Restoran za venčanja Savski Venac

5.0 | 7 ocena
Ulica: Birčaninova 16a
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Restoran za venčanja Savski Venac
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.restoransavskivenac.rs

O nama


Ukoliko priželjkujete elegantno i kulturno, građansko venčanje, kao na primer Vaša baka nekada davno, restoran za venčanja Savski Venac je idealno mesto za proslavu jednog od najsrećnijih dana u Vašem životu. U skladu sa Vašim željama i zamislima kreiraćemo jedinstven ambijent koji će učiniti da Vaše venčanje bude nesvakidašnji događaj za sve goste.

Restoran za venčanja Savski Venac nudi Vam mogućnost kompletne organizacije proslave, vodeći računa o svim sitnicama kako bi Vaše slavlje proteklo na najbolji mogući način. Proslave svadbenih veselja praktikujemo nedeljom, dok su druge vrste proslava moguće i tokom radne nedelje.

Enterijer našeg restorana uređen je veoma elegantno, a unutrašnjošću dominiraju tamniji tonovi i drvo, kao i veliki starinski lusteri koji stvaraju izuzetno prijatnu atmosferu. Zahvaljujući velikoj i lepo sređenoj bašti, sa nameštajem od kovanog gvožđa, nudimo Vam i mogućnost organizacije venčanja pod vedrim nebom.

Kapacitet restorana za venčanja Savski Venac je 120-150 ljudi, a kada vremenske prilike dozvole koristimo i baštu koja ima kapacitet 70 mesta. Koji god Vaš izbor bio nudimo Vam kompletnu organizaciju svadbe u prelepom prostoru, a naš meni, osoblje, ambijent i usluga će Vaš poseban datum učiniti još posebnijim i nezaboravnim.

Ukoliko se odlučite da nam ukažete Vaše poverenje, nudimo mogućnost kreiranja jelovnika u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Zaštitini znak restorana Savski Venac su najlepši i pažljivo probrani specijaliteti tradicionalne kuhinje koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva, po receptima naših baka.

Pored organizacije venčanja, restoran Savski Venac obavlja i kompletnu organizaciju svih ostalih svečanosti kao što su: krštenja, rođendani, punoletstva, proslave preduzeća, promocije, kokteli, poslovni ručkovi, banketi, godišnjice mature. Takođe, prijatan ambijent i okruženje našeg restorana idealni su svakodnevno uživanje u društvu članova Vaše porodice, prijatelja ili poslovnih saradnika.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju i nastoji da zajednički sprovedemo u delo sve Vaše zamisli o idealnom slavlju. Biće nam izuzetno zadovoljstvo da budete naši gosti!

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-24h

Restoran za venčanja Savski Venac, Birčaninova 16a, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Andrija Atanaskovic
  17.03.2017 11:09

  Restoran za vencanja Savski Venac nudi vam mogucnost kompletne organizacije proslave, vodeci racuna o svim sitnicama kako bi vase slavlje proteklo na najbolji moguci nacin. Proslave svadbenih veselja praktikuju nedeljom.

  Firme u blizini

  Top Of The Hub, PC Ušće, 25.sprat, Novi Beograd, Beograd
  Restoran za vencanja Duga, Viline Vode 3b, Palilula, Beograd
  Restoran za venčanja Lava Bar, Kneza Miloša 77, Savski venac, Beograd
  Konoba Akustik, Cara Dušana 13, Stari grad, Beograd
  Restoran za vencanja Kalemegdanska Terasa, Mali Kalemegdan bb, Beograd, Stari grad, Beograd
  Restoran za venčanja Bašta u Mišarskoj, Misarska 12-14, Vračar, Beograd
  Admiral restoran, Venizelosova 31, Viline Vode 3b, Palilula, Beograd
  Brod Restoran Vizantija, Usce bb, Novi Beograd, Beograd
  Restoran za proslave i vencanja - Ginko, Bulevar Vojvode Putnika 36, Beograd, Savski venac, Beograd
  Klub Vila 011 restoran, Dr. Milutina Ivkovića 11, Savski venac, Beograd