O nama - PERLA EVENT HALL


Ukoliko želite privatnu ili poslovnu proslavu za pamćenje, restoran za venčanja i druge svečanosti Perla Event Hall je pravi izbor za Vas. U elegantno i raskošno uređenom ambijentu sve je podređeno uživanju naših dragih gostiju: dve predivne svečane sale, izvrsna ponuda hrane i pića, profesionalna usluga, odličan prilaz restoranu i veliki parking.

Perla Event Hall otvoren je u julu 2018. godine kao kruna dugogodišnjeg iskustva stečenog u organizaciji proslava na teritoriji Beograda. Vođeni željom da svakoj Vašoj proslavi damo lični pečat osmisli smo jedinstven način organizacije događaja i svečanosti u kojoj se svaki gost oseća podjednako važnim, kao najsjajniji biser u ogrlici.

Prilikom ulaska u restoran Perla Event Hall srdačno će Vas dočekati ljubazno osoblje na moderno opremljenoj recepciji i pružiti informacije vezano za proslavu. Sa ciljem da svakom gostu obezbedimo maksimalan komfor, stvari koje se ostave na recepciji upisuju se u knjigu i za njih se dobija ogovarajući broj, tako da nema opasnosti da stvari Vaših gostiju budu izgubljene tokom proslave.

U sklopu restorana Perla Event Hall Beograd nalaze se dve sale različitog kapaciteta:

-Velika svečana sala sa 250 mesta koja je predviđena za glamurozna venčanja (do 240 gostiju), korporativne proslave, 18. rođendane, krštenja i sve ostale posebne prilike. Svojim raskošnim enterijerom od belog ukrasnog kamena u kombinaciji sa mermernim podovima, modernim bojama zidova i drugom dekoracijom, naša sala predstavlja biserno jasan izbor za sve Vaše proslave. Sala poseduje najsavremeniji centralni klima i ventilacioni sistem, a LED ambijentalna rasveta i pregršt scenskih efekata, učiniće Vašu proslavu nezaboravnom za sve goste.

-Mala svečana sala do 80 mesta odličan je izbor za manje proslave, kao što su: krštenja, dečiji rođendani, kokteli, banketi, jubileji i druge svečanosti. Predivan enterijer pastelnih tonova u kombinaciji sa drvetom, savršeno upotpunjuju dekorativna LED rasveta i umetničke slike. Iz sale postoji mogućnost izlaska u baštu koja predstavlja pravu oazu u letnjem periodu.

Restoran za venčanja Perla Event Hall nudi pažljivo selektirane svečane menije na kojima se nalaze ukusni domaći i strani specijaliteti koji će oduševiti sve goste. Postoji i mogućnost izvesnih korekcija menija u skladu sa Vašim željama, dijetetskim navikama i verskim ubeđenjima. Osim velikog izbora domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića, piva i vina, postoji opcija dodavanja paketa stranih pića.

Uigran tim profesionalaca restorana Perla Event Hall osmisliće svaki detalj Vaše proslave, a zatim i profesionalno realizovati sve Vaše želje, na obostrano zadovoljstvo. Svi naši mladenci tokom trajanja proslave na korišćenje dobijaju moderno opremljeni apartman u kome mogu da se na miru osveže, presvuku i odlože poklone.

Zahvaljujući odličnoj lokaciji na Novom Beogradu, Perla Event Hall restoran za svadbe je odlično povezan sa velikim saobraćajnicama, kao što su autoput i Most na Adi. Gostima je na raspolaganju veliki parking prostor za preko 80 vozila koji je ograđen rampom, kompletno asfaltiran i detaljno obeležen. Maksimalnu bezbednost vozila garantuju moderan video nadzor i čuvari koji redovno nadgledaju parking.

Perla Event Hall sala za proslave – Vaše idealno mesto za sve svečane prilike!

Radno vreme:
Po zakazanom terminu

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: perlaeventhall
Instagram: @perlaeventhall

Perla Event Hall, Tošin Bunar 161, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Perla Event Hall
  • Perla Event Hall,
  • Perla Event Hall Novi Beograd,
  • Perla Event Hall restoran za svadbe,
  • restoran za svadbe Novi Beograd,
  • Restoran za venčanja Perla Event Hall,
  • Restoran za venčanja Novi Beograd,
  • Perla Event Hall sala za proslave,
  • Perla Event Hall radno vreme