Admiral restoran

5.0 | 1 ocena
Ulica: Venizelosova 31, Viline Vode 3b
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Admiral restoran
Mobilni: 065/

O nama

ADMIRAL RESTORAN ZA VENČANJA


Smešten u najstarijem delu Beograda, na Dorćolu, restoran za venčanja Admiral nudi Vam kompletnu organizaciju svadbe u prostoru koji uzdiže duh, golica Vaša čula i raspaljuje maštu. Dugogodišnje iskustvo našeg tima, kao i prelepa centralna dvorana koja je napravljena u stilu staklene bašte, učiniće da proslava svadbe u našem restoranu bude najlepši dan u Vašem životu.

Restoran Admiral Beograd oblikovan je u duhu akademizma, tipa renesansnih palata sa dekorativnom fasadom. Prelepa spoljašnost ove skladne i reprezentativne vile, koja neodovljivo podseća na srednjovekovni dvorac, delo je vajara Živojina Lukića. Svečani ulazni trem, nošen klasičnim stubovima, jonski kapiteli, balustrade u kovanom gvoždu, kao i plitka ornamentika nad prozorima prizemlja i skulptoralni ansambli, odredili su ovu vilu kao jedno od najistaknutijih ostvarenja beogradske međuratne arhitekture.

Zahvaljujući svom jedinstvenom i prijatnom ambijentu, restoran za venčanja Admiral je idealno mesto za proslavu jednog od najsrećnijih dana u Vašem životu. Restoran može da ugosti do 400 zvanica, a prostor je potpuno klimatizovan (kanalski sistem) i raspolaže sa profesionalnim ozvučenjem. Takođe, svim našim i Vašim gostima na raspolaganju je adekvatan parking prostor.

Kako bismo Vašu svadbu učinili najekskluzivnijim i najlepšim događajem u Vašem životu, nudimo Vam kompletnu organizaciju u restoranu za venčanja Admiral. Naše ljubazno i profesionalno osoblje će preuzeti brigu o svim sitnicama kako bi Vaša zabava protekla na najbolji mogući način: cvetni aranžmani, baloni, cvetići za kićenje, brojevi za stolove, dekoracija stolova u 8 boja, profesionalni fotograf, trubači.

U okviru restorana nalazi se i savremeno opremljena dečija igraonica kako bi svi gosti koji dolaze sa decom mogli da imaju što bolju zabavu na Vašem venčanju. Dok Vi uživate u zabavi, mališani mogu provesti kvalitetno vreme u igri sa našim profesionalnim animatorima. Kako bi svi gosti uživali u dobroj atmosferi, u mogućnosti smo da Vam obezbedimo muziku, u skladu sa Vašim željama i potrebama. Takođe, tu su i prelepe pozivnice za venčanje kojima ćete najaviti radosni događaj i pozvati sve Vama drage ljude.

Pored organizacije venčanja, restoran Admiral obavlja i kompletnu organizaciju svih ostalih svečanosti kao što su: krštenja, rođendani, proslave preduzeća, promocije, kokteli, poslovni ručkovi, banketi, godišnjice mature. Takođe, prijatan ambijent i okruženje našeg restorana idealni su svakodnevno uživanje u društvu članova Vaše porodice, prijatelja ili poslovnih saradnika.

Bilo da je Vaš izbor da započnete dan u našem Aperitiv baru uz laku jutarnju kafu, espreso ili makijato, ili možda više volite laganu zakusku u Vašoj sobi ili na terasi, mi ćemo ispuniti Vaše želje. Naši kuvari i osoblje će se pobrinuti da svaki obed predstavlja pravi mali praznik za sva Vaša čula.

Admiral restoran za venčanja, Venizelosova 31, Viline vode 3b, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sanja Kekic
  12.11.2016 08:49

  Savremeno opremljena decija igraonica,cvetni aranzmani,baloni,cvetici za kicenje, brojevi za stolove.Zahvaljujuci svom jedinstvenom i prijatnom ambijentu,restoran za vencanja Admiral je idealno mesto za proslavu jednog od najsrecnijih dana u vasem zivotu.

  Firme u blizini

  Top Of The Hub, PC Ušće, 25.sprat, Novi Beograd, Beograd
  Restoran za vencanja Duga, Viline Vode 3b, Palilula, Beograd
  Restoran za venčanja Lava Bar, Kneza Miloša 77, Savski venac, Beograd
  Konoba Akustik, Cara Dušana 13, Stari grad, Beograd
  Restoran za vencanja Kalemegdanska Terasa, Mali Kalemegdan bb, Beograd, Stari grad, Beograd
  Restoran za venčanja Bašta u Mišarskoj, Misarska 12-14, Vračar, Beograd
  Restoran za venčanja Savski Venac, Birčaninova 16a, Savski venac, Beograd
  Brod Restoran Vizantija, Usce bb, Novi Beograd, Beograd
  Restoran za proslave i vencanja - Ginko, Bulevar Vojvode Putnika 36, Beograd, Savski venac, Beograd
  Klub Vila 011 restoran, Dr. Milutina Ivkovića 11, Savski venac, Beograd