Admiral restoran

  • 2
5.00 | 1 ocena
  • Ulica: Venizelosova 31, Viline Vode 3b
  • Opština: Palilula
  • Grad: Beograd
  • Mobilni: 065/Prikaži broj

O nama - ADMIRAL RESTORAN ZA VENČANJA


Smešten u najstarijem delu Beograda, na Dorćolu, restoran za venčanja Admiral nudi Vam kompletnu organizaciju svadbe u prostoru koji uzdiže duh, golica Vaša čula i raspaljuje maštu. Dugogodišnje iskustvo našeg tima, kao i prelepa centralna dvorana koja je napravljena u stilu staklene bašte, učiniće da proslava svadbe u našem restoranu bude najlepši dan u Vašem životu.

Restoran Admiral Beograd oblikovan je u duhu akademizma, tipa renesansnih palata sa dekorativnom fasadom. Prelepa spoljašnost ove skladne i reprezentativne vile, koja neodovljivo podseća na srednjovekovni dvorac, delo je vajara Živojina Lukića. Svečani ulazni trem, nošen klasičnim stubovima, jonski kapiteli, balustrade u kovanom gvoždu, kao i plitka ornamentika nad prozorima prizemlja i skulptoralni ansambli, odredili su ovu vilu kao jedno od najistaknutijih ostvarenja beogradske međuratne arhitekture.

Zahvaljujući svom jedinstvenom i prijatnom ambijentu, restoran za venčanja Admiral je idealno mesto za proslavu jednog od najsrećnijih dana u Vašem životu. Restoran može da ugosti do 400 zvanica, a prostor je potpuno klimatizovan (kanalski sistem) i raspolaže sa profesionalnim ozvučenjem. Takođe, svim našim i Vašim gostima na raspolaganju je adekvatan parking prostor.

Kako bismo Vašu svadbu učinili najekskluzivnijim i najlepšim događajem u Vašem životu, nudimo Vam kompletnu organizaciju u restoranu za venčanja Admiral. Naše ljubazno i profesionalno osoblje će preuzeti brigu o svim sitnicama kako bi Vaša zabava protekla na najbolji mogući način: cvetni aranžmani, baloni, cvetići za kićenje, brojevi za stolove, dekoracija stolova u 8 boja, profesionalni fotograf, trubači.

U okviru restorana nalazi se i savremeno opremljena dečija igraonica kako bi svi gosti koji dolaze sa decom mogli da imaju što bolju zabavu na Vašem venčanju. Dok Vi uživate u zabavi, mališani mogu provesti kvalitetno vreme u igri sa našim profesionalnim animatorima. Kako bi svi gosti uživali u dobroj atmosferi, u mogućnosti smo da Vam obezbedimo muziku, u skladu sa Vašim željama i potrebama. Takođe, tu su i prelepe pozivnice za venčanje kojima ćete najaviti radosni događaj i pozvati sve Vama drage ljude.

Pored organizacije venčanja, restoran Admiral obavlja i kompletnu organizaciju svih ostalih svečanosti kao što su: krštenja, rođendani, proslave preduzeća, promocije, kokteli, poslovni ručkovi, banketi, godišnjice mature. Takođe, prijatan ambijent i okruženje našeg restorana idealni su svakodnevno uživanje u društvu članova Vaše porodice, prijatelja ili poslovnih saradnika.

Bilo da je Vaš izbor da započnete dan u našem Aperitiv baru uz laku jutarnju kafu, espreso ili makijato, ili možda više volite laganu zakusku u Vašoj sobi ili na terasi, mi ćemo ispuniti Vaše želje. Naši kuvari i osoblje će se pobrinuti da svaki obed predstavlja pravi mali praznik za sva Vaša čula.

Admiral restoran za venčanja, Venizelosova 31, Viline vode 3b, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

12.11.2016 08:49
Sanja Kekic

Savremeno opremljena decija igraonica,cvetni aranzmani,baloni,cvetici za kicenje, brojevi za stolove.Zahvaljujuci svom jedinstvenom i prijatnom ambijentu,restoran za vencanja Admiral je idealno mesto za proslavu jednog od najsrecnijih dana u vasem zivotu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Admiral restoran
  • Admiral restoran za vencanja,
  • Admiral restoran za vencanja radno vreme,
  • Admiral restoran za vencanja kontakt telefon