Dodaj firmu

Otpušavanje sudopere Vodoinstalaterski servis Brza Voda

Vodoinstalater Beograd - Brza Voda već dugi niz godina pruža kompletne vodoinstalaterske usluge u stambenim i poslovnim objektima. Bilo da su u pitanju sitne popravke, veći kvarovi ili hitne intervencije, nudimo Vam stručno, brzo i profesionalno rešenje svih problema.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Otpusavanje sudopere Vodoinstalater Rade

Ukoliko Vam je potreban pouzdan vodoinstalater, porodični servis Rade je najbolji izbor za Vas. Zahvaljujući iskustvu dugom 25 godina, sve vodoinstalaterske usluge obavljamo brzo, kvalitetno, pouzdano i profesionalno, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Kuršumlijska 5
Savski venac, Beograd

Otpušavanje sudopere Vodoinstalater Dule

Vodoinstalater Dule nudi Vam sve vodoinstalaterske usluge brzo, kvalitetno i profesionalno. U slučaju hitne intervencije možete nam se obratiti 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Iza nas je preko 20 godina iskustva, a za sve obavljene radove dajemo garanciju i račun.
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 26
Stari grad, Beograd

Otpušavanje sudopere Vodoinstalater Garant

Domar vodoinstalaterski servis pruža brzu i efikasnu vodoinstalatersku uslugu svakog dana 24 časa dnevno. Zahvaljujući pet dežurnih ekipa koje su uvek dostupne, u mogućnosti smo da odgovorimo na vaš poziv u najkraćem roku. Za sve radove dajemo pismenu garanciju.
Pročitaj više

Omladinskih Brigada
Novi Beograd, Beograd

Otpušavanje sudopere Garant Vračar

Vodoinstalaterski servis Aca kvalitetno, brzo i efikasno rešava sve vrste vodoinstalaterskih problema. U našem timu se nalazi pet visokokvalifikovanih vodoinstalatera koji su, u bilo koje vreme od 00 do 24h, spremni da odgovore na vaš poziv.
Pročitaj više

Maksima Gorkog
Vračar, Beograd

Otpušavanje sudopere Garant Voždovac

Vodoinstalater VODO-MIĆA SERVIS otklanja sve vrste vodoinstalaterskih kvarova u najkraćem mogućem roku, po vašem pozivu. Kvalitetna i brza usluga Vam je dostupna 24 časa dnevno, nedeljom i praznicima. Za sve radove dajem pismenu garanciju.
Pročitaj više

Ustanička
Voždovac, Beograd

Otpušavanje sudopere Servisni instalater Beograd

Vodoinstalaterski tim koji čine iskusni majstori u svim domenima vodovoda i odgusenja. Rešavamo sve hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama na terirtoriji Beograda.
Pročitaj više

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Otpušavanje sudopere Žubor

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpunosti rešen. Vodoinstalaterski servis Žubor Zemun je tu kada Vam je najpotrebniji.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Otpušavanje sudopere Izvor

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Otpušavanje sudopere Siguran tok

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Otpušavanje sudopere Vodoinstalater Žuća

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Otpušavanje sudopere Vodenica

Naš vodoinstalaterski servis dostupan je 24 časa 7 dana u nedelji. Oza sebe imamo preko 20 godina iskustva, a većina stanovnika Vračara nas zna po kvalitetnoj i brzoj usluzi.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

Otpušavanje sudopere Plumber

Vodoinstalaterski servis iz Surčina koristi najsavremeniju tehnologiju, svoje neprocenljivo iskustvo, kako bi na najbrži način rešio Vaš problem u kupatilu ili kuhinji, velikim stambenim objektima ili postrojenjima.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

Otpušavanje sudopere H2O servis

Vodoinstalaterski servis H2O ima svoju dežurnu službu na teritoriji Obrenovca i okoline. Njen rad je organiovan tako da pokriva 24 časa dnevno/7 dana u nedelji, zato je jedan od najkvalitetnijih servisa u gradu.
Pročitaj više


Obrenovac, Beograd

Otpušavanje sudopere Gradski instalter

Vodoinstalaterski servis Gradski instalater se nalazi na teritoriji Barajeva i okoline. Ukoliko dođe do većeg kvara na vodovodnim cevima neophodno Vam je mašinsko otpušavanje kanalizacije. Pozovite nas.
Pročitaj više


Barajevo, Beograd

Otpušavanje sudopere Dežurni instalter

Servis „Dežurni instalater“ je na opštini Voždovac jedan od najkompletnijih vodoinstalaterskih servisa, sa najvećim kapacitetom vodoinstalatera i najobučenijim timom.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Otpušavanje sudopere Boom

Naš specijalizovani servis Vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored svih redovnih usluga, najčešće nam klijenti traže odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije je za nas rutinski kvar, koji popravljamo sa lakoćom, zato pozovite naš specijalizivani servis i mi odmah dolazimko do Vas.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Otpušavanje sudopere Dača

Otpušavanje kanalizacije Dača vrši usluge odgušivanja kanalizacije na teritoriji Borče i okoline. Zapušenje kanalizacije nastaje uglavnom od bacanja hrane i vlažnih maramica u wc šolju i kanalizaciju, zato nas obavezno pozovite.
Pročitaj više


Borča, Beograd

Cevexpert otpusavanje sudopere

Izvođenje vodoinstalaterskih radova, mašinsko odgušenje sanitarija, snimanje kanalizacije i cevi kamerom na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Branka Millkovića 1a
Palilula, Beograd

Haus majstor Sinisa otpusavanje sudopere

Haus majstor u Beogradu. Elektro usluge, vodoinstalaterski radovi, zamena sanitarija, stolarske usluge.
Pročitaj više

Ljevoska 14
Palilula, Beograd

OTPUŠAVANJE SUDOPERE BEOGRAD

otpušavanje sudopere je cesta potreba. Često se dešava, i najsavesnijim domaćicama, da komadići hrane „zalutaju“ u odvod sudopere i nestanu u cevima. Razni ostaci hrane, kao i masnoće, vremenom mogu uzrokovati da se vaša sudopera zapuši. Sudovi se moraju prati nekoliko puta na dan, tako da je pravo vreme za pozvati vodoinstalaterski servis da reši ovaj neugodan problem.

Odgušenje sudopere

Od svih zagušenja u domaćinstvu, zagušenje sudopere „drži“ prvo mesto. Poseban problem predstavljaju stanovi u zgradama. Ljudi se ponekad čude, kako im se sudopera zapušila, jer oni zaista vode računa o tome šta odlazi u odvod, ali je sasvim dovoljno da samo jedno domaćinstvo ne pazi na istoj vertikali i tako dolazi do problema za sve. 

Možda niste znali, ali sos od kafe je najzaslužniji za teška zagušenja sudopere. On u sebi ima toliko masnoće da se lepi na zidove kanalizacije baš kao i holesterol na krvne sudove kod čoveka. Tako dolazi do začepljenja i do vraćanja otpadnih voda i do izlivanja u stanu. Sada ćete se začuditi kada ćemo vam reći, da je zagušenje kuhinjske vertikale uvek teže i prljavije od fekalne. 

Otpušavanje sudopere  –  kako se radi?

Kada je zagušenje sudopere tako veliko da ne pomažu creva pod pritiskom ni ručne sajle, mora se pristupiti odgušenju električnim sajlama. U nekom najgorem slučaju, ne pomaže ništa, sem da se otvori zid i zamene cevi. To se najčešće dešava sa starim kanalizacionim odvodima koji su od olova ili gusa. Može doći i do predvertikalnih zagušenja i to u kolenima i krivinama kanalizacije. 

                         

Odgušenje sudopere – kanalizacione cevi

Važno je znati, da ako je već došlo do problema, njegovo rešavanje prepustite profesionalnim licima. Ako pokušavate sami da uzmete „stvar u svoje ruke“ , može se desiti ne da popravite kvar, već da ga iskomplikujete, pa da posle morate izdvajati još veće sume novca za popravku a i za saniranje štete nastale vašim neveštim pokušajem iz dobre namere da uradite sami otpušavanje sudopere .

Saveti su da ne bacate soc od kafe u odvod sudopere, kao ni vlažne maramice, jer su to dve najgore stvari koje izazivaju zagušenje. Ne samo da ćete napraviti problem sebi, nego i svim vašim komšijama koji žive na istoj vertikali. To onda košta sve, a bez potrebe, jer je dovoljno povesti više računa. 

Međutim, ukoliko zagušenje sudopere već postoji, kontaktirajte provereni vodoinstalaterski servis, koji će brzom, kvalitetnom i profesionalnom uslugom rešiti ovaj problem. 

Otpušavanje sudopere – cena

Otpušavanje sudopere ima uglavnom neku ustaljenu cenu koja se kreće u rasponu od 3.000 do 6.000 dinara kod standradnih zapušenja. U slučaju da su neki veći problemi u pitanju cena će se prilagođavati datom problemu koji će biti detektovan na licu mesta.
Prosečno vreme za koje je potrebno da se izvrši usluga otpušavanja sudopere je od 30-60 minuta. Podrazumevano je da se otpušavanje vrši električnom sajlom.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme iznad teksta, jer svaka firma ima svoje uslove i cene rada.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane