor.

Sale restorana Devetka su klimatizovane, ozvučene, sa regulacijom jačine zvuka, svetla na podešavanje po segmentima. Imamo restoran salu sa 110 sedišta, terasu sa 250 sedišta, kamin salon sa 35 sedišta i svečanu dvoranu za sve vrste svečanih priredbi (kokteli, prezentacije, savetovanja, sednice, svadbe, rodjendane i isprćaje) do 200 sedišta. Čuvani parking za 100 vozila kao i pristup i parking za autobuse. Radimo od 9 do 23 svaкim danom, a po potrebi posetilaca i duže. Spremni smo da svoje usluge pružimo i van restorana.

Dobro nam došli i uvek nam se vraćali.


Pogledajte detaljniju ponudu restorana za vencanja iz kategorije: " Restorani za vencanja u Beogradu "

Iskustva i preporuke posetilaca

01.11.2014 03:08
Marina

Sa svima se slazem posebno da naglasim da sam i ja pravila svadbu sad u septembru i da sam prezadovoljna, moram da naglasim da je menadzer Bratislav jedan izuzetan covek jer je izasao svim nasim prohtevima u susret gde ni u jedno restoranu nisu zeleli, kvalitet hrane, pice sve je bilo carobno.

30.07.2013 06:49
velibor

sa koliko parking mesta raspolaze restoran za vencanja Devetka

05.07.2013 01:23
jovan

da li mi mozete reci koliko po osobi kosta organizacija proslave vencanja, ako je uradi restoran devetka

17.04.2013 04:01
igor

po meni tesko da postoje bolji restorani za vencanja / svadbe Beograd, nego sto je to restoran za vencanja Devetka, ali to je samo moje misljenje

27.03.2013 06:10
matija

Restoran za vencanja Devetka, koja je cena po osobi kada je u pitanju organizacija vencanja kod vas?

07.03.2013 03:13
goran

ja sam prosto zaljubljen u kosutnjak, tako da je za mene restoran za vencanja Devetka ako nista drugo, onda samo zbog ambijenta vec odlican izbor. :)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran za vencanja Devetka
  • Restoran Devetka,
  • restoran nacionalne kuhinje Kosutnjak,
  • srpska kuhinja,
  • klimatizovane sale restorana