O nama - RESTORAN ZA VENČANJA EASY


Restoran nacionalne i internacionalne kuhinje "Easy" nudi Vam mogućnost organizovanja svadbi i venčanja u vrhunski dizajniranom i opremljenom okruženju. Restoran za svadbe i venčanja svojim menijem nadmašuje sva Vaša očekivanja po pitanju izbora hrane i pića koji ce biti posluženi Vama i Vašim gostima. U sklopu restorana Easy nalazi se prostrana bašta koja pruža pogled na reku i svojim gostima ostaje u nezaboravnom sećanju. Sala za venčanja i svadbe je tako uredjena da prati svetske standarde sa pretenzijom da odgovori na sve Vaše želje i zahteve. Sa Vašom voljenom osobom, u društvu Vaših prijatelja i rodbine, započnite novo poglavlje u Vašem životu uz jedinstvenu i bogatu ponudu restorana za venčanja i svadbe "Easy". Prepustite našem stručnom osoblju da se pobrine za najsitnije detalje oko organizacije Vašeg venčanja i svadbe. Bilo da maštate o velikom venčanju ili preferirate skromno romantično slavlje, mi ćemo se srdačno pobrinuti da uživate u svakom trenutku provedenom kod nas.

Kapacitet sale za venčanja i svadbe iznosi 170 mesta a restoran "Easy" ima i obezbedjen parking za vozila Vaših gostiju. U pravoj oazi mira i prijatnoj atmosferi uživaćete u restoranu za venčanja i svadbe "Easy" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.05.2015 12:31
Mladen Kovacevic

Sve preporuke za restoran za vencanja i svadbe Easy!!

05.05.2015 04:01
Kristina Maric

Restoran Easy je medju najboljim restoranima za vencanja i svadbe. Veoma ste ljubazni i izlazite u susret svim zahtevima. Odlicni ste!

30.07.2013 06:35
borivoje

postovani, interesuje me koliki bi bio neki okvirni trosak za proslavu vencanja sa jedno 100 zvanica, u slucaju da restoran za vencanja Easy Beograd preuzme kompletnu organizaciju

05.07.2013 01:14
dejan

jako lep restoran, interesuje me samo koja je cena po osobi kada su u pitanju vencanja i svadbe koje organizuje Easy Beograd

17.04.2013 03:57
miljko

Restoran za venčanja i svadbe Easy Beograd koliko bi okvirno kostala proslava vencanja za oko 150 zvanica?

27.03.2013 06:05
vlada

Easy Beograd je po meni najbolji restoran za vencanja i svadbe u Beogradu.

07.03.2013 03:07
ivan

Restoran za vencanja i svadbe Easy Beograd je odlican izbor za vencanja sa malo manjim brojem gostiju, sa kojim niko nece pogresiti. Bas sam skoro bio na vencanju kod prijatelja i odusevio sam se.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran za venčanja i svadbe Easy Beograd
  • restoran za vencanje beograd,
  • restoran za svadbe beograd,
  • sala za vencanja beograd,
  • sala za svadbe beograd,
  • baste za svadbe beograd,
  • Restoran za venčanja i svadbe EASY BEOGRAD radno vreme