Perla Event Hall

5.0 | 1 ocena
Ulica: Tošin bunar 161
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Perla Event Hall
Mobilni: 064/
www.perlahall.com

O nama

Ukoliko želite privatnu ili poslovnu proslavu za pamćenje, restoran za venčanja i druge svečanosti Perla Event Hall je pravi izbor za Vas. U elegantno i raskošno uređenom ambijentu sve je podređeno uživanju naših dragih gostiju: dve predivne svečane sale, izvrsna ponuda hrane i pića, profesionalna usluga, odličan prilaz restoranu i veliki parking.

Perla Event Hall otvoren je u julu 2018. godine kao kruna dugogodišnjeg iskustva stečenog u organizaciji proslava na teritoriji Beograda. Vođeni željom da svakoj Vašoj proslavi damo lični pečat osmisli smo jedinstven način organizacije događaja i svečanosti u kojoj se svaki gost oseća podjednako važnim, kao najsjajniji biser u ogrlici.

Prilikom ulaska u restoran Perla Event Hall srdačno će Vas dočekati ljubazno osoblje na moderno opremljenoj recepciji i pružiti informacije vezano za proslavu. Sa ciljem da svakom gostu obezbedimo maksimalan komfor, stvari koje se ostave na recepciji upisuju se u knjigu i za njih se dobija ogovarajući broj, tako da nema opasnosti da stvari Vaših gostiju budu izgubljene tokom proslave.

U sklopu restorana Perla Event Hall Beograd nalaze se dve sale različitog kapaciteta:

-Velika svečana sala sa 250 mesta koja je predviđena za glamurozna venčanja (do 240 gostiju), korporativne proslave, 18. rođendane, krštenja i sve ostale posebne prilike. Svojim raskošnim enterijerom od belog ukrasnog kamena u kombinaciji sa mermernim podovima, modernim bojama zidova i drugom dekoracijom, naša sala predstavlja biserno jasan izbor za sve Vaše proslave. Sala poseduje najsavremeniji centralni klima i ventilacioni sistem, a LED ambijentalna rasveta i pregršt scenskih efekata, učiniće Vašu proslavu nezaboravnom za sve goste.

-Mala svečana sala do 80 mesta odličan je izbor za manje proslave, kao što su: krštenja, dečiji rođendani, kokteli, banketi, jubileji i druge svečanosti. Predivan enterijer pastelnih tonova u kombinaciji sa drvetom, savršeno upotpunjuju dekorativna LED rasveta i umetničke slike. Iz sale postoji mogućnost izlaska u baštu koja predstavlja pravu oazu u letnjem periodu.

Restoran za venčanja Perla Event Hall nudi pažljivo selektirane svečane menije na kojima se nalaze ukusni domaći i strani specijaliteti koji će oduševiti sve goste. Postoji i mogućnost izvesnih korekcija menija u skladu sa Vašim željama, dijetetskim navikama i verskim ubeđenjima. Osim velikog izbora domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića, piva i vina, postoji opcija dodavanja paketa stranih pića.

Uigran tim profesionalaca restorana Perla Event Hall osmisliće svaki detalj Vaše proslave, a zatim i profesionalno realizovati sve Vaše želje, na obostrano zadovoljstvo. Svi naši mladenci tokom trajanja proslave na korišćenje dobijaju moderno opremljeni apartman u kome mogu da se na miru osveže, presvuku i odlože poklone.

Zahvaljujući odličnoj lokaciji na Novom Beogradu, Perla Event Hall restoran za svadbe je odlično povezan sa velikim saobraćajnicama, kao što su autoput i Most na Adi. Gostima je na raspolaganju veliki parking prostor za preko 80 vozila koji je ograđen rampom, kompletno asfaltiran i detaljno obeležen. Maksimalnu bezbednost vozila garantuju moderan video nadzor i čuvari koji redovno nadgledaju parking.

Perla Event Hall sala za proslave – Vaše idealno mesto za sve svečane prilike!

Radno vreme:
Po zakazanom terminu

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook:
Instagram:

Perla Event Hall, Tošin Bunar 161, Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Top Of The Hub, PC Ušće, 25.sprat, Novi Beograd, Beograd
  Restoran za venčanja i svadbe Easy Beograd, Ada Ciganlija bb, Čukarica, Beograd
  Restoran za svadbe i proslave Verige, Ada Ciganlija 7, Čukarica, Beograd
  Restoran za venčanja Skala, Bežanijska 3 , Zemun, Beograd
  Premier Halls, Ex Hotel Jugoslavija, Bulevar Nikole Tesle 3, Novi Beograd, Beograd
  Events Center Gabbiano restoran za venčanja, Kej Oslobodjenja bb (kod Hotela Jugoslavija), Novi Beograd, Beograd
  Sirena brod & splav restoran za venčanja, Kej Oslobodjenja bb, Zemun, Beograd
  Restoran za venčanja Beolido, Kej oslobodjenja 11, Zemun, Beograd
  Restoran za venčanja Gavez, Ada Ciganlija 281, Čukarica, Beograd
  Restoran Za Proslave Milagro, Kej oslobodjenja 55, Zemun, Beograd