O nama - RESTORAN ZA VENČANJA GAVEZ

Restoran za venčanja Gavez je jedno od najšarmantnijih mesta u Beogradu na kome možete organizovati Vašu proslavu, u prelepom prirodnom ambijentu Ade Ciganlije. Skriven u bujnom zelenilu, samo 20-ak metara nakon skretanja prema jezercetu “Safari”, naš restoran se nalazi između veslačkog kluba “Grafičar”, sa jedne strane i restorana “Verige”, sa druge strane.

Gavez se izdvaja po tome što je upućen na urbanu publiku željnu neformalnog pristupa u čemu istrajava dugi niz godina. Kapacitet našeg restorana je 200 sedećih mesta, a uskoro se očekuje i proširenje prostora. Kultna beogradska grupa “Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar” jednom prilikom je uspela da okupi 600 duša.

Jedinstven prirodni ambijent, vrhunska ponuda hrane i pića, kao i profesionalna usluga učiniće da proslava Vašeg venčanja bude nezaboravna za sve goste. Sa željom da Vam omogućimo da u potpunosti uživate u Vašem danu i sa dragim gostima, naše ljubazno i profesionalno osoblje će se pobrinuti za sve sitnice, u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

Naša ponuda obuhvata kompletan ketering, sa celokupnim asortimanom pića, kao i mogućnost dekoracije čitavog prostora po dogovoru. Ako nemate spremnu muziku, vrlo rado ćemo Vam preporučiti neke odlične bendove. Takođe, u našoj ponudi je i angažovanje dečijeg animatora.

Pored venčanja, restoran Gavez organizuje i druge vrste proslava: rođendani, proslave firmi i organizacija. Možemo se pohvaliti i širokim dijapazonom kulturnih sadržaja: koncerti alternativnih muzičkih pravaca (rege, rok, džez, pop, fanki), organizacija filmskih projekcija (npr. u našem klubu se desila premijera filma “Težina lanaca” Borisa Malagurskog), pozorišnih predstava, izložbi slika, pesničkih večeri i humanitarnih događaja.

Jedini smo klub u gradu gde je svoj dobrotvorni koncert održao Beogradski hor sa 32 učesnika, a ceo prilog je išao za pomoć deci izbeglica iz Srpske Krajne 1995. godine. Takođe, u našem klubu se održava “Reggae festival”, svakog petka veče tokom trajanja letnje sezone.

Kada poželite predah od ubrzanog ritma grada, svratite do restorana Gavez i uživajte u prijatnom ambijentu, nedaleko od centra grada. Na našem meniju nalazi se raznolika ponuda hrane, od najlepših specijaliteta od mesa i tradicionalnih kuvanih jela, preko sofisticiranih salata i ribljih specijaliteta, do vegetarijanskih obroka. Pored navedenog, postoji i mogućnost naručivanja hrane unapred, putem telefona. Takođe, možete nas posetiti sa Vašim ljubimcem, jer smo “pet friendly”.

Neka i Vaše venčanje bude događaj o kome će svi pričati, izaberite restoran Gavez!

Radno vreme:

-Letnje: ponedeljak – četvrtak od 14-23h
petak, subota i nedelja od 12-00h

Zimsko: petak, subota i nedelja od 12-00h
(ukoliko ne postoji drugačiji dogovor sa gostima)

Restoran za venčanja Gavez, Ada Ciganlija 281, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran za venčanja Gavez
  • Gavez restoran za venčanja,
  • Gavez restoran za venčanja Ada Ciganlija,
  • Gavez restoran za venčanja radno vreme,
  • restoran za venčanja Ada Ciganlija,
  • restoran za venčanja Čukarica,
  • restoran Gavez,
  • restoran Gavez Ada Ciganlija,
  • restoran za venčanja Gavez