Restoran za venčanja Gavez

5.0 | 7 ocena
Ulica: Ada Ciganlija 281
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Restoran za venčanja Gavez
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.gavez.net

O nama

RESTORAN ZA VENČANJA GAVEZ

Restoran za venčanja Gavez je jedno od najšarmantnijih mesta u Beogradu na kome možete organizovati Vašu proslavu, u prelepom prirodnom ambijentu Ade Ciganlije. Skriven u bujnom zelenilu, samo 20-ak metara nakon skretanja prema jezercetu “Safari”, naš restoran se nalazi između veslačkog kluba “Grafičar”, sa jedne strane i restorana “Verige”, sa druge strane.

Gavez se izdvaja po tome što je upućen na urbanu publiku željnu neformalnog pristupa u čemu istrajava dugi niz godina. Kapacitet našeg restorana je 200 sedećih mesta, a uskoro se očekuje i proširenje prostora. Kultna beogradska grupa “Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar” jednom prilikom je uspela da okupi 600 duša.

Jedinstven prirodni ambijent, vrhunska ponuda hrane i pića, kao i profesionalna usluga učiniće da proslava Vašeg venčanja bude nezaboravna za sve goste. Sa željom da Vam omogućimo da u potpunosti uživate u Vašem danu i sa dragim gostima, naše ljubazno i profesionalno osoblje će se pobrinuti za sve sitnice, u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

Naša ponuda obuhvata kompletan ketering, sa celokupnim asortimanom pića, kao i mogućnost dekoracije čitavog prostora po dogovoru. Ako nemate spremnu muziku, vrlo rado ćemo Vam preporučiti neke odlične bendove. Takođe, u našoj ponudi je i angažovanje dečijeg animatora.

Pored venčanja, restoran Gavez organizuje i druge vrste proslava: rođendani, proslave firmi i organizacija. Možemo se pohvaliti i širokim dijapazonom kulturnih sadržaja: koncerti alternativnih muzičkih pravaca (rege, rok, džez, pop, fanki), organizacija filmskih projekcija (npr. u našem klubu se desila premijera filma “Težina lanaca” Borisa Malagurskog), pozorišnih predstava, izložbi slika, pesničkih večeri i humanitarnih događaja.

Jedini smo klub u gradu gde je svoj dobrotvorni koncert održao Beogradski hor sa 32 učesnika, a ceo prilog je išao za pomoć deci izbeglica iz Srpske Krajne 1995. godine. Takođe, u našem klubu se održava “Reggae festival”, svakog petka veče tokom trajanja letnje sezone.

Kada poželite predah od ubrzanog ritma grada, svratite do restorana Gavez i uživajte u prijatnom ambijentu, nedaleko od centra grada. Na našem meniju nalazi se raznolika ponuda hrane, od najlepših specijaliteta od mesa i tradicionalnih kuvanih jela, preko sofisticiranih salata i ribljih specijaliteta, do vegetarijanskih obroka. Pored navedenog, postoji i mogućnost naručivanja hrane unapred, putem telefona. Takođe, možete nas posetiti sa Vašim ljubimcem, jer smo “pet friendly”.

Neka i Vaše venčanje bude događaj o kome će svi pričati, izaberite restoran Gavez!

Radno vreme:

-Letnje: ponedeljak – četvrtak od 14-23h
petak, subota i nedelja od 12-00h

Zimsko: petak, subota i nedelja od 12-00h
(ukoliko ne postoji drugačiji dogovor sa gostima)

Restoran za venčanja Gavez, Ada Ciganlija 281, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Restoran za vencanja Cukaricki san, Beogradskog Bataljona 25, Beograd, Čukarica, Beograd
  Top Of The Hub, PC Ušće, 25.sprat, Novi Beograd, Beograd
  Restoran za venčanja i svadbe Easy Beograd, Ada Ciganlija bb, Čukarica, Beograd
  Restoran za vencanja Devetka, Kneza Viseslava 25, Kosutnjak, Čukarica, Beograd
  Restoran za svadbe i proslave Verige, Ada Ciganlija 7, Čukarica, Beograd
  Restoran Milošev Konak, Topčiderska 1, Savski venac, Beograd
  Restoran Milošev Konak, Topčiderska 1, Savski venac, Beograd
  Satelit Košutnjak, Blagoja Parovića 150, Košutnjak (otvoreni bazeni), Čukarica, Beograd
  Perla Event Hall, Tošin bunar 161, Novi Beograd, Beograd
  Restoran za proslave i vencanja - Ginko, Bulevar Vojvode Putnika 36, Beograd, Savski venac, Beograd
  Restoran za venčanja Pastuv, Paštrovićeva 2, ( Hipodrom ), Čukarica, Beograd