O nama - RESTORAN ZA VENČANJA BEOLIDO

Ukoliko želite nezaboravnu proslavu venčanja na jednom od najlepših mesta na Dunavu, restoran za venčanja Beolido je pravi izbor za Vas. U sklopu našeg event centra nalaze se tri svečane sale različitog kapaciteta od 30 do 250 mesta, pogodne za organizaciju svih vrsta privatnih i poslovnih okupljanja, sa cenama krojenim po Vašoj meri.

Smešten na najlepšem delu Zemunskog keja, preko puta plaže Lido, event centar Beolido nudi sve što je potrebno za Vašu proslavu iz snova. Iza nas je preko 10 godina iskustva i više stotina uspešno organizovanih venčanja, proslava rođendana, krštenja, proslava firmi, prezentacija, team building-a, seminara i drugih sličnih događaja.

U prelepom prirodnom ambijentu Dunava i Velikog ratnog ostrva uživaćete u svakom trenutku proslave sa Vašom porodicom, prijateljima, lepšom polovinom ili poslovnim partnerima. Našu kompletnu uslugu podredili smo Vašim željama i zahtevima, obraćajući pažnju i na najsitnije detalje, kako bi Vaša proslava protekla na najbolji mogući način.

Venčanje je zasigurno kruna ljubavi svakog para i zato treba da bude nezaboravno. Ukoliko želite da na Vaše venčanje dođete gliserom, da se venčate u prelepom prirodnom ambijentu na sredini Dunava na otvorenom ili u predivnom i toplom ambijentu naših svečanih sala, Beolido event centar sve to može da Vam organizuje, uz neograničenu konzumaciju hrane i pića, kao i profesionalnu uslugu.

Restoran Beolido na raspolaganje Vam stavlja tri potpuno renovirane sale različitog kapaciteta:

  • -Sala Beolido – kapacitet 100-250 mesta
  • -Sala Lido – kapacitet 70-150 mesta
  • -Sala Bellagio – kapacitet 30-60 mesta

Sve sale su klimatizovane i opremljene vrhunskom audio opremom, specijalnom rasvetom (led rasveta, robo mašine) i efektima (vatromet, balon mašina, dim mašina). U prijatnom ambijentu, dekorisanom prirodnim cvetnim aranžmanima i svećnjacima po Vašoj želji, obezbedili smo kompletnu uslugu u vidu hrane, muzike, ozvučenja, usluge fotografa, muzički bend, vatromet, besplatan wi-fi internet, tortu.

Za najavu najsrećnijeg dana u Vašem životu pripremili smo posebno osmišljene pozivnice, a nudimo i mogućnost iznajmljivanja limuzina, autobusa, glisera i drugih prevoznih sredstava, kao i smeštaj gostiju. Tokom letnjeg perioda, naši gosti mogu da uživaju na najlepšoj terasi na Dunavu i zalasku sunca sa prelepim pogledom na reku.

Pored venčanja, restoran Beolido pruža mogućnost organizacije i drugih vrsta proslava, kao što su: rođendani, krštenja, maturske večeri, godišnjice, proslave firmi, poslovni prijemi, tematske večeri, kokteli, konferencije za štampu, kongresi, seminari... Zahvaljujući moderno opremljenoj dečijoj igraonici ogranizujemo i proslave dečijih rođendana, uz animatore, mađioničare, klovnove i naše stručno osoblje koje vodi računa o deci, tako da Vi možete uživati sa Vašim dragim gostima.

Osim igraonice, u ponudi imamo i gusarski brod na otvorenom koji je vrlo atraktivan i gde se deca mogu igrati uz nadzor roditelja. Ponuda je bazirana po principu all inclusive, uz neograničenu konzumaciju hrane i pića, tokom trajanja proslave. Za prijem i posluženje gostiju zaduženo je naše profesionalno i stručno osoblje. Posebno naglašavamo da je prilaz restoranu omogućen dečijim kolicima, pošto nema ni jednog stepenika do restorana. Takođe, nudimo mogućnost organizacije proslava rođendana za tinejdžere, stariju decu, 18. rođendan i sl.

Restoran Beolido – idealno mesto na reci za sve Vaše proslave po pristupačnim cenama
Tri svečane sale različitog kapaciteta, sa najlepšom terasom na Dunavu

Radno vreme:
svaki dan od 09-22h

Restoran za venčanja Beolido, Kej Oslobođenja 11a, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

23.05.2017 11:54
Borislav Milic

U prelepom prirodnom ambijentu Dunava i Velikog ratnog ostrva uzivacete u svakom trenutku proslave sa vasom porodicom,prijateljima,lepsom polovinom ili poslovnim partnerima.Kompletnu uslugu podredili su vasim zeljama i zahtevima.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran za venčanja Beolido
  • beolido restoran za vencanja,
  • beolido restoran za vencanja radno vreme,
  • beolido restoran za vencanja kontakt telefon,
  • restoran za vencanja beolido,
  • organizacija vencanja,
  • organizacija proslava rodjendana za tinejdzere,
  • restoran za svadbe zemun