Svadbe, proslave i bazeni Zivkovic

0.0 | 0 ocena
Ulica: Mileve Maric bb
Grad: Beograd
Opština: Surčin
Svadbe, proslave i bazeni Zivkovic
Mobilni: 063/

O nama

SVADBE, PROSLAVE I BAZENI ŽIVKOVIĆ


Bazeni Živković nalaze se u najlepšem delu Surčina, okruženi šumom i predstavljaju idealno mesto za uživanje u društvu članova Vaše porodice ili prijatelja, uz izuzetno popularne cene ulaznica, hrane i pića. Takođe, nudimo Vam mogućnost organizacije svadbi i drugih vrsta proslava na otvorenom, u prelepom ambijentu pored bazena.

U sklopu našeg kompleksa koji postoji 5 godina nalaze se bazeni na otvorenom: poluolimpijski i mali dečiji bazen, koji su idealni za Vaše opuštanje tokom vrelih letnjih dana. Za sve neplivače organizujemo školu plivanja, sa izuzetnim uslovima i iskusnim trenerima koji će se postarati da Vaše dete pravilno nauči da pliva.

Kako bi Vaše uživanje i zabava bili kompletni, na raspolaganju su Vam brojni drugi sadržaji, kao što su: stoni tenis, bilijar, pikado... Za naše najmlađe posetioce, tu je posebno osmišljena igraonica za decu koja je opremljena brojnim sadržajima namenjenim za igru i zabavu svih mališana. Takođe, u ponudi imamo i ležaljke, baldahine i suncobrane.

Bazeni Živković nude Vam mogućnost organizovanja svih vrsta proslava na otvorenom: svadbe, rođendani, krštenja, banketi, dečiji rođendani, poslovni skupovi, proslave firmi, u prelepom ambijentu pored bazena. Kako bi Vaše slavlje proteklo na najbolji mogući način nudimo Vam mogućnost kompletne organizacije proslave, vodeći računa o svim sitnicama.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor raznovrsnih menija u modernim aranžmanima, a postoji mogućnost dogovora oko kreiranja jelovnika, u skladu sa Vašim zahtevima i željama. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je parking prostor za preko 100 vozila, tako da će Vaša kola biti na sigurnom, dok Vi i Vaši gosti uživate u slavlju.

Kako bi Vaše slavlje bilo trajno zabeležno nudimo Vam profesionalno fotografisanje i snimanje, kao i mogućnost snimanja iz vazduha. Naše stručno i profesionalno osoblje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć prilikom dekoracije prostora, uz upotrebu balona ili dim mašina. Takođe, postoji mogućnost iznajmljivanja fijakera i limuzina. U skladu sa Vašim zahtevima, tu smo da zajedno sve Vaše želje sprovedemo u stvarnost.

Svima koji žele da svoje slavlje upriliče u prelepom ambijentu, pored bazena, uz vrhunsku uslugu i dodatne sadržaje, bazeni na otvorenom Živković nude promotivne i popularne cene tokom 2015.

Radno vreme:
Svaki dan od 10h-20h

Bazeni Živković, Mileve Marić bb (bivša Braće Nikolić), kod Sportskog centra, Surčin, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Чакан Јован Чакан Јован
  11.06.2019 12:45

  Treba mi cena ulaznice za bazene. Hvala!

  Firme u blizini

  Restoran za venčanja i svadbe Easy Beograd, Ada Ciganlija bb, Čukarica, Beograd
  Sala za proslave Grand Hertz, Ljiljane Krstić 2ć, Zemun, Beograd
  Kengur Resort sale za proslave, Akira Kurosave 7, Zemun, Beograd
  Sala za svečanosti Aleksandar, Moračko Brdo 7b, Čukarica, Beograd
  Restoran za venčanja Romanija, Jakovački Kormadin 7, Surčin, Surčin, Beograd
  Panema svecana sala za svadbe i vencanja, Surčinska 413a, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Restoran Vranac, Autoput Za Novi Sad 2 e, Zemun, Beograd
  Restoran za venčanja Gavez, Ada Ciganlija 281, Čukarica, Beograd
  Queen bazeni svečana sala za venčanja, Žitna 35, Dobanovci, Novi Beograd, Beograd
  Perla Event Hall, Tošin bunar 161, Novi Beograd, Beograd