Restoran za venčanja Beolido

0.0 | 0 ocena
Ulica: Kej oslobodjenja 11
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Restoran za venčanja Beolido
Telefon: 063/
Mobilni: 069/

O nama

RESTORAN ZA VENČANJA BEOLIDO

Ukoliko želite nezaboravnu proslavu venčanja na jednom od najlepših mesta na Dunavu, restoran za venčanja Beolido je pravi izbor za Vas. U sklopu našeg event centra nalaze se tri svečane sale različitog kapaciteta od 30 do 250 mesta, pogodne za organizaciju svih vrsta privatnih i poslovnih okupljanja, sa cenama krojenim po Vašoj meri.

Smešten na najlepšem delu Zemunskog keja, preko puta plaže Lido, event centar Beolido nudi sve što je potrebno za Vašu proslavu iz snova. Iza nas je preko 10 godina iskustva i više stotina uspešno organizovanih venčanja, proslava rođendana, krštenja, proslava firmi, prezentacija, team building-a, seminara i drugih sličnih događaja.

U prelepom prirodnom ambijentu Dunava i Velikog ratnog ostrva uživaćete u svakom trenutku proslave sa Vašom porodicom, prijateljima, lepšom polovinom ili poslovnim partnerima. Našu kompletnu uslugu podredili smo Vašim željama i zahtevima, obraćajući pažnju i na najsitnije detalje, kako bi Vaša proslava protekla na najbolji mogući način.

Venčanje je zasigurno kruna ljubavi svakog para i zato treba da bude nezaboravno. Ukoliko želite da na Vaše venčanje dođete gliserom, da se venčate u prelepom prirodnom ambijentu na sredini Dunava na otvorenom ili u predivnom i toplom ambijentu naših svečanih sala, Beolido event centar sve to može da Vam organizuje, uz neograničenu konzumaciju hrane i pića, kao i profesionalnu uslugu.

Restoran Beolido na raspolaganje Vam stavlja tri potpuno renovirane sale različitog kapaciteta:

 • -Sala Beolido – kapacitet 100-250 mesta
 • -Sala Lido – kapacitet 70-150 mesta
 • -Sala Bellagio – kapacitet 30-60 mesta

Sve sale su klimatizovane i opremljene vrhunskom audio opremom, specijalnom rasvetom (led rasveta, robo mašine) i efektima (vatromet, balon mašina, dim mašina). U prijatnom ambijentu, dekorisanom prirodnim cvetnim aranžmanima i svećnjacima po Vašoj želji, obezbedili smo kompletnu uslugu u vidu hrane, muzike, ozvučenja, usluge fotografa, muzički bend, vatromet, besplatan wi-fi internet, tortu.

Za najavu najsrećnijeg dana u Vašem životu pripremili smo posebno osmišljene pozivnice, a nudimo i mogućnost iznajmljivanja limuzina, autobusa, glisera i drugih prevoznih sredstava, kao i smeštaj gostiju. Tokom letnjeg perioda, naši gosti mogu da uživaju na najlepšoj terasi na Dunavu i zalasku sunca sa prelepim pogledom na reku.

Pored venčanja, restoran Beolido pruža mogućnost organizacije i drugih vrsta proslava, kao što su: rođendani, krštenja, maturske večeri, godišnjice, proslave firmi, poslovni prijemi, tematske večeri, kokteli, konferencije za štampu, kongresi, seminari... Zahvaljujući moderno opremljenoj dečijoj igraonici ogranizujemo i proslave dečijih rođendana, uz animatore, mađioničare, klovnove i naše stručno osoblje koje vodi računa o deci, tako da Vi možete uživati sa Vašim dragim gostima.

Osim igraonice, u ponudi imamo i gusarski brod na otvorenom koji je vrlo atraktivan i gde se deca mogu igrati uz nadzor roditelja. Ponuda je bazirana po principu all inclusive, uz neograničenu konzumaciju hrane i pića, tokom trajanja proslave. Za prijem i posluženje gostiju zaduženo je naše profesionalno i stručno osoblje. Posebno naglašavamo da je prilaz restoranu omogućen dečijim kolicima, pošto nema ni jednog stepenika do restorana. Takođe, nudimo mogućnost organizacije proslava rođendana za tinejdžere, stariju decu, 18. rođendan i sl.

Restoran Beolido – idealno mesto na reci za sve Vaše proslave po pristupačnim cenama
Tri svečane sale različitog kapaciteta, sa najlepšom terasom na Dunavu

Radno vreme:
svaki dan od 09-22h

Restoran za venčanja Beolido, Kej Oslobođenja 11a, Zemun, Beograd

Cenovnik

1. Sala od 60-150 mesta
od 23e
2. Sala 100-250 mesta
od 22e
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Borislav Milic
  23.05.2017 11:54

  U prelepom prirodnom ambijentu Dunava i Velikog ratnog ostrva uzivacete u svakom trenutku proslave sa vasom porodicom,prijateljima,lepsom polovinom ili poslovnim partnerima.Kompletnu uslugu podredili su vasim zeljama i zahtevima.

  Firme u blizini

  Top Of The Hub, PC Ušće, 25.sprat, Novi Beograd, Beograd
  Restoran za venčanja Skala, Bežanijska 3 , Zemun, Beograd
  Premier Halls, Ex Hotel Jugoslavija, Bulevar Nikole Tesle 3, Novi Beograd, Beograd
  Restoran za vencanja Kalemegdanska Terasa, Mali Kalemegdan bb, Beograd, Stari grad, Beograd
  Restoran za venčanja Milutinac, Nade Dimić 5-7, Zemun, Beograd
  Events Center Gabbiano restoran za venčanja, Kej Oslobodjenja bb (kod Hotela Jugoslavija), Novi Beograd, Beograd
  Brod Restoran Vizantija, Usce bb, Novi Beograd, Beograd
  Sirena brod & splav restoran za venčanja, Kej Oslobodjenja bb, Zemun, Beograd
  Restoran Za Proslave Milagro, Kej oslobodjenja 55, Zemun, Beograd
  Perla Event Hall, Tošin bunar 161, Novi Beograd, Beograd