O nama - SVADBE, PROSLAVE I BAZENI ŽIVKOVIĆ


Bazeni Živković nalaze se u najlepšem delu Surčina, okruženi šumom i predstavljaju idealno mesto za uživanje u društvu članova Vaše porodice ili prijatelja, uz izuzetno popularne cene ulaznica, hrane i pića. Takođe, nudimo Vam mogućnost organizacije svadbi i drugih vrsta proslava na otvorenom, u prelepom ambijentu pored bazena.

U sklopu našeg kompleksa koji postoji 5 godina nalaze se bazeni na otvorenom: poluolimpijski i mali dečiji bazen, koji su idealni za Vaše opuštanje tokom vrelih letnjih dana. Za sve neplivače organizujemo školu plivanja, sa izuzetnim uslovima i iskusnim trenerima koji će se postarati da Vaše dete pravilno nauči da pliva.

Kako bi Vaše uživanje i zabava bili kompletni, na raspolaganju su Vam brojni drugi sadržaji, kao što su: stoni tenis, bilijar, pikado... Za naše najmlađe posetioce, tu je posebno osmišljena igraonica za decu koja je opremljena brojnim sadržajima namenjenim za igru i zabavu svih mališana. Takođe, u ponudi imamo i ležaljke, baldahine i suncobrane.

Bazeni Živković nude Vam mogućnost organizovanja svih vrsta proslava na otvorenom: svadbe, rođendani, krštenja, banketi, dečiji rođendani, poslovni skupovi, proslave firmi, u prelepom ambijentu pored bazena. Kako bi Vaše slavlje proteklo na najbolji mogući način nudimo Vam mogućnost kompletne organizacije proslave, vodeći računa o svim sitnicama.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor raznovrsnih menija u modernim aranžmanima, a postoji mogućnost dogovora oko kreiranja jelovnika, u skladu sa Vašim zahtevima i željama. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je parking prostor za preko 100 vozila, tako da će Vaša kola biti na sigurnom, dok Vi i Vaši gosti uživate u slavlju.

Kako bi Vaše slavlje bilo trajno zabeležno nudimo Vam profesionalno fotografisanje i snimanje, kao i mogućnost snimanja iz vazduha. Naše stručno i profesionalno osoblje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć prilikom dekoracije prostora, uz upotrebu balona ili dim mašina. Takođe, postoji mogućnost iznajmljivanja fijakera i limuzina. U skladu sa Vašim zahtevima, tu smo da zajedno sve Vaše želje sprovedemo u stvarnost.

Svima koji žele da svoje slavlje upriliče u prelepom ambijentu, pored bazena, uz vrhunsku uslugu i dodatne sadržaje, bazeni na otvorenom Živković nude promotivne i popularne cene tokom 2015.

Radno vreme:
Svaki dan od 10h-20h

Bazeni Živković, Mileve Marić bb (bivša Braće Nikolić), kod Sportskog centra, Surčin, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

11.06.2019 12:45
Чакан Јован Чакан Јован

Treba mi cena ulaznice za bazene. Hvala!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Svadbe, proslave i bazeni Zivkovic
  • Bazeni Živković,
  • Bazeni Živković radno vreme,
  • bazeni na otvorenom beograd,
  • sala za svadbe Živković,
  • sala za proslave Živković,
  • restoran za venčanja Živković